Verkligheten

Jaa imorgon gäller de. Då är det tillbaka till "verkligheten" igen.. Efter 3 veckors sjukskrivning så är det nu dags att börja jobba igen. Jag längtar tillbaka till min arbetsplats & mina kollegor. Men på samma gång skulle jag gärna vilja vara hemma kanske ytterligare 1 vecka för att vara på den riktigt säkra sidan, samt att jag fortfarande är i att lära mig få in rutin och ta tid på mig då jag ska äta. .

Varför har jag då varit sjukskriven i 3 veckor ?
Jo det är så att den 9 Maj så gjorde jag en Gastric ByPass.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Är det något ni funderar över & vill fråga, så fråga på ! :)

Förra torsdagen så åkte jag & Elis iväg till Piteå för att spendera några dagar där :) Haft en riktigt mysig helg, varma soliga dagar. lillskrutten ha kunna springa ute på gården som en nakenfis, så varmt var de. Han passa även på att bada i hinken han hade med vatten ;) Hehe..
Lördagen så åkte vi in till stan för att gå på loppis. Gjorde en hel del fynd till Elis, så nu har han en massa dagiskläder som han kan ha där. Helt perfekt! Loppis är bra ;)

Hela söndagen hade vi de härligt & mysigt, vi hade tänkt åka hem då. Men mamma o syrran tyckte vi skulle stanna en dag till. Så efter lite prat med karln hemma så blev det så att vi skulle stanna ytterligare en natt..
Och tur väl det, för söndagkvällen tog en vändning jag inte kunnat ana.. Hela em. hade jag som haft små ont i magen och illamående.. Men tänkte mest att de var för att jag slarvat med maten och inte ätit så tätt som jag skulle.

Men sen när vi satt och såg på tv på kvällen så börja jag känna mig varm, så tog en temp som visade 38,1.
Beklagade mig för mamma, som fick ringa runt åt mig för jag va inte så ringa själv.. Efter kanske 1½ timmes väntan och ringade så sa dom på 1177 att vi skulle bege oss till SUS(SunderbySjukhus)
Kom fram där kring 23.30 typ. Det togs prover och dom fråga frågor, klämde och kände på magen.. Alla prover var bra, så de inga tecken på att det var nå läckage i de nya kopplingarna eller så. Så det kändes ju skönt. Men läkaren sa att hon ville jag skulle vara kvar över natten för observation iaf. Dom koppla på vätskedropp på mig eftersom jag inte fått i mig så mycket vätska.
Så innan jag fick komma till avd. där jag skulle sova så var klockan 04.00.. Snacka om att jag då var trött!

Men de onda och illamående var som bortblåst , nästan helt, då vi hade kommit in till sunderbyn och dom tagit alla prover.

måndagmorgon fick jag då äta frukost och så. det gick super bra, hade inte ont längre och illameånde var borta. Så då läkaren kom och gick ronden kring 09.50 så blev jag utskriven! :)

Läkaren trodde de kunde vart så att jag ätit något som jag inte tuggat riktigt ordentligt och då gjorde att de fastnade och de kan då göra ont. Sen vet jag inte om de kanske var nå magsjukeaktigt ? För de hemma hamnade i magsjuka under natten som jag fick åka iväg. Nåja inte lätt veta vad det var.
Men jag mår då bra nu & jag ville ta de säkra före de osäkra & åka till SUS för att höra vad de kunde vara för tokigt med mig.

Tack tack till min fina mamma som hjälpte mig ringa, skjutsa mig, var där tills jag fick veta som skulle bli! ♥
Tack till Syrran!! Tack till Er alla som hjälpte mig/oss med Elis! tack tack!




Igår kväll drog jag och Bea ut på en promenad, på 1 mil ! Var grymt härligt ute igår, trots att de blåste stundvis. Var riktigt skönt komma ut och röra på sig! :) Så fler såna promenader ska de bli!
Jag längtar faktiskt tills jag kan fara ut och jogga! Jaa ni hörde rätt, jogga.. ;) Fanns en tid för typ 3 år sen då jag var rätt duktig på att fara ut och jogga. Och det är såå härligt!
Men vissa dagar får jag en sånt sug på att vilja ta på mig träningskläder och fara och jogga.. meen jag får allt sjåå mig någon vecka till.



Och vet ni.. Om drygt 2 ½ vecka har SEMESTER! Om ca3 veckor kvar så firar jag och karln min 1-årig bröllopsdag♥
fattar ni vad fort tiden går??



Miss Me ?

Oj oj vad min blogg står och samlar damm just nu... har flera gånger tänkt skriva ett inlägg men har bara inte blivit av..

har tänkt skriva ett litet inlägg om vad jag varit och gjort för snart 2 veckor sen.. Men de får bli i ett senare inlägg.. Blir väl inget långt krångligt inlägg om de.. :P men de kommer, håll till godo!

Vi har nu varit nere i gnarp några dagar, där vi hjälpt dem med den årliga klippningen av alpackor & lama. Dock har jag inte kunnat hjälpa till i år då jag inte får lyfta eller så.. Som tur är har min fina syster följt med och hoppat in i mitt ställe :)

Får göra ett bättre inlägg senare, för snart kommer min pappa & då ska vi gå till dagis för att hämta hem lillskrutten min ♥


Ska jag eller inte ?

Eftersom jag var tvungen att plocka ut alla mina piercingar förra veckan så har de resulterat i att jag endast satt tillbaka den i tungan.. Än så länge.. Dem i öronen kommer jag sätta i igen snart... Men då är min funderation nu, ska jag eller ska jag inte stoppa tillbaka piercingen jag hade i näsan ?

Det är rätt skönt utan den. Men samtidigt är de ju som "jag".. Hmm..
Jag ska fundera lite till innan jag bestämmer mig för de slutgiltiga. Lär nog inte gå såå fort innan de läker ihop hålet.

Vad tycker ni? Ska jag ha kvar den eller ska jag vara utan den ?


Lämnad..

För kanske en timme sen åkte mamma,syrran & Elis tillbaka till Piteå. Och här sitter jag nu själv.
 
Jag har en 3-bäddssal alldeles för mig själv hela natten. Mina "rumskamrater" kommer imorgon. Jag är alldeles nervös just nu. Händerna skakar mer eller mindre hela tiden. Men en ssk(sjuksköterska) har pratat lite med mig och berättat om proceduren för ikväll och vad som händer imorgon. Jag är FÖRST ut...!!! Det är väl bra egentligen så slipper jag ligga och vänta.... Och vänta...
 
Jag undrar vad jag ska sysselsätta mig med ikväll. Känns som att kvällen blir lång.. Även natten.. Fast ändå inte. För jag måste upp tidigt ändå. Alldeles för tidigt för att vara jag!
 
Jag vet att ni som inte vet vad som väntar mig är nyfikna. Men det kommer ett inlägg senare om vad som föresgår.. Men de får komma sen då jag kommit mig hem & har ork!
 
Hoppas ni har tålamodet att vänta :)
 
 
Åh jag saknar redan min lilla prins!! ♥ saknar även min stora prins som är hemma i Arjeplog! Älskar er mina prinsar!! Ni betyder allt för mig! Hur ska jag klara mig 2-3 dagar utan er??
 
Nej nu ska jag pimpla vidare på mina "goda" drycker & invänta att klockan ska gå lite fortare.
 
Ha de gott allesammans

Utv.samtal!

Samtalet gick utmärkt. Trygg, lugn, fin, nyfiken kille var några av de positiva ord jag fick höra om honom. Inget dåligt fanns de att säga om honom. Så de känns ju skönt :)

Jag hade då inger heller att tillägga om dagis/fröknarna m.m. Jag ser ju att Elis trivs där på dagis på alla sätt och vis. Så det är ju positivt !

Kändes väldigt konstigt sitta där på ett rum tillsammans med dagisfröken och ha detta samtal. Jag menar, jag ha aldrig varit med om de på "egen"hand.
Första samtalet för mig ang. Vårat barn!
Sist jag var med om något sånt här var då jag gick skolan, då mamma följde med mig ;P

Så de blir lite som så för mig att: hmm.. Vad ska man säga egentligen ? Sen har ju Elis bara varit på dagis i ca 3 månader. Så vi är ju ändå "ny" i detta känns de som. Man har som inte kommit in i detta med dagis och allt vad de nu innebär. Det tar ett tag innan man blir varm i kläderna och vet hur saker och ting är.
Iaf är de då så som jag känner de !


Just nu är min man & byter däck på Volvon och när han kommer hem igen så blir de att packa in i bilen och sedan dra iväg till Piteå. Blir jag och lilleman som åker.

Imorgon gäller de... Och nervös är jag ! Men har nog inte riktigt fattat de ännu. Men de kommer nog ikväll skulle jag tro.

Lär bli dåligt om inlägg här några dagar framöver. Så håll till godo kära bloggläsare!


-10,7!

-10,7 kg, det känns jävligt nice! :)


För en stund sedan var jag och lämnade lilleman på dagis.. Själv ska jag göra mig klar för att fara på jobbet för en HLR-utbildning ( Hjärt- &  Lungräddning)

Imorgon så ska jag & Elis på dagis för att ha ett litet "utvecklingssamtal".. Får se om pappan i huset har möjlighet att följa eller om han är på nå körning eller så..

Känns lite konstigt att man ska ha utvecklingssamtal.. Jag menar.. Sist jag var med om de var då jag själv gick i skolan. och de är ju typ... 100 år sen ?! nää men nästan.. ;)

Nu blir de väl inte ett "riktigt" utvecklingssamtal eftersom Elis inte hunnit vara så hemskt länge på dagis, utan detta samtal är mest för att pejla av lite hur de är och vad vi tycker är bra/dåligt, och vad fröknarna har att säga om våran lille prins.. :) Så de ska väl bli spännande!

Nej nu måste jag kila.. Tänkte slänga mig i duschen innan det är dags för kurs! Ha en bra dag allesammans! :)


VILL HA!!!!

En sån här skulle jag så himla gärna vilja ha!! Fatta så skönt att mysa ner sig i en sån om kvällarna!
Dock kostar en sån här lite grann.. :( Så ska jag köpa mig en så är de spara spara som gäller..

Faast jag kan ju önska mig en, för jag fyller ju år om drygt 2 månader ;) eller iaf, önska mig pengar(om man får presenter vill säga då man fyller 25 år) så jag kan inhandla en sån här tillslut.. ;)

En svart skulle jag vilja ha.. men skulle vara lite läckert med någon färg, typ tukos, eller roze eller kanske den gröna..  :P svårt juh.. men svart funkar ju till allt helt enkelt :)


Be Strong!

♥ ♥ ♥




Beställning..

Rensning bland den lilles kläder ! Packat undan det mesta som går i stlk 86 nu. Även haft lite kvar av 80´s också. Men de är borta.. Vissa kläder i 86/92 är även bortplockad.. Fattar inte hur de kan skilja så mycket på vissa kläder..?!  Jag menar, han drar stlk 92 nu.. Men har kunnat ha 80 ändå! Man tycker ju att klädesaffärerna ska ha ungefär lika mått.. Nåja..

Så idag då jag packade undan så insåg jag ju att han inga byxor har kvar nästan.. Nästan bara Jeans.. Jag är ju en sån som gillar mjukisbyxor av den anledningen att de blir så mycket lättare att kunna röra på sig fritt. Och inte bli så "begränsad" som man kan bli i jeans - Enligt mig själv! 
Och sen tycker jag de är bättre han får slita ut mjukisbyxor i all lek & stojj -både hemma & på dagis. Osså blir de Jeans om man ska vara lite finare eller så :)

Så ikväll har jag klickat hem 3 st mjukisbyxor, 1 skjorta i sommarfräscha färger, samt ett par överdragsbyxor.
till veckan hoppas jag att paketet anländer hos oss, för jag är så nyfiken på hur skjortan ser ut och hur överdragsbyxorna är!


annars idag så har vi väl inte gjort så mycket. Städat "fram" tvättstugan som varit som ett enda bombnedslag.. Grejjer överallt!! men nu så ser man att de är tvättstuga, ha ha!

Vi har även hunnit iväg en sväng på badhuset idag med Elis. Han tyckte de var superkul! Istället för att vara fundersam & nästan dra sig för att gå in i omklädningsrummet, så sprang han in med världens skratt och leende idag! Och veva med armarna av lycka och ropa " Daaada!" (Bada)

Dock fick både jag & elis en liten "kyl"chock då vi klev ner i vattnet, var mycket kallare än vad jag trodde.. De brukar faktiskt vara rätt varmt i vattnet annars (iaf de andra gångerna vi vart där)
Men efter en stund då man vant sig så var de rätt skönt ändå =) Och elis han badade på och plaska och vi träna att "simma" med honom..


nu sitter vi och slöar framför datorn och tv.. Men blir väl att lägga sig sen efter filmen är slut. så man får dagarna att gå fortare!



Smygandes..

Nervositeten kommer smygandes på mig... Dagen närmar sig...


Nervös!


RSS 2.0