Väckarklocka...

Att måsta ställa väckaren på kl 05.00 känns inte direkt som någon hit!

Få se hur trött man är i ögonen & lilleman med för den delen! Dock somna han kl 19.00 ikväll så hann lär förhoppningsvis vara piggare än sin mor.. ;)

Nä hörrni nu säger jag godnatt!



en kvar

Nu är det bara en kvar att dela ut.. en liten stackare! Vem vill ha den sista provtuben av nourishing oil care från dove?? :)

Tänder & Bilder

Mina två hjärtan! så här sov dom inatt då jag kom och la mig ♥




Igår på morgonen då jag var på toa så satt elis utanför, nedaför vagnen som står i hallen.. och lekte med ett underlägg som låg där.. han gömde sig bakom det & så hördes de hur han satt där och rev papper ur en tidning.. haha.. Kolla in grabben!





så här fin blev lilleman i håret idag då han kammat sig.. Alldeles själv dessutom! :)








Nu är vi inne i en sån där hiskelig dreggel period igen! Och de rullas och har sig med tungan..
så igår kväll så upptäckte jag att den 11:e tanden har ju kommit fram! Samt att den 12:e är på väg ut.. Det går undan nu hos den lillemannen och hans tänder!
Denna gång så tror jag han tycker de är besvärligt när tänderna kommer fram :/ 


Jobb!

Gahh! Imorgon är de jobb som gäller för min del.. Shit pomfrites! 

varför ska tiden gå så innihelvetes fort??

Imorgon blir de den tidigaste morgonen på en evighet! väckarn kommer att ringa runt 5.00!!! ALDRIG har väl jag klivit upp den tiden förr, då jag börjar 7.. Har alltid tyo klivit upp 30-40 min innan man börjat.. men nu jäklar är de andra bullar som gäller då man har barn! nu är de ingen "semester" längre.. gah! hur trött kommer inte jag vara imorgon?

Det är verkligen tur att jag börjar en med en kort dag.. 7-12.. ;)

Nä, nu ska jag kolla på lite tv och sen är de sängen som gäller för min del!

Kom Igen!

Jag har 2 stycken prover kvar att dela ut! är de ingen fler som är intresserad?? :)



Som smör i solsken

Jaa som rubriken säger.. Dessa små provtuberna av dove går som smör i solsken.. Har nu endast 2 stycken kvar att kunna dela ut nu..
Så nu är de först till kvarn som gäller.

Har du torrt & frissor hår så är detta kanske något för dig ? Hjälper även till att göra håret mindre statiskt.

Sugen? Lämna då en kommentar :)


Buzzador Kampanj!

Nu är det ett tag sedan jag kommit med i någon kampanj hos buzzador + att det varit en hel del kampanjer som helt enkelt inte tilltalat mig.

Men denna kampanj tilltalade mig & dessutom kom jag med ! :)

så denna gång ska jag buzza ut Nourishing Oil Care från Dove.

Är du sugen på att prova denna produkt? lämna då en kommentar till mig här på bloggen!

Det finns 9 små tuber kvar. Sedan kommer Du få 5 frågor av mig som jag vill att du svarar på så att jag kan lämna feedback.

Intresserad? =)




" Det första randiga superbalsamet -

Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam ger tre gånger mer näring än ett vanligt balsam. Det beror på en unik vit- & guldrandig formula som består av balsam med inpackning. Formulan gör även mycket torrt och frissigt hår mjukt och glansigt utan att tynga ner det .

En Unik Kombination

Den vita formulan är ett vanligt balsam som sluter hårstråets ytskikt för att bevara näring och göra frissigt hår mjukt och slätt.

Den guldiga formulan är en inpackning som innehåller lätta närande oljor som ger näring på djupet och tillför viktiga näringsämnen utan att göra håret fett. "




DOVE NOURISHING OIL CARE VÅRDAR HÅRET I TRE STEG:

1.
En blandning av oljor från sötmandel & kokosnöt tränger in i håret för att ge mer näring än en vanlig återfuktande produkt.

2. Oil Care lämnar en mycket tunn hinna på håret. Den tynger inte ner håret och förhindrar att välgörande fukt lämnar hårstråna.

3. Väldigt höga halter av Omega 9 ger näring på djupet och återuppbygger fiberstrukturerna på torrt hår för att reparera strävhet på ytan.




KAN ANVÄNDAS DAGLIGEN! : Applicera efter schamponering istället för vanligt balsam, massera in i hårlängderna och skölj ur


I'm too old!

Helgen har varit helt underbar!
Grabbarna fixade till i tvättstugan igår medans jag, mamma,syrran , lillebrorsan Sebbe & Elis gick ut för att leka en stund och åka pulka... Dock blev de ingen lång utevistelse då folket från Piteå inte klara av  en grad på -10 & liite blåst.
Blev att vi åkte och badade på badhuset igår. Är ju år & dagar sen Elis var och badade. Så nu tyckte jag det var på tiden! Jag Emelie och Sebbe badade tillsammans med Elis. Men den lille tyckte inte de var någon höjdare.. I början... Sen så börja han tycka de va kul, men då var det dags för honom att kliva upp eftersom han börja darra om läpparna.
Men vi kommer absolut fara fler gånger så han vänjer sig.
En sak jag gillade i badet nu var att de är mycket varmare i vattnet nu än vad det brukar vara !! :)
Efter badet stannade jag o mina syskon kvar för att se argentum spela innebandymatch mot K4. Elis fick följa med mormor hem till huset - tur var väl de ! Med den ljudnivå som var.
Gubben som vi hade sittandes bakom oss på läktarn skrek till förbannelse !!! Jag lovar att jag nästintill DÖV på mitt vänstra öra... J*vla pucko! Var flera stycken som sa åt honom att sluta skrika så himla mycket. Men icket!
Nåja en otroligt spännande match var de & argentum drog hem vinsten!
När matchen var slut promenerade vi hem för att börja med middagen - PLANKSTEK :)
När vi ätit klart gjorde jag & emelie oss ordning i för kvällens äventyr.. Utgång! När vi var färdiga så körde vi ölspelet. Himlars roligt. Haha.
Runt halv tolv kom våran skjuts som skjutsade upp till hatten.. Men alltså helt seriöst både jag & emelie trodde att det killarnas kväll.. Det var INTE en enda tjej där förutom då jag och hon. Och bara äldre män , typ testförare.. Kände inte igen en enda..
Vi gick iväg och tryckte i ett hörn med våra drinkar och stod där och pratade. Efter ett tag kommer de fram tre killar som börjar prata med oss, som sen visar sig vara bandet som spelade under kvällen "finn 5 fel". Dom va gode glada att träffa nå "ortsbor" & inte bara nå manliga testförare. Vi nämnde att Emelie just fyllt 18 år och de var premiär för henne ute på krogen..
Bandet började spela & efter en stund drog dom upp henne på scen & sjöng för hon :)


Lite senare under kvällen började de komma folk man kände åt. Men jag & syrran hängde ihop hela kvällen :) slutade iaf med att sista timmen eller de två sista timmarna :P satt vi ett "kungafåtöljerna" och surrade med nå kompisar till Emelie.
Kvällen bjöd på ett par drinkar & tequilashots.
När de stängde så blev de en promenad hem... Och jag tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjorde!! Vettefan vad vi pysslade med iaf, men det tog tid för oss att gå hem.. Vi ramla om vartannat för de var snorhalt på vägen!
Tack för en helt underbar kväll älskade syster! Aldrig haft så kul som igår !! ♥ ♥
Men jag säger det bara, jag är för gammal för detta!! Haha... Jag var ändå rätt skötsam i drickandet men ack vad jag känt mig sliten idag!
Sitter just nu & bara SLÖAR i soffan ;)
Hoppas eran helg varit bra! Kramizz på er

Tvättstuga

Sakta men säkert så tar tvättstugan form... Våran garderob är nu på plats!blev så fint- om jag får säga det själv :D
Så alla sängkläder & handdukar m.m är nu insatt där.. Oo jag är så nöjd :)
Sen är de bara typ bänkskivan kvar.. Lite annat smått och gott kvar. Men. Aa de kommer väl tids nog..
Ikväll har folket från Piteå kommit. Så nu är de huset fullt :) men jag trivs ;)


Hoppas att de är bra väder imorgon så ska vi nog försöka att ta oss ut och busa i snön, åka lite pulka och sådära.
Ska väl iväg och hämta syrran om ett tag & sen hem för att se på " paranormal activity3"  tillsammans med våran mor. Hehe :)
Frågar igen ; någon som är sugen att följa på hatten imorgon ?

Nice

inledden dagen med att umgås med bea :) en riktigt trevlig dag, hann en sväng återvinningen, handlade, käka & sen har vi suttit hemma hos oss och bara pratat på en massa :) Som sagt en mycket trevlig dag!

Ikväll har vi tänkt försöka montera ihop en garderob som skall finnas i tvättstugan.. får se hur samarbetet går i de.. haha.. ;)

Sen så inväntar vi att folket från piteå ska komma nångång ikväll också !


MAMs Individual Air 6+

Jo vi har förresten beställ hem nå "dagis"nappar åt Elis. Hittills har han aldrig behövt nappen på dagis förrens jag hämtat honom och han ska till att sova. men nu då han ska börja vara längre dagar så kanske den behövs lite mer. Samt att han lär ju förmodligen ha den då han ska sova där om dagarna ;P

Så istället för att skriva på napparna eller märka med nå band lr dylikt. Så klicka vi hem nå nappar från MAMs hemsida - klicka HÄR för att komma direkt till sidan med nappar som är individuella.

Blev att beställa ett paket som innehåller 6 st nappar. vi har då valt att skriva in "Elis Kallin" på nappen. Så nu är de enkelt att hålla koll på vilken som är hans :)

Kan inte mer än säga att jag gillar MAMs produkter! :)


Fina sida!

Oh vad jag är kär i min blogg nu! Den är så himla fin! Hanna som gjort denna fina design ska ha såååå stort tack! :D


Hmm.. annars då.. lillen har varit på dagis idag & att lämna honom och säga hejdå är inga bekymmer.. än! inget gråt eller ledsna miner ännu. och jag hoppas de håller i sig att det går så bra som det gör!

Vi håller på förfulla muggar i tvättstugan.. de börjar sakta men säkert att ta form. men än har vi en gode bit kvar..

i helgen får vi fin främmande från piteå.. mitt i vårat kaos.. grejjer och skräp överallt ;) men dom är informerade.. hehe..

lördag har väl jag och syster tänkt oss ut på hatten.. någon som är sugen att hänga på ? :)

Nä jag har inget vettigt skriva idag!

Slänger in en film på den lille mannen.. Då han leker med "verktygsbänken" han fått av sin morfar. Han älskar att stå och borra med den där och lyssna på ljudet och musiken som spelas.

han har upptäckt att det låter annorlunda då man vrider huvudet åt sidorna... det ser lite muppigt ut då han gör de.. Men han är gode så söt! ♥





Ny design igen!

Har fräschat upp designen lite åt Evelina, alltid kul med något nytt :)
Hittar ni några buggar eller om något inte ser helt korrekt ut så är det bara att kommentera så ska jag försöka fixa till det.

Hopa u like it! / Hanna

PS. När ni ändå är här och kikar får ni gärna lägga en röst på vår lilleskutt här! :)

ut med de gamla..

och in med det nya.. igår så började jag "operation" byta klädstorlek åt Elis. han har haft ett tag både 80 & 86.. Vissa 80 har varit på tok för små.. Medans vissa fortfarande är helt perfekt.. Men nu så blev de en rensning igår på kläder.
Så alla (nästan) kläder i 80 är bortpackade. finns fortfarande dem som är i tvätten.. ;P
Och så fick allt i stlk 86 komma fram.. milda matilda vad fort de går!

jag var så nyfiken på hur lång Elis var. För både jag & macke tycker han har tvärvuxit på senaste tiden.. Så vi plockade fram ett måttband och mäta. det visade ca 82 CM. men tror inte de där måttbandet visar riktigt rätt.. tror den visar 0,5 cm för kort.. Nåja.. han har då vuxit så de knakat denna pojk! :)


jag och elis har suttit/legat & läst en massa böcker här mitt på dagen. han har börjat gilla nu då man läser för honom och han gillar även att sitta och kolla i böckerna på alla bilder som finns.
Men en bok som han tog fram, från GoBoken.. i slutet av den boken så fanns de en såkallad spegel..Där dom ska kunna se sig själva i.
men jag säger då de bara, vilken uppfattning får dom av sig själv då dom tittar i den spegeln? Den är ju helt "bövlig" så bilden blir ju förvrängd..
hur man än vred och vände på boken så gick de inte se sig själv som normalt.


kolla hur man ser sig i spegeln.. elis han tyckte då INTE om de! Han knuffa undan boken då han fick se sig i spegeln.. annars gillar han att se sig själv i speglar!






Utan dator..igen..

Bläh vad jag är less detta jävla skräp till dator!! Än en gång är jag utan dator. Men denna gång är det ström-äckel-jäkla-kabeln som pajjat! När ska min dator få fungera som vanligt?!?!

Jävla deprimerande! Jaa jag vet det finns större, värre saker att bli arg , upprörd , jaa vad som helst för.

Men datorn är tusan mycket smidigare ändå en att surfa på iPhone hela dagen.

Blogga är mycket roligare med datorn. För där har jag alla kort!
Så ni kan ju förvänta er att det blir ännu tråkigare inlägg här än vad det redan är.. Åh... Suck!

Här får ni en liten titt på hur det ser ut i Elis rum. Möblerade om inatt & monterade ihop den vita trofast möbeln.


Dagismannen

Hur går de för pojken som går på dagis då?

Jo det går hur fint som helst ! Igår var de "allvarens" dag.. hehe.. nämen då skulle jag vinka åt honom och säga hejdå. och så skulle han se då jag for. Men de var då inga problem alls för honom. Samma sak idag.. Fast idag stod han vid dörren och tittat då jag gick. men inget gråt iaf :)

Så det känns faktiskt bra att de går så himla bra för honom. hade varit värre att skola in honom om han gråtit då man går iväg eller så!
Fröknarna säger på dagis att han är en sån lugn och cool kille. leker med de andra barnen, men han kan även leka för sig själv stundvis. Och äter bra gör han på dagis =) Är nog bra att få sitta ner med andra barn och se att dom äter. Inte för att han äter dåligt hemma eller så. han hade en period då han va sämre i maten, men jag tro de berodde på tänderna som kommit ut, att det var så ömt.

Nästa onsdag då kommer de bli en låångdag för lilleman.. eller lång och lång..men längre än vad de brukar va för honom. 6.15 - 12.30.. Så ska bli spännande se hur de går för honom då...

alltså shit! typ en vecka kvar tills jag börjar jobba..oj oj.. hehe..

Köldgräns?

Grymt trött i ögonen var både jag & lilleman imorse.. men jag förstår inte varför? För Elis han somna kl.20.00 och jag strax efter 01.00 (Det är tidigt för att vara jag)
Nåja vi klev upp och gjorde alla morgonbestyr och begav oss iväg till dagis. Jag promenixade hem igen.. Satt mig vid datorn en stund.. Men kors i taket vad trött jag var ! Somnade och sov säkert 1 timme. Sen var de bara bege sig iväg och hämta den lille.

Tempen ute visade på -20. Och Elis brukar ju få sova ute i vagnen nästan varje dag.så länge de inte är för kallt.
Och idag tyckte jag faktiskt att tempen var nog så låg. men jag vet inte om jag är "fjantig" ? Han har ju massa kläder på sig & ligger ner packad i en åkpåse.. men ändå :/

Så idag får han sova inne.

Vad har Du/Ni för köldgräns när de gäller att ligga ute och sova i vagn?


Lyckliga jag idag..

Som jag längtat! Grejjerna har kommit från Ikea! Så nu här på eftermiddagen så anländer dom hem till oss :D Ingen annan är så lycklig som jag.. haha.. Nämen skönt att de har kommit! För nu kan vi med andra ord börja fixa till i tvättstugan - på allvar! jag hoppas vi ska ha allt klart till helgen eller att de är klart under helgen :)
Men det återstår att se. Vi har ju en liten som springer runt och härjar.
Samt att macke jobbar. Så.. men vi gör de vi hinner allt eftersom :) lycklig lycklig är jag :D

Jag ska sen visa vad vi inhandlat till tvättstugan.. Det vi beställt från Ikea är för de pengar & presentkort vi fått i julklapp. Samt nå grejjer vi köpte från affärerna här i arjeplog för de presentkort vi fått här..=)

Mini Elis ♥

MAM´s Flaskborste



Klicka HÄR för att komma in till MAM´s hemsida & direkt till info sidan om flaskborsten!


Jag kan verkligen rekommendera denna flaskborste till er som har barn - som dricker ur flaska. Denna borste kommer åt överallt i flaskan & tack vare att den är i de "gummi"material som den är så gör den inga repor i flaskan, vilket jag tycker en vanlig diskborste/flaskborste gör.

Sedan tar den även bort de där små vällingresterna som kan fastna i flaskan, ni vet(?), direkt efter man sköljt ur flaskan. Vilket jag tycker en vanlig diskborste/flaskborste inte klarar av på samma sätt som MAMs gör!

Toppen/Handtaget på denna flaskborste är gjort för att passa själva nappen. Den kommer åt helt perfekt i hela nappen att diska.

Kan det bli så mycket bättre? Nej jag personligen tycker inte de! :)

Denna produkt kan du nog klicka hem på deras hemsida eller inhandla på olika välsorterade butiker. Jag köpte min på Konsum :)

Så jag rekommenderar denna produkt varmt!
Men smaken är som baken - delad! ;P
Alla gillar & tycker vi olika


Idag är ingen vanlig dag..

Nej, för de är Emelies födelsedag! :) Skitungen (♥) blir hela 18 år idag!!! Kan ni fatta?? Jag har fortfarande i mitt huvud att hon är typ 10-år! Men nepp inte de..

tillägnar detta inlägg till min älskade syster & bästa vän här i livet!

En syster
- av Siv Andersson

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla… eller stora…
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

STORT GRATTIS PÅ DIN 18-ÅRS DAG!! HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄSTA DAG IDAG!!

image description









Kärlek!


Kvällsmys

Blev ett bad för den lille killen innan det var dags att hoppa in i pyjamasen.

Lite mys i soffan för att varva ner honom innan de var dags för att lägga sig. Så slänger in lite bilder på kvällsmyset i soffan. Elis har en bok med bilder på olika djur samt att man kan trycka på en olika knappar för att få höra hur djuren låter. Den boken gillar han verkligen! :)













Jag undrar egentligen vem Elis fått genen att bli bra på foton ifrån? Är då varken jag eller pappan i huset.. haha..




Den lille ser på "Så det ska låta " och pappan sitter och kikar på datorn :P


Besviken..

Är de drygt två veckor sedan som vi gjorde en beställning hos IKEA.. Saker för att göra om i våran tvättstuga..
Och jag trodde faktiskt att grejjerna skulle ha hunnit komma till i fredags. Men icket det.. utan de kommer till veckan! Jag som hade velat fixa och donat i helgen. Fast kanske lika bra de inte kom eftersom macke inte varit i toppskick.. Så nästa helg vet vi (?) förhoppningsvis vad vi har att göra.

Ska försöka att plocka & riva ut ur tvättstugan nu under veckan de dagar som man kan. Så att de är lite lättare att fixa åt helgen då macke är ledig. Men vi får väl se vad som händer och sker.

De kommer göras om lite grann i Elis rum också eftersom vi beställt efter saker åt hans rum också. Då kanske det blir lite "bättre" ordning och reda.. hehe !


Ritade en dag åt Elis på hans magnettavla han fått av sin morbror markus.. Konstnär eller vad?  haha ;)



Undra om Elis tyckte min fågel/anka/vad-de-nu-kan-vara, inte alls var fin nog att få visas ;P haha!


Utlandet!

När jag ser denna reklam på tv så kan jag inte bli annat än glad! Jag längtar verkligen till utlandet då! :)
Titta på filmen och njut, känn glädjen & värmen.
Filmen ger mig ett leende på läpparna varje gång :D


Ipinium



 

iPinium erbjuder unika matlagningsprodukter till ugnen. Ugnsprodukternas patenterade egenskaper gör att matlagningstiden
reduceras kraftigt samtidigt som resultatet blir saftigare och godare.
Då matlagningen sker helt utan matfett blir dessutom resultatet nyttigare. Du kan med fördel grilla, steka och baka med iPiniums produkter

Sköna helg

Som jag skrev igår så skulle jag och några vänner ut och äta på Kraja.  grymt gott var de & dessutom var de riktigt trevligt ! :)

Slänger upp två bilder på de jag åt.

Varmrätten : Grillad oxfilé
Med rödvinssky, baconlindade haricots verts,tomat, steak house fries och BBQ-majonnäs




Efterrätten : Chocolate fusion
Chokladparfait med browniecrunch, marshmallow, sega maränger, banan och chokladsås 
smaksatt med konjak




Idag tog hela familjen en riktigt ordentligt sovmorgon! Först vaknade elis kring 7 & åt välling sen busa han en liten stund i sovrummet för sig själv. Sen kom han upp och la sig i sängen igen med oss. och sov då runt halv tolv tror jag? Grymt skönt, grymt utvilad jag var! :)

Då klev vi upp & i samma veva kom Elis morfar. Så då bjöd vi på kaffe & smörgås :)
Efter han varit här så drog jag, macke & elis iväg till sporthallen där vi träffade elis "bonusmorfar" som var här med innebandylaget från öjebyn. Trevligt att träffas, de känns som de var ett tag sen!

nu på eftermiddagen så har vi inte gjort så himla mycket. bara tagit de lugnt och myst hela familjen :)


bjuder på en morgonbild av lilleman.. hur han såg ut i håret.. hehe!




Vårat lilla charmtroll ♥


Duktiga kille

Lämnade lilleman på dagis kl.9. Hann bara ta av han ytterkläderna så sprang han in på dagis & började leka..:) Mig struntade han fullständigt i.. haha! En fröken bad mig att typ stanna en liiiten stund, sagt och gjort. var väl inte mer än 5 minuter innan jag traskade hemåt igen..

På måndag så ska vi köra igång med "allvaret" då skall de vinkas hejdå och så innan jag går. För idag ville dom bara jag skulle smyga iväg utan att göra nån "affär" av de.

Gick och hämtade lilleman halv tolv. Då satt han och åt lunch så duktigt :) Fröknarna sa att han är en riktigt cool kille. Hade inte varit några bekymmer alls. han hade lekt på och varit ute en sväng också. en fröken hon sa att man kan ju tro han redan är färdig inskolad!

Så de känns riktigt bra att han får så bra omdöme:) mammas duktiga kille ♥


Snacka lååånghårig pojk ;)



Den lille har precis kommit in efter att ha legat ute och sovit i vagnen. Och jag håller på förfullt med att märka upp hans kläder! Tycker de är rätt så kul :) Det går fort, de är väldigt enkelt och smidigt!

Ikväll så blir de att gå ut & äta middag på kraja med goa vänner :)


Nej nu så ska jag fortsätta med att stryka fast lite namnlappar :)


Ensam

Imorgon så ska den lille vara själv på dagis. Spännande & samtidigt nervöst! jag tror ju inte de kommer vara några problem alls. Men man vet ju aldrig. Bara för att gått bra dessa dagar så kan de ju faktiskt tvär vända! Vilket jag hoppas att de Inte gör!

Så samma procedur åt morgonen som vi gjort några dagar.

Våran morgon ser ut ungefär så här :

*Väckarn ringer kl.7. Ligger och drar oss 15 min & vaknar till.
*Jag är uppe & klädd för dagen till kl.7.30 gör då välling åt lilleman så han får äta de.
*medans han äter fixar jag mitt hår & smink och så jag är helt klar.
* 7.45 - 8.00 får lillskrutten på sig sina kläder för dagen. sen får han stöka på här hemma en stund.
*Under tiden han leker och så packar jag det som ska med till dagis
*8.15 är de dags för att ta på Elis alla ytterkläderna. Sen är de min tur.
*ca 8.30 är elis nerpackad i vagnen & vi är redo att promenera iväg till Dagis :)

Detta är hur våran morgon ser ut på ett ungefär, som sagt!


Medans Elis är på dagis imorgon och jag inte är med.. Känns väldigt konstigt.. jag menar.. Vad ska jag göra?!
3 timmar att spendera själv, utan honom.. De känns konstigt..
jovisst vi har lämnat honom hos sin farmor, mormor & morfar och så! Så de är ju inte den saken att vi aldrig lämnat bort honom och varit utan honom nångång.
Men det är som att de känns annorlunda nu, men de kanske bara är för att jag vet om att han är på dagis & jag ska vara hemma. Att lämna honom på dagis, men inte för att jag ska iväg för att jobba? Förstår ni vad & hur jag menar ?

Men jag tror jag ska försöka ta tag i att plocka ihop lite här hemma i huset medans man inte har en liten kille som springer bakom & efter en hela tiden ;)

Nu håller jag mina tummar att de kommer gå bra för Elis på dagis imorgon då han ska vara själv :) Vilket jag också vet de gör! men ni vet, en mammas oro ;)


Du är såå älskad lille vän! Du är de finaste och de bästa som hänt oss! ♥



Ipinium

Ipinium

iPinium erbjuder unika matlagningsprodukter till ugnen. Ugnsprodukternas patenterade egenskaper gör att matlagningstiden reduceras kraftigt samtidigt som resultatet blir saftigare och godare. Då matlagningen sker helt utan matfett blir dessutom resultatet nyttigare.
Du kan med fördel grilla, steka och baka med iPiniums produkter.



klicka på bilden här nedan för att komma till deras hemsida! :)


Läckerbit!

Satt och såg på "Sveriges Mästerkock" då jag fick för mig att jag skulle ta och göra en ansiktsmask på mig själv.Kom på att jag hade någon förpackning för att göra en ansiktsmask. så då tänkte jag att de skulle vara härligt och göra gott för fejjset ;P


Smetade ut de där i hela ansiktet.. Och kan ju säga att man blir ju inte så jäkla läcker i de där.. haha.. Inte för att man är någon läckerbit i vanliga fall!

Ansiktsmasken jag hade var i någon chokladform.. Typ choklad, kokos, nötter o grejjs i.. :)
Grymt härligt var de att ha de. Man blir så len i ansiktet efteråt..

tänkte bjuda på nå "fina" bilder då jag hade ansiktsmasken



Kolla in de fina avtrycken som blivit från "kuddarna" av glasögonen.. haha!


Filur..

Skrev här om dagen att vi beställt namnlappar som vi ska sätta på lillemans kläder nu när han börjar dagis.

Namlapparna kom igår och imorse strök jag fast några stycken på de kläder jag tagit dit. Snacka om en enkel sak! Och snabbt går de dessutom :) Det gillas skarpt! :D

Jag rekommenderar verkligen dessa till dig/er som har barn på dagis! :) Detta företag har dessutom 10 års garanti på namnlapparn! namnlapparna tål att tvättas om och om igen, de tål även 90 graders tvätt.

Gå in och beställ DU också! :) Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.



Promenix

Tog tempen imorse på grabben & den visade ingen feber. Så jag ringde då till dagis för att höra med dem om han fick komma trots hosta & snuva.
Och det fick han ! :)

Så de va bara göra sig i ordning för dagis och traska iväg dit.

Idag fick jag gå i väg 1 timma så Elis fick vara "utan" mig.
Satt mig i personalrummet och läste tidningen. Sen kom en fröken & hämtade mig och sa att allt gått så bra :)

Sen var de dags för lunch, första gången för honom att äta där :)

Efter dagistiden var över så hann jag intr mer än klä på Elis ytterkläderna så somna han. Så jag tog en promenad in till jobbet där de va personalmöte & sen traska vi hem igen.

Kan tala om att de va GRYMT härligt få komma ut i friska luften!!! :)



Middag...

suck... jag vill ut! men vill inte riskera nå med lillen att febern ska komma tillbaka. eller att hostan och snorigheten blir värre.. För just nu vill jag bara han ska blir frisk!

och lämna med pappan är inte ens på tanken då han själv är sjuk.. han är verkligen inte iform att se till elis.. tyvärr! så jag får så snäll hålla mig inne tills imorgon.. kanske gå ut på bron en sväng iaf så jag får mig nå friskluft.. haha.. ;)

Jag sitter just nu och funderar på vad vi ska äta till middag.. men min inspiration till att göra någon middag idag är noll.. Undra varför??

nåja något hittar jag väl på..

Enjoy!



Ingen feber!

Nu har den lille varit feberfri sen igår! Så kanske de blir dagis för han imorgon.. Jag vet inte riktigt hur de funkar om man får fara på dagis om han är lite snorig & hostig än? för han är ju pigg i övrigt nu.
För snorig & hostig tycker jag typ var & vartannat barn är :P

Får ringa dit imorgon & höra vad som sägs.

Hemma gör vi inte många knop just nu. Tar de bara lugnt så att Elis får krya på sig. Dock har pappan (vek som han är :P ) åkt på förkylning.. Så går kvällen var INTE kul.. Inte natten heller för den delen ..

För de första då lillen skulle sova så levde pappan om i huset, sen hostade han så himla mycket. Och varje gång Elis höll på att somna så naturligtvis hostade macke då så att han inte hade ro att somna. Och så där höll de på i över 1 timme. Till sist orkade jag inte mer så jag gick & la mig i våran säng med Elis.. Kl 21.00 la vi oss!! Verkligen ovanligt för mig att lägga sig så tidigt.

Vi somnade rätt fort. Vilket var behövligt. För sen när macke kom och la sig så va friden över för den stunden. Han hostade & levde rövare i sovrummet ( macke kan inte detta med att vara tyst!)
Men jag somnade om -tack för de!

Kring 4 tyckte Elis de var morgon - inte kul! Fast han var trött, för han orka knappt hålla ögonen öppna.
Så vi bytte blöja, gjorde välling i hopp om att han skulle somna om.. Men de tog sin lilla tid eftersom macke hosta & hosta & hosta...
Inte nöjd mamma i huset... Inatt blir nog pappan förvisad till ett gästrum...

Detta var våran "trevliga" natt..

Tack & hej


Inget dagis

Det är typiskt... Allt har rullat på fint med dagis och de.. Men så igår dök febern upp hos Elis... 40 grader!
Är det 1-2 veckor(?) sen han avslutade penicillinkuren som han fick mot öroninflammation.. Och jag trodde även att hostan skulle minska under den kuren, men icket..
Nåja inte mycket göra åt då läkarna vill avvakta..

Men som sagt febern kom igår. Hostan tycker jag ha blivit ännu värre..

Idag ha febern legat stadigt på 40 grader & även då han fått panodil..
Han ha ätit och druckit väldigt dåligt under hela dagen.
Och här på eftermiddagen blev han alldeles slö, knappt han orka sitta eller typ lyfta armarna..

Så jag ringde min kära mor(tack!) för lite tips och om hon tyckte jag skulle Ringa sjukan..

Hon tyckte väl som jag - att jag skulle Ringa dit iaf och höra vad de tyckte.

Sagt och gjort, ringde och förklarade läget och de tyckte vi skulle komma in så dom fick undersöka lilleman eftersom han druckit och ätit väldigt lite.

De gjordes kontroller och vi fick gå hem med Ipren och hostmedicin!
Så nu ikväll har de varit liite bättre!!

Men detta resulterar i INGET dagis imorgon -suck! Så jag hoppas han är frisk till på onsdag så vi får fortsätta inskolningen då.
Tisdag skulle han ändå vara "ledig".

Nä fy bubblan de är inte kul då ens barn är sjuk och har så hemskt hög feber :( de är så synd om honom. Han vill vara i famn men samtidigt inte då han är så varm + att de är som att han är öm i skinnet :/
Usch usch, mammahjärtat blir så ledset då han är så här :(

Hoppas de inte blev pannkaka av de hela nu, inte lätt göra ett mobilinlägg och riktigt ha "översyn" hur allt blir.

God natt mina vänner !


Helg!

Känns som att man kan säga på "riktigt" att man har Helg.. Innan inskolningen så hade rulla ju typ vardag och helg in på varann hela tiden - tyckte jag.. Kändes typ aldrig som "helg" då väl helgen kom.. osv.. Förstår ni hur jag menar  ?

Men nu efter man haft inskolning i 3 dagar, som inneburit tidiga mornar.. Och varit på dagis några timmar.. Så känns de nu som : Åh helg! Skönt.. hehe.. Sova lite längre och bara kunna mysa och njuta av den lediga tiden tillsammans.. :)  Vet inte hur jag ska förklara känslan.. Men de kanske är någon som känner typ likadant?

På måndag ska vi vara på dagis så Elis får äta lunch där + att jag ska bli iväg skickad.. Förstår egentligen inte varför dom inte gjorde de typ i fredags ? För jag själv tycker de går så himla bra för Elis. Han bryr sig knappt om mig.. naturligtvis kommer han ju fram till mig nångång och lämnar någon leksak eller så, eftersom han ser mig. Jag har ingenstans att Gå undan för honom. Jag försöker att inte vara i samma rum som honom och att sitta där jag är mer "bakom" men de är svårt att typ gömma sig.. Nåja.. Får se vad som sägs på måndag då han även har ätit lunch där :)

Idag är de inte något härlig dag att vara ute... -19 grader! Jag som var så sugen på att gå ut och leka med lilleman i snön eller att han fått åka pulka.. Men jag tycker de är nästan för kallt.
Men men vi roar oss här inne. Leker med bilar och alla de övriga leksaker som han har :P

Tänkte slänga in bilder från dagen då vi var så kreativ.. I söndags :P

Så här kommer bilder på vad vi pysslade med.. :)







Vi pysslade på med Hand- Och fotavtryck i trolldeg :) Som ni ser på bilden blandade vi i karamellfärg för att få lite mer "rolig" deg.. :)

Jag tycker de blev ganska läckert med karamellfärg i,  eller vad tycker ni ?? :)

Elis tyckte detta va super roligt! :) Han höll på kikna av skratt.. För varje gång han fick trycka ner handen eller foten så börja han skratta.. Sötisen!! :D

De blev ett par stycken tavlor.. Närmare bestämt 7 st..:)





Namnlapp

Ytterligare en dag på dagis har gjorts. Gått lika bra idag som igår.

Men idag kändes de lite jobbigt i mammahjärtat.. lilleman snubblade över en leksak och då blev de ledsamt för honom.. Och direkt han börja grina så av automatik ville jag dit på en gång och trösta honom.. Men jag hejdade mig rätt snabbt då jag såg att en fröken tog honom och trösta.. De kändes jobbigt för mig att de gick bra med någon annan än mamma ;/ Men de är ju så de kommer vara nu på dagis!
MEN de kändes faktiskt bra att de gick bra för honom att någon annan också kan trösta honom och att de inte bara är mamma som gäller !

En powernap blev de idag också! De är rätt tröttsamt att vara på dagis ska jag tala om :P - För mig som vuxen..
Så jag förstår om en dag på dagis anses som en "arbetsdag" för ett barn..

Vi har nu ikväll beställt lite namnlappar åt Elis, lappar som man enkelt stryker på för hand. Sedan blir de att beställa nå nappar också med hans namn på! :)

jag säger då de.. De är inte bara en sak att tänka på nu när han ska börja på dagis.. Haha.. :)



Adsettings




Vill du tjäna en slant på Din blogg ? gå då in på bilden som finns här ovan.
registrera dig och sätt igång och tjäna pengar på din blogg :)


I wish....i wish

Vi var trötta i ögonen imorse.. både jag och Elis.. vi är ju inte direkt vana att kliva upp tidigt ;)
Kl.7 ringde väckarn, så då klev jag upp och gjorde mig klar, sen väckte jag Elis. Åt frukost och sen gjorde jag honom klar.. kvart över 8 var vi redo och klar för dagis.
Så vi tog oss en promenad till Dagis & elis han ville gå hela vägen (han vägra åka vagnen!) , så de tog ju lite tid för oss att promenera.. :)

När vi kom fram & tog av oss ytterkläderna så stack han iväg direkt och lekte med de andra barnen och leksakerna som fanns där.
Han hann vara med på sångstund & fruktstund, de tyckte han var kul :) Han som älskar musik!
Måste säga att de känns ändå rätt skönt i mammahjärtat att de går så bra för honom och att de inte är nå gråt eller så. Så nu ska vi köra på samma tid imorgon och på fredag osså måndag.. Sen ha vi andra tider till veckan.. De går ju riktigt bra för grabben så man vet aldrig om de kanske blir klart med inskolningen snabbare?

Idag då Elis fröken gav mig en massa olika papper om dagis och sånt dära.. Så kände jag bara.. Oj!
jag menar... Aldrig ha man väl trott att man själv en dag ska behöva fylla i papper om hur ens barn ska vara på dagis, vilka tider osv.. De känns bara så overkligt! Om ni förstår hur jag menar ?

Men de känns bra detta. Han är i goda händer våran lilleman =) De är ett fint dagis!





På fredag så ska jag in på jobbet för att kika på mitt schema.. Ska godkänna de innan jag börjar om..

Så de känns att de börjar dra ihop sig till jobb nu.. :P 
Vad hände med tiden? varför gick den såå fort? haha..


Gå in på denna sida och se om de är något ni hittar och vill beställa hem.. :) Eller gå bara in och ta en titt vad som finns där ↓



Dagen D imorgon. ..

jaa imorgon är det dags.. Då börjar vi med inskolningen av Elis.. Imorgon lär jag väl som själv också få lite mer information och sådära.
Tror vi skulle börja med att vara där 1 timme imorgon? Sen ökar man på tiden allt eftersom. Vet inte riktigt hur de där fungerar, men de får jag nog veta då :)

Det är spännande, kul och så.. men samtidigt känns de tungt i mammahjärtat.. Min lilla vän ska börja på dagis! Allt som händer nu i hans utveckling kommer jag nog inte få vara "först" med  att se ,som man alltid typ har varit.

ähh.. ska inte gräva ner mig i detta nu! Jag vet de kommer gå bra, jag vet han kommer trivas, de är ett fint dagis & av några av den personal som jag träffat så känns de bra :)

Idag är de förövrigt 3 veckor kvar tills jag börjar om att jobba.. Hujjedamig vad tiden går fort! Tyckte de kändes som igår då jag hade arbetat min sista dag innan jag gick på havandeskapspenning i aug 2010.. Och nu är de dags att börja om igen.. jasi jasi.. :) De ska bli roligt komma tillbaka, verkligen ! För jag gillar mina kollegor och jag gillar min arbetsplats!


nej ju ska jag kika lite på tv innan det är dags att göra sig klar för sängen!



Ta en titt på denna sida ↓


TopLady




Klicka på bilden för att komma in på deras hemsida ↑

På sidan finns de en hel del : t.ex löshår, maskeradkläder,morgonrock, korsett, underkläder, nattlinne m.m.  Stor del av det inom klädeskategorin är väl lite mer "sexiga" än andra. Beror ju helt och hållet på vad man anser vara sexigt och inte.

Men klicka in där och kika om ni fyndar något spännande :)


Nu är vi inne på kväll nummer 3 för Elis att sova i egen säng! Det går rätt så bra, om jag själv får säga de :) Visst han sover inte heeela natten där. Men större delen. Är runt 4-5 tiden som han kommer över till oss och sover en stund till. Så de tycker jag faktiskt är rätt bra ?

Idag har Emelie åkt hem... Mycket TRÅKIGT!!

Men innan hon åkte så var vi lite pyssliga här hemma.. Men jag ska inte avslöja ännu vad vi pysslade med.. De kommer någon dag framöver ;)

Annars har vi inte pysslat på med så mycket idag.. Har busat en hel del jag & Elis.. Han är ju såå gullig! Jag kan komma på mig själv ibland med att jag slutat busa med honom just för att bara titta på honom. han är verkligen de finaste som finns! Det mest underbaraste som existerar på denna jord! ♥

Vet ni varför..? Inte? ;) Ta då en titt på dessa bilder så får ni veta varför.. hehe












Saknar..

Hon ha typ nyss farit... Men jag.. Vi.. Jag & Elis saknar henne redan! <3


Ta en titt





Ta en Koll på Denna sida PartyStuff.se Eller klicka På Bilden Ovan för att komma in på sidan :)


Julen = Utstädad!

PartyStuff.se

- säljer färgade linser, partyspel, glowsticks, maskerad & andra roliga prylar!

" I vårt sortiment av kosmetiska linser hittar du Färgade linser, crazylinser, partylinser, BigEyes- linser, & UV- linser.
Hos oss får du alltid med linsvätska, behållare & pincett så du kan ta hand om dina linser på rätt sätt"




Vi har nu städat ut julen.. Skönt!  eller den är inte riiiktigt utstädad ännu.. har två stjärnor som kvar i fönstret.. men jag måste hitta nå nya fina fönsterlampor att ha - hängandes sådana!

Vi har idag plockat ihop lite här hemma och haft oss.. Medans jag stökat undan så har emelie dammtorkat i alla rum och macke har rengjort ugnen(BEHÖVDES!) Så imorgon är de kvar för mig att dammsuga och skura!

Sedan har vi ställt in Elis spjälsäng i hans rum & där han sover nu i denna skrivande stund. Jag hoppas de går bra för honom att sova där i natt. än så länge går de bra , peppar peppar...!

Igår hade vi en mycket trevlig kväll hos Bea & mange med CO. Det spelades en hel del spel och surrades på :D En toppenkväll helt enkelt!

Nu har vi slagit oss ner i soffan och kikar på "Flightplan" en riktigt bra film - ni som inte sett den, se den! :)




Bättre..

Idag är de en mycket bättre dag än vad gårkvällen var.. :)

Just nu sitter vi och kikar på Hockey. Hejja Luleå!

När hockeyn är färdig så ska jag & syrran ta en liten promenad ner till våran mormor & morbrors grav, för att tända lite ljus ♥

Sedan kanske försöka städa ut julen!

Jag Älskar Dig, Jag Älskar Dig, Jag Älskar Dig sååååååååå mycket!!! Du är mamma & pappas ögonsten! Vårat Allt ♥ ♥ ♥



Bläähh kväll...

Blääig kväll... blä blä blä...



Tur jag har min guldklimp! ♥ Då känns allt bättre ♥
 


IKEA!

åhh vad jag vill på IKEA nu! :D

Vill så gärna fixa till i tvättstugan nu & även i Lillemans rum!! Jag vill, jag vill :D

Men jag måste nog hejda mig tills jag börjat arbeta nu i februari...hmm.. Men jag som är sååå sugen ;D

vi har ju som suttit och spånat och tittat på hur vi skulle vilja ha i tvättstugan.. Och macke lär ju måsta följa till IKEA.. Men jag misstänker att han inte är de minsta sugen på de...? ;)  IKEA är liksom inte hans grejj.. Haha.. Eller har jag fel älskling ? ♥

Hade jag kunnat hade jag pyst iväg IMORGON! haha..


Mera tänder..

Jajjamen de har kommit fram ännu fler tänder i lillemans mun.. Upptäckte att den 9:e tanden kommit fram idag(igår tisdag) - denna gång uppe i munnen.
Den 10:e känns inte vara långt bort. man känner att den bara ligger där under tandköttet och väntar på att spricka fram vilken sekund som helst ... :P

Tycker de är lite läckert att när de är på väg tänder hos Elis så kommer dom alltid två och två.. Brukar bara dröja 1-3 dagar så har samma tand, fast då på andra sidan spruckit fram :)

Har misstänkt där före jul att de varit på gång nå mer tänder då han arbetat så där mycket med tungan igen och fingrarna i munnen.. Samt att han velat gnaga på typ allt..

Sen denna gång vet jag inte om de har med att han haft feber och öroninflammation, snorat och hostat- som gjort att han ätit lite sämre än vad han brukat, eller om det är de nya tänderna som spökat? Om de varit ömt i munnen så kanske han inte varit så sugen på att tugga mat :/
Men men de är ju svårt säga vad som gjort hans aptit lite sämre.

Jag tycker även att det är kul då de kommer tänder, för tänderna gör att Elis ser lite äldre ut på något sätt :) Vet inte om jag inbillar mig ?


Nä nu ska jag försöka ta mig till sängen och sova!

Gaah!.. jag MÅSTE försöka vända på dygnet!

Nyårs bilder..

Här kommer de bilder från nyår.. Den firades tillsammans med Sandra o flickorna.. Osså svärmor & Larry.

Gästerna kom kring 4 tiden och då inledde vi med en förrätt.. Bjuder först på bilder från den "fina" dukningen.

 



Förrätt-"Västerbottensostpaj med skagenröra, räkor & lite sallad"




Huvudrätten, - " Potatismos, tzatziki, fläskfilé med någon gorgonzolasås & sallad"




Efterrätt, "Chokladpannacotta & Limépannacotta m. hallon"




Här kommer de bilder från middagen/Kvällen.



Fin fina Felicia :)




Osså en bild på söta lilla Novalie :)




Osså en bild på min lilla kotte i sin nyårs outfit :) innan han var tvungen byta om ;P




Våran lilla pajas som blundar för kamerablixten :P





sedan somnade lillen ganska fort efter att sandra o flickorna farit hem.. Det tar på en att busa så mycket :P
meen han vaknade upp strax före 12 slaget, så då klädde vi på honom och han fick följa med ut för att se på alla raketerna.. :)




Då det inte fanns någon pommac eller dylikt att köpa på affärn så fick 12 slaget skålas in med sockerdricka ;)




Lite försök med att fota rakterna, men de gick väl inte sådär jättebra.. ;P








Lite bilder på lilleman och oss .. =)











Tack! Tack! Tack!

Måste än en gång tacka alla för julklapparna som vi fått! :) Jag/Vi är nöjd över allting! ♥

Tänkte göra en lista på vad vi fått för något. orkar inte fota och lägga upp bilder på allt nu så här efterhand..

Jag & Macke:

* Presentkort på Ikea
* Presentkort på Järnaffärn
* Pengar till Ikea
* Gryta
* Grytlappar
* Läcker vasgrejs
* En söt liten mjölk"karaff"
* Almanacka
* Pengar
* En porslinsburk för att ha Elis alla nappar i :)

(Hoppas jag inte glömt något nu!)

Jag:

*
Hudlotioner av olika slag
* Liten plattång
* Klocka

Elis :

Börjar med alla Cars saker,

* "lära-gå"bil
* verktygsbänk
* lärofon
* cd-spelare
* sängkläder
* affisch
* badtvål
* hockeyklubba m.puck och boll
* tallriks set

* Kläder av alla de sorter,
- pyjamaser
-byxor
- bodysar
-tröjor
-strumpbyxor
-sockar
-vantar

*en liten kavel
* bilar
* duplo lego
* liten hund i koppel
* formraket
* liten arbetsbänk som blinkar, spelar och har sig
* stickade vantar
* hammarbollbana
* barbapapabok
* sån här magnet ritar "tavla"
* eldriven motorcykel
* en kosa & kniv, som han ska få använda då han blir äldre såklart ! - som han fick av min morfar, han har gett alla barn/barnbarn en sån.
* bestick
* barbaskön gossedjur


Vet inte om jag glömt nu något, om jag glömt skriva upp något är de för att mitt minne sviktar!
Men som ni ser fick Elis en hel del klappar.. ;D Den pojken behöver varken gå utan leksaker eller kläder, de är ett som är säkert!

Men vi tackar så hemskt mycket igen för alla klappar! Vi är nöjda, mer än nöjda! :D

Att se Elis öppna alla sina paket var höjdpunkten/-erna! Att se hans blick för varje grej som låg bakom julklappspappret, eller kartong är helt oslagbart :) ♥

Sen hade ju lilleman väääldigt jobbigt med allt papper som blev då man rev upp klapparna.. Han kunde inte slänga nånting på golvet, utan för varje liiiten pappers bit han såg eller fick lös var han tvungen gå och ge till någon.. Så de tog lite tid att öppna paketen.. men vad gör de ! :)



TACK TACK TACK till er alla!! ♥ ♥

Bilder från Juldagen..










Nellie, Elis & Izor




Lilleman får en puss av Izor.. Hehe :)



Fina Nellie Och elis


















På kvällen så blev de att doppa frukter i chokladfontän.. MUMS!








Besök på Dagis

Trots snöstormen ute så packade jag ner Elis i vagn osså traskade vi & moster iväg till dagiset där Elis ska börja..

När vi kom dit och hade klätt av oss så gick lilleman iväg direkt och började leka med leksaker och leka med barnen där.. Han var inte de minsta brydd över mig alls :P

Medans Elis lekte så träffade jag lite fröknar och pratade och sådära. Eftersom de var många vikarier och så nästa tisdag då han egentligen skulle börja, så ska han börja på onsdag. Så vi får den fröken som "sköter" om inskolningen med Elis & alla dessa papper man ska ha m.m

Det känns lite spännande att nästa onsdag börjar "allvaret".. Såg ju bara idag hur bra de gick med han. Och jag hoppas de fortsätter gå lika bra i fortsättningen..
Men samtidigt känns de väldigt jobbigt i mammahjärtat! jag börjar få lite mer "ångest" över detta.. Jag menar, när blev Elis så stor, när hände de ? Han är ju mammas lille bebis juh !

Nä usch de känns tungt, ledsamt & jobbigt.. Samtidigt då som de känns spännande, roligt och så.. Det är inte lillen som kommer ha de jobbigt, utan det är jag! För som jag skrev så verkar han inte alls ha nå bekymmer över att vara på dagis och leka och ha sig :) 

Nåja jag hoppas att de går lika bra för honom att vara på dagis varje gång man ska dit och lämna honom, man vet ju aldrig om de kommer en svacka och de inte alls går bra, utan att han då bara grinar och inte alls vill vara där.

Nästa onsdag.. nästa onsdag...

Kan vi bromsa tiden?!

typ 29 dagar kvar av mammaledigheten.. sen börjar jag om att jobba...



VARNING! Bildbomb..Ligger efter!!

inser att jag ligger efter en hel del med mitt bloggande av bilder! Tänkte att jag slänger upp lite från helgen då vi var nere i Gnarp!
Julhelgen var helt toppen! Mysig och underbar som den kan bli !




Vi började julaftonen med att gå ut till deras lada....

 


för att ge tomten gröt & mjölk.




Efter att vi lämnat gröt o mjölk till tomten, så gick vi ut för att hälsa på deras alpackor + laman Gilga :)

Alpackan Silja är en nyfiken en.. :) Hon var och luktade ett par gånger på Elis.



Elis ha missuppfattat detta med att vara "bonde och tugga på höstrå", han kör på Alpackahår.. Haha.. ;)




Väl ute i hagen så föll Elis en hel del, för de var så knöligt att gå där i snön.. jag tror alpackorna tyckte Elis var en mycket märklig filur.. :P






Elis fick sitta i deras hög med hö.. Som ni ser är alpackorna väldigt fundersam över lillen.. haha..




Och Silja hon fortsätter vara nyfiken & vara fram och lukta på Elis :)





Laman Gilga var också fram och studerade Elis. Gilga är en såkallad terapilama. Ni kan gå in på deras hemsida HÄR  för att läsa mer om Gilga & deras andra terapidjur - Alpackan Marina.

Och NEJ Gilga är INTE sur bara för att han lagt öronen bakåt! Han är den mest snällaste Laman jag någonsin träffat & klok är han också för den delen! :)




Sen lite bilder på Faster Simone och Elis..







Sedan fick Elis åka traktor med farfar! :)








efter besök i ladan och hos djuren och traktoråkning, så var de bara gå in och börjar göra sig klar för självaste julaftonen :)









Lite bus innan det var dags för julklappsöppning
























Detta var alla bilder jag hade att bjuda på från julaftonen.. kommer fler bilder imorgon... :) Måste försöka skärpa mig med att lägga in bilder :P blir ju så himla mycket annars på en och samma gång..


RSS 2.0