Då var det dags igen

Tapetseringen är nu färdig i vardagsrummet, Yes! så härligt. Mamma har varit så duktig som har gjort detta. Och mina syskon som har hjälpt till att städa, ni har också varit jätte duktiga.
Så nu har vi fått in möblerna i vardagsrummet men det är ännu inte helt klart. Det är kvar en del att fixa till. har inte fått soffan ännu och vi ska nog köpa ett nytt databord på Ikea när man ska fara dit.

Har trott att jag skulle jobba till 12 idag, men när jag kommer fram till jobbet så kommer jag på mig själv att ojj jag slutar 16 idag :/ Och jag som sa till mamma att jag skulle komma hem 12 så vi kunde äta lunch och dom skulle få börja bege sig hemåt i sin egen takt och så.. Men planerna ändrades lite, kom hem på rast istället mellan 11 och 12. Sen så fick dom ta och fara hemåt ändå i sin egen takt. Så nu är det lite tomt här hemma utan mamma och mina syskon springandes och pratandes hära... :( 

Men men Dagen på jobbet har ändå varit helt underbart, har ju varit hur fint väder som helst.
Så till klockan 14 fikat så tog vi ut alla våra boende och fikade ute, grillade korv och bjöd dom på öl! Snacka om att dom tyckte det var trevligt.
Och samtidigt fick vi personal sola lite ute och mysa på med dom :) Sjungit har vi också gjort.. hehe..
 
Och nu sitter jag hemma och ska börja göra mig klar inför kvällen. Måste tvär hoppa in i duschen och sen så ska jag och bea fara å handla nå mat som vi ska göra. så att vi kan äta när Anna har slutat halv sju.
Sen blir det fest för hela slanten. Haha! Igen.. Är ni förvånade? ;)

Puss Hejs på Er alla! !   Älskar dig Macke mest Av allt!

image2


SKÅL PÅ ER !

fullrulle

Är i full fart att göra klart förarbetet i vardagsrummet. Så att allt är klart när min älskade mor och syskon kommer imorgon kväll. så då är de bara att börja tapetsera på tisdag morgon :)

Igår kväll så var det party party för hela slanten! Var en riktigt lyckad kväll! Men dock är den sena kvällen lite dimmig.. *hmm* Haha... Nåja. Riktigt trevligt var det. Mycket sång blev det också!
Vi får ta och göra om detta snart tjejer och killar :D

Imorgon så är det Piteå som gäller. Ska då på ett studiebesök med några från jobbet. ska till Källbogården för att se hur solrummet dom har ser ut. kommer nog att bli en riktigt riktigt trevlig dag :)

Så nu mina vänner måste jag ta och lägga mig så jag orkar upp imorgon.. Måste hämta låne bilen och hinna göra mig klar innan de.. och jaa en massa.!! *suck*               Vännerna ni betyder oerhört mycket för mig!                      Älskar dig Markus!             Puss och god natt på er!

Välkommen till min Blogg!


image1

Välkommen till min Blogg!

Nu är det
mycket nytt.. haha..  har skaffat mig en blogg sida, och en netlog.. typ kanske samma stuk eller nå, inte vet jag :P


nåja, blir det bara blaha av allt så får man väl ta bort sidorna, är ju inte mer att göra.. :)


Snacka om att det har varit ett par helt otroligt fina dagarna nu. Hoppas att dom håller i sig i flera dagar till. Är ju så himla skönt att vara ute nu.

Köpte mig en cykel i söndags, så nu har man börjat sitt nya liv. tror det är två gånger på denna vecka som jag kört bil. resten av veckan  har jag cyklat :) Känner mig faktiskt mycket piggare och gladare sen jag började, och ändå är de bara några dagar.. men men jag är glad för det!

Idag på jobbet så har det väl inte varit något annat än vad de är alla andra dagar. Men vi tog ut några av våra boende på en promenad och tog oss en fika på torget å bara myste på i det fina vädret! :)

Vet inte riktigt vad man mer ska skriva egentligen... Är ju så ny på detta så... haha..

ikväll så blir det att börja flytta ut alla möbler från vardagsrummet..Det kommer nog bli riktigt trångt att röra sig i våran 2:a när vi tagit ut alla möbler..haha!  Vi ska tapetsera om till veckan. Mamma kommer upp så hon ska göra det. Men jag och min sambo Markus ska göra allt förarbete i helgen. undra hur pigg man kommer vara på söndag att orka göra nå.. är nog trött efter morgondagensparty ;) Haha! Men det blir nog bra ändå..;)

Nu så längtar jag efter min älskade lillasyster Emelie! Hon är på väg hem från tjeckien nu!

hmm.. Vet inte vad mer jag ska skriva.. Skriver väl mera imorgon..

Puss Och Kram På Er!
Vännerna ni är underbara!
Älskar dig Markus!

RSS 2.0