Hemma igen..

Då var vi hemma än en gång efter en liten mini tripp.. Åkte iväg till luspen för att bo i stuga, bara vi familjen.. Oj så mysigt vi haft de!
Dock va de synd på vädret, att de skulle blåsa och ha sig.. Solen lyste med sin frånvaro...Ovanligt?! Nej... Men även om vi inte haft någon sol har vi haft 3 bra dagar..=)

Åkt båt, bott trångt i liten stuga, varit ute med båten och fiska, suttit ute och eldat, njutit av lugnet och av varann! :)

Torsdag gav vi upp och åkte hem, för de blåste och blåste och blåste... Och KALLT blåste de. Direkt man gick ut så var man som en isbit. och bo i liten stuga med en liten kille på snart 2 år som är full i energi är inte någon hit! Han klättra nästan på vägarna av överskottsenergi..
Men vi hoppas på bättre väder nästa vecka så kanske man åker dit igen någon dag.. För vi skulle gärna vilja fara ut med båten och fiska upp någon fisk så Elis får se :)
Jag hade ett stornapp på onsdagen då vi var ut med båten.. Men den slapp! :/

Vi har nu haft 2 mysdagar tillsammans med fam. Callin, ätit middagar ihop, umgåtts, sett film och bara haft de allmänt trevligt och mysigt :)
Imorgon blir de Dop, trevligt! :)
Sen får vi se vad dessa dagar har att bjuda på...

Jag slänger in en familjebild som vi tog på oss då vi var upp till stugan.. Innan ni tittar på kortet säger jag ; Mina kläder är inte de finaste, eller matchande på något vis.. (kanske inte i vanliga fall heller) men nu då vi bodde i stuga så då får de blir lite hur som helst med hur man ser ut! ;D


Semester

Det blir dåligt med inlägg nu då vi har semester! TIden att blogga finns inte.. Plus att blogg.se appen funkar inte.. Så kan inte blogga med mobilen nu heller.

Vi har just kommit hem efter en trevlig och mysig vistelse i Piteå hos min mamma m.fam. Där vi bott i husvagn tillsammans med dom över midsommar.
Vi har med andra ord firat midsommar där ;)
Ätit gott, umgåtts, njutit av de fina vädret & värmen! Både jag och macke har lyckats med att få färg under helgen ;) ovanligt för att vara oss, haha!

Nu är vi hemma och ska packa om i våra väskor för att snart dra vidare på lite äventyr! :)

Nej nu får de räcka för ikväll med inlägget. Ni vet då att jag inte glömt bort bloggen helt och hållet ;) Utan vi bara njuter av semestern nu!
Hoppas ni alla har de bra & får en kanon bra sommar!


Omgjord Tatuering!

Igår blev de äntligen av! En cover-up på min gamla tatuering jag haft på handleden..

Jag säger de bara.. Satan i gatan vad ont de gjorde att tatuera denna gång! ;P Inte mindes jag att det gjorde så ont då jag gjorde den då jag var 18.. Meen, dock kanske man hade högre smärttröskel som ung.. Haha..

Nåja jag bet ihop och efter en 1 timmes "plågande" utan paus så var de äntligen klart! :D Och nöjd är bara förnamnet!!


Tatueringen FÖRE




Tatueringen EFTER




Visst är de lite skillnad?! ;)

Maybe?

Jaa kanske är de så att den blir av redan till veckan!! Jag skulle bli så överlycklig om de blir så :D
Har bokat en tid preliminärt nu. Men får se Imorgon eller på söndag vad jag bestämmer mig för!


Månadskontroll

Förra veckan var jag och lämnade blodprover och så inför månadskontrollen(samtalet) efter min operation.

Så idag ringde det en sköterska från kirurgmottagningen i Sunderbyn. Alla prover var bra, jag får i mig allt jag ska & de känns bra! :)

På lördag är de 1 månad sen jag opererades.. Tiden går fort! Känns inte som om att de är en månad sen... Men tydligen är det de :P

Totalt nu från det jag började på flytet(17 april) inför operation och till förra vecka så har jag gått ner ca 15,3 kg!
Av dessa 15,3 kg så har jag gått 4,2 kg sen jag opererades. Så de blir ungefär 1 kg i veckan.. Och de känns ganska lagomt :) Det går neråt iaf! :) Sen tycker jag de börjar märkas mycke runtom på kroppen & inte bara på vågen.



Igår trotsade jag(läs Elis) det eländiga vädret och gick ut för att leka en stund i regnet. Elis han trivdes! Han letade åt varenda liten pöl som fanns och plaska/hoppa i den. Vi fyllde hinkar med vatten för att sen hälla ut de lika fort ;P
Den lille passade på att smaka lite av snön vi har kvar.. Och de tyckte han var kallt! Jag kommer lägga upp bild sen så ska ni få se hur kallt han tyckte de var ;)


Idag har jag krattat lite mer av våran gård.. Det gäller att passa på då vädret tillåter en! Jag har krattat ihop så fina lövhögar, men såklart kom elis morfar och visade hur man ska göra med lövhögar... Nämligen att hoppa i dem och gå rätt över dem så att löven dras ut igen ;P

Får jag lite tid över så ska jag väl ta mig an ALLA våra buskar och blommor m.m som finns runt om på hela gården! suck.. de är liksom inte min grejj!



Idag har jag fått en skiss på hur min nya tatuering kommer att bli!! :D shit vad jag är nöjd! Hon har verkligen fått till den hur jag vill ha! Det är nämligen en typ av cover up vi ska göra. Det är den på handleden som kommer få sig en omgång eftersom jag inte riktigt är nöjd med den!
Synd bara att man inte har pengarna just nu för att göra den, för hade jag haft de så hade jag gjort den nu på stört! ;) Men får vänta till senare i sommar med att göra den.. Åhh de kommer bli så bra!! Hon förstår verkligen hur jag vill och vad jag menar då jag förklarar hur jag vill ha :) Helt suverän tjej i mina ögon !



Här kommer de bilder från gårdagen





Så här kallt tyckte Elis de var med att äta snö!




Finaste finaste killen i hela världen! Kärlek ♥



Här ska han fylla upp hinken med vattnet som rinner från stuprännan från taket ;)





Vackra älskade lilla Barn! ♥



Att springa genom de stora vattenpölarna var de som var allra roligast !



meen de går inte alltid som man tänkt.. Fort gjort är de att man snubblar över sina egna fötter och faller pladask i pölen istället..
Och medans man ligger där så kan man ju passa på att smaka på vattnet också ;)






Vattnet var nog inte så gott som han hade trott..



Vi lämnar vattendrickandet och fortsätter att springa genom dem :)


Inlines..

Åh vad jag är sugen på att åka inlines just nu! Men i detta väder är de inte direkt lockande!

Vem f*n har beställt så här mycket regn? Kan de inte bara ge sig nångång?! Naturligtvis skulle detta väder sätta igång då jag besämt mig för att göra ett ryck ute på gården.. typiskt säger jag!




Elis han har blivit så duktig på att "prata" Ibland kan han föra ett långt samtal med en om allt möjligt på hans språk ;) Men han blir duktigare för varje dag som går. Nu har han börjat med att säga två-ords-meningar :)

te.x "Kom mamma" "Hej pappa" " Elis buss"

Han har även börjat sjunga.. Oo aj aj aj aj buss(buff) - trollmorssången är de han sjunger ;)

ja de är helt otroligt vad mycket som händer på en gång ibland! Skrutten blir 2 år om drygt 3 månader!! Hallå, stoppa tiden!!




 


Jag vill!

Åh jag sitter och kikar på ginatricots hemsida.. och jag är såå sugen på att klicka hem lite sommarfräscha kläder!
Eller några nya linnen iaf.. slänga dem som är gamla och utnötta... men pengar pengar... tyvärr är man inte så värst rik & inte gör de väl saken bättre att man vart sjukskriven i 3 veckor..

jag har lagt kläderna redo i varukorgen för att klickas hem.. men dom får allt ligga där och vänta, tyna bort tills den dagen jag kan klicka hem dom.. ;) om dom finns kvar då..

sen mina vänner.. ska jag tala om vad jag har köpt hem för kläder sist jag var till piteå.. köpte då nått nytt plagg.. (mycke vill ha mer!)
Men jag köpte mig nå SHORTS! Är väl år och dar sedan jag hade nå shorts.. men gud va ja kände mig fin då jag tog på mig dom tillsammans med de färglada linnen jag oxå köpt! Det är typ år och dar sen jag kände mig fin i nå kläder..

Så nu väntar jag bara på att sommaren ska komma och man kan börja använda dom.. jag vill ju inte använda dem nu under regninga tråkiga dagar ;P

nej nu är de färdig schvamlat för min del ikväll..


God natt ♥

1,2 mil

Här under veckan så ha jag och Bea hunnit med 2(?) promenader på 1 mil vardera.. Snacka härligt !

Igår tog jag mig en vila från promenad då mina ben kändes tunga som blyklumpar och min rygg inte ville som jag heller..

Men ikväll bestämde jag mig för att gå en promenad direkt efter att Elis somnat för kvällen och innan de va tv-dags. 2 timmar & 15 min lång blev promenaden! :) 1,2 mil blev resultatet på hur långt jag hann. Känner mig grymt nöjd! :)

På telefonen har jag en app som mäter hur långt man går osv. riktigt bra app måste jag säga!
men tror ni inte att telefonen tar slut på ström då jag har ca 3,3 km kvar. så sista biten fick jag inte noterad.. nåja jag vet själv hur långt jag gick på ett ungefär..
Sen så lyssna jag på musik i mobilen, så de fick bli en tyst stund sista biten hem.. :)

Tänkte bjuda på nå bilder på Lilleman då vi va ut så han fick prova sin nya cykel, sin allra första cykel dessutom.. Denna har han fått av sin snälla farfar m.fam! tusen tusen tack till er!

Kan ju tala om att de var en nöjd liten kille som cykla på denna. han har inte riktigt koll på hur man ska göra för att cykla.. men han försöker då =)



















RSS 2.0