Nu börjar det hända..

Saker o ting börjar faktiskt att ta sig nu hära hemma..  Sakta men säkert så sker det saker.. Vårat gästrum/datarum börjar ta form. Var o hämtade extra sängen o vårt linnéskåp som vi fick av mamma o mange..
Men än är de inte klart..
Dom ringde från jobbet nu ikväll o ville att jag skulle jobba imorgon.. var svårt få tag i vikarier.. Egentligen var jag inte jääätte sugen.. eftersom jag planerat in att åka iväg till min farmor o farfar och hälsa på under dagen.. Men jag fick en 7-12 så då hinner jag ut o vara med dom en stund mitt på dagen.
Sen hoppas jag att man hinner få sig en promenad imorgon också på eftermiddagen ;) men hinns de inte så är de inte hela världen.. Hihi.. ska ju ändå upp o köra ett pass på crosstrainern.. =D

ne nu så ska jag kila till sängen.

tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Valborgsmässoafton

Japp det är vad de är idag..

Dagen började som sagt med att jag gjorde ett pass på crosstrainern.. Sen begav jag mig till jobbet o har jobbat till kl. 17.. Känner mig ganska så mör i kroppen!
Jajja jag är ju då ledig i 3 dagar nu.. Hihi.. det ska bli skönt.

Sen när jag slutade jobba så for jag, sandra o felicia till stabberudden o kollade på majbrasan o lyssnade på Mariakören.
Och nu så sitter jag hära. Har precis ätit en sen middag, som alltid (?)

vi ska bara låta maten sjunka ner lite grann o sen ska vi börja att ställa i ordning inne i gästrummet. det ska bli så himla skönt att få det klart. å sen ska jag ställa upp alla glasen i vitrinskåpen, plocka ur sådant som de är bara är 3 glas ur o lite sånt som man nästan aldrig använder.

Hoppas ni får en riktigt bra kväll allesammans!

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Godmorgon

Har precis avklarat ett halvtimmars pass på crosstrainern.. Så nu sitter jag hära o trycker i mig lite fil o grädde.. Så snart ska jag bege mig till jobbet..

Skriver mera senare..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

ovanligt för mig..

Kvart över fem imorse så vaknade jag precis när väckarn börja.. För igår kväll bestämde jag mig för att kliva upp o göra en halvtimmas pass på crosstrainern.. Och japp det har jag nu gjort :D känner mig faktiskt lite stolt över mig själv som pallra mig upp o har gjort de.. Så det känns skönt! :)
Nu väntar en dusch o sen frukost sen ska jag bege mig till jobbet.

O efter jobbet så väntar en promenad med Sandra  =)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Fy sjutton vad härligt!!

Åkte iväg från Piteå kring halv tio imorse.
O på vägen så skulle jag stanna för att ta Melker med mig tillbaka till Arjeplog..
Så jag fick sällskap tillbaka :)
Var framme i Arjeplog kring halv tolv. Så jag snabb duschade håret o gjorde mig klar för att följa med Sofia o käka lite lunch på Mathörnan innan föreläsningen började kl.13.  Den höll på till halv fem.. Så då for jag hem o nötte lite dator..
Kring 19 tiden så beslöt jag mig för att göra en första tur på våran crosstrainer.. Så jag gjorde ett 60 minuterspass.. GUD SÅ HÄRLIGT!!! :D Tog mobilen o hörlurarna, startade musik.. O jag trampa på.. =D

Sen så snabb spolade jag av mig, gick ner till farmor o farfar.. Skulle lämna nå djurmat till thea som var där.
Sen följde hon med mig hem till oss o kika lite hur vi fått det nu. Är ju fortfarande oordning. men är ju iaf bättre än de har sett ut ;)
Sen följde jag med henne på en liten promenad, tog samtidigt med mig Melker på promenad då.

Har sett på desperate housewifes ikväll o hell´s kitchen.. Snart så blir det sängen!

tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Då var det inhandlat!

Var på stan med mamma o systeryster.. hittade mig lite kläder på gina o så :) Sen så inhandlades det lite alko till helgen.. Då de blir middag o lite mysdrickande m. Sandra o Tobias.
Var även förbi på dollarstor en sväng, hittade mig även lite saker dära.. De är väldigt lätt att man gör de.. hehe..

Sen så ikväll har jag hjälpt brodern att dela ut sin reklam.. Snacka om lite flashbacks man fick.. Var mitt gamla område som vi var i delade ut i.. Haha!
Känns som om att det var hundra år sedan jag delade ut reklam..

Jo älsklingen var ju till Piteå en sväng. O då hann vi med att handla lite saker till huset på Beijer. Lister till vardagsrummet, en skyddslist vi ska ha i hallen i ett hörn. Sen så även kakel lister.. Så nu känns de att vi kommer någon vart igen! =)

Sen så måste jag ju säga att vi vann på travet i lördags.. hihi!! Det blev rättat idag.. O vad nöjd jag är! :D
Tror vi alla är nöjda! Sånt hära gör att man fortfarande ser att det finns möjligheter till vinster o lite större sådana ;D

Imorrn så ska man bege sig hem mot Arjeplog. Vill dock inte kliva upp så tidigt.. Men vil heller inte stressa mig iväg o inte heller känna mig stressad när jag kör. Bättre fara tidigare o ha god tid på sig. Så det då inte händer något!
Osså får jag mig ju lite sällskap på vägen hem.. Ska nämligen ha melker med mig =) Så de känns bra..




Tjingeling!

Älskar Min Markus!! - Imorgon får jag pussas o kramas! :D

Uppe med tuppen..

Fy ändå så trött jag var imorse när jag skulle upp kl.7 !  Inte kunde jag somna inatt när jag stängde ner datorn.. Utan nog låg jag o trilla runt o funderar o tänker.. Till sist somnade jag nog av att jag var så trött. Vaknade sen av väckarklockan.. Åh vad jag ville fortsätta att sova!
var bara pallra sig upp, slängde i mig lite frukost. Sen tog jag med mig mamma o lillebror o hämta träningsmaskinen. Så nu ligger den så fint i bagaget på bilen. Hihi.. så nu ska till att tränas ännu mera..

När vi kom hem igen efter vi lämnat av lillebror på skolan så for vi hem.. O jag la mig direkt i sängen o sov en stund till..Hihi.. de var skönt kan jag tala om! :D
Så kring halv tolv for jag iväg för att gå ut på en promenad med Rebecka. Blev inte världens längsta promenad, hon hade bara en halvtimmas rast.. Men ändå ganska långt på en halvtimma :)
Skönt att prata lite o samtidigt få komma ut o röra på sig!

Vet egentligen inte vad jag ska göra nu.. Sitta hära vid datorn o uggla tills vi ska bege oss till stan jag, mamma o syrran.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Nu var man framme...

Nu så är man framme i Piteå. Eller det var ju ett tag sedan.. =) Kom fram kring halv tolv..

Fick sluta kl.20 på jobbet -  riktigt snällt!! :D
Så man hann hem o packa ner det sista, pussa o krama älsklingen hejdå.
O begav mig iväg, klockan hann väl bli runt nio innan jag tog mig iväg.. Men väl iväg så hann jag bara till Oskarsnäs typ, då ringde Anna o frågade hur långt jag hunnit, för hon hade nämligen glömt datorn i Arjeplog.. Så jag vände så snällt om o hämtade den. Hade ju inte hunnit så himla långt ändå.
Så egentligen tog jag mig väl iväg typ kvart över nio ;P
Jajja kom då fram  i Arvidsjaur kring 22. Så jag lämnade hennes saker o samtidigt fick jag mig en liten rundtur i erat hus :) Mycket fint o mysigt hus! Ska komma nån annan dag då jag ha mer tid, så kan man surra mera också =)
Så jag blev väl där typ 20 minuter..
Sen fortsatte min tripp mot piteå.. o nu sitter jag hära o ugglar.. men jag ska ta o lägga mig nu! För jag ska upp typ sju imorrn, då jag, mamma o brorsan ska åka iväg o hämta träningsmaskinen..
usch vad tidigt! Nej nu kallar sängen!

Imorrn så blir det en promenad!! Tjoho!

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

ikväll reser jag iväg

Ikväll så blir det att resa iväg till Piteå.. Har packat de mesta nu, men har lite kvar som jag inte kan packa ner ännu.. Så när jag slutar ska jag hem byta bil o ta det sista. O sen styra min kosa till Piteå..

Imorse så trodde jag att jag skulle vakna med världens träningsvärk.. Men icket de.. Är lite öm i benen.. Men de är sånt man får räkna med då man är så otränad.. haha!!

Just nu så har jag tryckt lite kycklingsallad som blivit kvar sen middagen i fredags! Mums! :D Så nu är de slut.. hihi..

Nej nu så ska jag duka av bordet o börja bege mig tillbaka till jobbet =)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Joggingrunda avklarad!

Fy fanken vad skönt det var att vara ute o jogga, 4 km blev det. Inte världens längsta runda. Men för att vara första joggingturen på typ 2 år så tyckte jag det var bra :D
Men nog märktes det att flåset inte var med mig, men ger man inte upp utan kämpar på, så kommer man in i typ 2:a andningen.. O då går allt mycket lättare.. men jag undrar hur mör jag kommer vara i benen imorrn ? =/
Jajja.. det är det värt.. För jag är nöjd över mig själv =)

Så nu ska jag snart hoppa in i duschen o spola av mig..
Men imorrn tror jag det får bli vila kroppen.. o ta promenad på måndag då man är i Piteå, kanske man får med sig syrran ;) hehe..

Tjingeling!

älskar Min Markus!!

Då var det dags igen..

Snart så ska man iväg o jobba igen.. har haft 4 timmars rast.
har väl inte gjort så himla mycket under min rast. Jag har käkat nå kycklingsallad o sen tog jag mig en liten powernap.. riktigt skönt!

Rackarns att man missar Robinson ikväll då man jobbar. Men ska t o spela in det. För jag känner att när jag slutat jobba så SKA jag ut på en jogginrunda, även om jag kanske inte orkar hela runda, men iaf börja träna upp mig.. hihi.. Får väl se hur flåset är ;)

Imorrn så jobbar man kväll, börjar 12.. Skönt! Osså jobbar man till 21.
När jag slutar imorrn så tar jag våfflan o beger mig till piteå. för där ska jag hämta min efterlängtade träningsmaskin.. =)
Nu rymmer man ju äntligen träningsmaskiner, de gjorde man ju inte i lägenheten.. Så de ska bli så skönt att ha de o träna på också!
Jag kommer att stanna i Piteå till på Tisdag morgon, för då måste jag hem, ska på en kurs på eftermiddagen..
O sen är de jobb som gäller onsdag, torsdag..

Ne nu har jag svammlat nog för denna stund!

tjingeling!

Älskar Min Markus!!


kväll igen..

Då var den en ny kväll igen..

Slutade jobbet kring fem.. For iväg o inhandlade lite till salladen vi skulle göra.. For hem, laga mat, käka o sen for jag ut O promenerade med Sandra o Miller.
Blev inte lika lång promenad idag, men dock en promenad :) O det är huvudsaken.. hihi..

Har sett på Talang ikväll o singin Bee..
När jag sett klart singing bee fick jag för mig att jag skulle bege mig ut på en joggingrunda.. Men insåg då vad klockan var.. Så jag sparar nog det till imorrn o hoppas jag tar mig i skinnet o beger mig ut då istället när jag slutat..

ne nu så ska jag ta o kila till sängen.. Ska upp o jobba imorrn.. börjar sju - har en delad tur.. Skönt!

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

kan väl inte vara så svårt?

Var tänkt jag skulle städa, men icket att det blev så.. Eller jag har plockat ihop lite saker.. O satt upp spegel o hylla i hallen. Varit o pantat alla flaskor..
Men jag hade ju tänkt att dammtorka o lite sånt.. Men... Slöheten tog över - Suck!!
Imorrn så ska jag försöka ta mig i skinnet o göra lite mera.. Fast, de kanske kommer sluta i en promenad efter jobbet, o sen slöa framför tv:n o kika på Talang. Får se vad dagen har att bjuda på...


Ibland tänker jag, det kan väl inte vara så svårt?

Fick mig en idé att jag skulle ta mig en joggingtur på kvällskvisten.. men tänkte sen, att jag har ju både gått till o från jobbet. sen ca. 1 timmes promenad.. Det kanske räcker för en dag..
men kanske skulle tagit en joggingtur imorrn kväll efter talang? jajja, får se.

Jag önskar...


Ne nu så kallar verkligen sängen, hör den ropa : Kom o lägg dig nu Evelina! Du ska ju upp åt morgonen..
Haha!! Ne nu är jag trött märker jag..

Tjingeling!

Älskar Min Markus så himla mycket! Vad hade jag gjort utan dig älskling?!

Städning..

Fy fanken vad tråkigt att städa :/  Men det är ju sånt som behövs göras..

Har varit ute på en lång promenad med Sandra o Felicia idag också :) Riktigt skönt. blev nog säkert mot en timmes promenad ?
Osså följde dom med hem till oss o var en stund..

O nu ska jag ta tag i städningen.. Någon som vill städa?

Tjingeling!

älskar Min Markus!!

Godmorgon

Klev upp för en stund sedan pigg som en mört.. hehe.. ganska skönt när man vaknar av sig själv o inte utav väckarklockan..
Så nu ska jag spola av mitt hår o käka lite fil m.grädde.. Sen blir den en liten morgonspromenad med melker innan jag ska lämna tillbaka honom till svärmor.. Sen blir de åka till jobbet..

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

......

Nu så har man varit på en promenad med Sandra o Felicia.. Är alltid skönt att få komma ut o röra på sig. Osså får man ju surra lite :) är alltid roligt!

Vet inte riktigt hur länge vi gick, men kanske blev en timma?
Gjorde lite små ärenden på vägen, jag skulle handla lite på konsum, vi gick på Nina´s o kollade lite på kläder, gick in på banken för att lämna igen den gamla internetdosan som jag hade tappat bort, gick förbi vauka o lämnade ett kort till en.. Sen gick vi hem igen.. hehe..

Egentligen så hade jag tänkt att städa nu.. men det kanske blir imorrn istället.. Kanske ska hälsa på min kusin då o surra lite.. O sen blir de en städstund på eftermiddagen.. men men återstår att se.. hehe. en promenad skulle man ha hunnit med också.. =)

Ne jag ska nog slänga mig i soffan o kika lite på tv o bara slöa lite..
Min nästäppa börja bli mycket bättre nu.. Fattar inte hur allt snor rymms... vart kommer de ifrån? =/ Hehe..

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Minnen..

Denna låt ger mig minnen... =)



Sarek - Genom eld och vatten

Jag vet...

Idag så känns jag riktigt slö.. har egentligen inte lust till någonting känns det som ..
Men jag ska ta o göra mig redo nu, för att ta en promenad med Sandra o Felicia.

Är ledig idag.. Skönt.. =)

Ihelgen så är det jobb som gäller..

Efter våran promenad så ska jag nog ta o städa lite grann hära hemma. Är riktigt stökigt tycker jag. Så det MÅSTE jag göra. Är bäst att passa på då man är ledig.. och då macke är borta o kör, så man kan starta musiken på riktigt hög volym o få in städkänslan :)

Nä jag har inte så mycket att förtälja egentligen.. Skriver väl ett inlägg senare, om de nu händer nå spännande.. :P

Jag vet...

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Vad härligt

Jobbade mellan 7-12 idag.. Gick super bra.. Kan säga att vara täppt i näsan kan vara en fördel ibland, man känner inte alla lukter :P

Efter jobbet så blev det en promenad med Sandra, Felicia o Miller =) Så skönt att få komma ut o röra på sig. Imorrn blir de nog också en promenad, om nu vädret tillåter imorrn med.
På våran promenad så gick vi förbi Kalles o tog oss årets första Mjukglass, oj vad gott! =)
Sen så följde dom med hem till oss o var till halv sju.. hihi :) Riktigt skojj.. Hon är bara för söt felicia.

O nu så gör jag inte alls så mycket, sitter o ser på Desperate Housewifes.. Nu börjar det om..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Ballar av stål

Sitter o ser på Ballar av stål.. Snacka om hel sjukt program.. haha!!

ne nu börjar de om ska gå o kika klart på det.
Sen så ska jag lägga mig o sova..

tjingeling!

Älskar Min markus!!

Promenad + fika

Har kommit hem för en liten stund sedan..
blev en ganska så lång promenad.. Gick från öberget bort till lugnet osså tillbaka.. Riktigt skönt väder ute faktiskt. O skönt att få komma ut o röra på sig!
Så imorrn blir de också en promenad, bara vädret tillåter så :)
Efter våran promenad så gick vi förbi Monika, där fick vi oss nå gofika =) Inte illa.. hihi..

Så nu gör man inte alls så mycket, bara sitter hära o nöter internet..

Tror jag ska krypa ner i soffan hos älsklingen o glo på nå tv!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Någon som vill byta?

Åhh just nu så önskar jag att man kunde byta näsa.. Hatar verkligen att vara täppt i näsan.. Usch!
Fick åka iväg från jobbet när apoteket öppnade o köpa mig nässpray osså tillbaka igen..
Så just nu så rinner de bara ur näsan.. visserligen är de ju bra, för då kommer all skit ut som ska ut.. Men de är så jobbigt.. O jag är helt slut i kroppen, nog är de typiskt! Jajja that´s life.. Finns värre..

Första dagen efter lediheten har gått riktig bra :)

nu så ska man slänga ihop nå mat o sen ska man ut på en promenad med Sandra o flisan. ska bli skönt komma ut.

tjingeling!

Älskar Min markus!!

I´m Moving On

Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I'll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail,
I'll be fine

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I'm moving on....
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on




Nu var det över..

Nu så är mina ledighets dagar över. Nu har man varit ledig i 6 dagar, Vilket har varit så otroligt, otroligt skönt!
Att få vara hos morfar sen måndag kväll till igår förmiddag har varit fantastiska. Att få vara med mamma o fam. har varit hur roligt som helst. Kan säga att man blev verkligen som barn på nytt. Haha!!
Orkar inte berätta vad vi gjort varje dag ordagrannt.
Men varje dag så for vi ut på sjön kl.10 o var ute till klockan 15-16. Solen har lyst som bara den!
Har kört skoter, pimpla (o tjejerna vann!), fika, tolkat med madrass bakom skotern, glassa i solen.
Hur underbart som helst!
Ibland önskar jag bara att man kunde frysa tiden o NJUTA!
Att få vara hos morfar -  Det går inte att förklara... Men där tänker på inte på nånting! Där är man sig själv.. INGA KRAV, INGA MÅSTEN! Utan där är man bara.
Önskar jag kunde vara där ännu längre!

Men jag har fått en hel del skratt med mina syskon! O familj.. Haha!!
Vi har haft det så bra, så mysigt!
Vi hade 2 skotrar, en kälke o en madrass.. Vi var 7 stycken som åkte ut på sjön varje dag..
Morfar körde en skoter m. pulka.. 2 som åkte i pulkan/kälke.
Sen hade vi en till skoter som 1 körde en åkte..
Osså 2 på madrassen.. HAHA!!! Det var mestadels jag, emelie o sebastian som tolkade på den..
Ojaa, det går inte förklara.. Kul var det! Kan bara säga att snön är inte alltid så mjuk som den ser ut att vara..
Att trilla av madrassen var inte skönt, att åka var egentligen inte skönt, för skoterspåret var stenhårt, o kanterna som blev var hård! O att då tolka bakom skotern... Aj aj.. både jag o syrran har blåmärken på ben o armar..
Men oj så roligt! =)
vi körde ju en hel del med skotern på sjön också, där var de kul.. haha.. Men vilket fart man fick upp.. O åkte man av då.. oj oj.. =)
Går inte förklara, men de var såååå himla roligt! Som jag skrev, man blev som barn på nytt.. hihi..!

Så dära var man tvungen maskera ansiktet när man åkte, för de sprätta så mycket snö annars.. hihi.. På detta kort är de min kära syster! <3



Så igår åkte man hem från morfar =´(

Innan jag for hem så svängde jag förbi nere i Ånge o kollade hur dom hade det.
Osså körde jag lite med pappas skoter.. hihi.. sweet.. lite mer att köra med ;)

Sen begav jag mig hem o duschade.. Packade om lite i väskan, osså begav jag mig iväg till laisvall för att vara i Krama stugan med Älsklingen, svärmor o larry. Skönt att var där med. men dock åkte jag på någon liten förkylning när jag kom dit. Täpp i näsan o lite slö i kroppen.. o inget nässpray har man suck! har ju hållt mig ifrån de i 1 månad nu.
Jajja ska in o handla de imorrn på apoteket.

Idag så blev vistelsen i Krama inte så länge.. För det blåste så hemskt mycket, så vi klev upp o åt frukost o sen gjorde vi oss redo för att köra hem med skotrarna, för de var så hiskeligt kallt.. huvva!

Så nu är man hemma. O det känns faktiskt skönt att vara hemma, ska bli skönt att få sova i sin egna säng.
Men som sagt, vill helst vara borta.. Hos morfar.. Älskade Morfar!
Vill inte tillbaka till "verkligheten"....

Morfar, Brorsan, Mamma <3 -  Här har vi fikapaus, med varma mackor o varm choklad :)


Älskade Lillebror, du gör mig såå Glad!! <3


Mina 3 Småsyskon - Här brottar bröderna ner syrran.. hihi..!
Ni betyder allt för mig! Utan er är jag inget, Älskar er!



Här är Racer maskinen vi körde när vi tolkade madrass ;)



Grillning pågår


Denna trädrot blir våran grilloas.. morfar skottar alltid upp en grop utmed denna, med sitplatser o trappsteg ner.
Så denna rot är perfekt för att hänga upp kläder på tork :)




Nä jag tror detta var allt för mig denna gång..
Skriver mera imorgon..
Men jag tror jag fått med en del av vad vi har haft för oss i veckan.. kanske glömt något, Men i det stora hela :) hihi..

tjingeling!!

Älskar Min Markus!!

Hej o hejdå igen!

Nu så är man hem en snabb sväng.. ska ta en snabb dusch å sen ska man bege sig vidare till Laisvall för att tillägna sista lediga dagen dära, innan arbetet börjar om igen :)

men veckan hos morfar har vart UNDERBAR!! Bara få vara, Inte behöva tänka så mycket!! Va med min ÄLSKADE familj!! Ni är bäst!! Jag älskar er såååå jävla mycket!!!!

ni ska få mer uppdatering senare..

Tjingeling!!

Älskar Min Markus!!!!!

hejdå allesammans!!

nu så är den sista arbetsdagen gjord 9/9.. Yes!! :) nu så ska jag åka iväg till morfar!!

Så nu får ni ingen uppdatering av mig på några dagar.. Men ni kanske inte saknar det ändå? :P Hihi..

Men ni får ha det så bra allihopa!

tjingeling!

Älskar Min markus!!

Låt den rätte komma in

såg på 2 filmer igår kväll/natt..
 "Låt den rätte komma in" & "Mysassygirl".. Men alltså de var de två mest konstiga o underliga filmer jag sett. De var inte alls bra!
o filmen "låt den rätte komma in" har fått så bra kritik o hur många 4:or o 5:or som helst.. Men den är ju hel sjuk!
"Handlar om en kille som heter oskar o är 12 år och mobbad.. O han blir kär i en tjej som heter Eli. Vanvårdad o mager, men ändå så vacker. O eli hjälper oskar att slå tillbaka mot sina mobbare.
O denna tjej Eli är inte som alla andra, hon tål inte solen, äter inte mat o för att komma in hos någon måste hon bli inbjuden.  Eli behöver dricka människors blod för att överleva  - Eli är en vampyr!"(
Detta stod på baksidan av fodralet)
Denna film är svensk.. Men jag menar hallå, vampyr? nä jag tyckte filmen var helt enkelt dålig! Väldigt seg handling o seg rakt igenom.

Samma sak var det med den dära filmen "mysassygirl".. Också en väldigt underlig film.. Somnade då till den.. Så bra var den.. NOT!! Rekommenderar verkligen inte någon av dessa 2 filmer..
men smaken är ju som baken..


Tjingeling!!

Älskar Min Markus!!

Vilket väder!

For ut till Ånge o har varit där tills för en liten stund sen...
Vädret var helt okej, men solen kikade inte fram, förräns nu när man kommit hem.. hur typiskt är inte de? =/
Jajja, är ändå mysigt att bara vara där :)
Åt oss lite hamburgare o hade de bara skönt. Blev inte så himla länge, men de är kul ändå att vara där!
pappa hjälpte farfar att lyfta av skotern o pulkan.
Kan då säga att det var inte lätt att gå efter skoterspåret. Man sjönk ner hela tiden, först pappa, sen jag, osså pappa igen, o jag igen. så höll de på.. även farmora sjönk igenom.. men hon åkte på pulkan när vi skulle gå upp från stugan  till bilen.. så hon slapp att sjunka igenom :)

Så nu har jag precis duschat o tar det bara lugnt.
Snacka om att snön verkligen börjar att tina bort nu.. Snart så man gården här hemma.. har aldrig sett hur våran gård ser ut, vart vi har asfalten o vart gräset egentligen är. Men nu så skymtar man de =)

Ikväll så blir det att packa när man har slutat att jobba. o sen bege sig till morfar.. hihi!

Tjingeling!

älskar Min Markus!! Saknar honom så himla mycket nu!!!
 Hoppas på att han har hunnit hem tills jag har slutat jobba o innan jag åker iväg.. men är de så här fint väder så beger dom sig inte hem förräns ikväll från laisvall =(

ikväll ikväll ikväll!! :D

Jag har precis klivit upp o gjort mig redo för att åka iväg till Ånge m. pappa o dom.
Så vi ska väl grilla o så.. Men jag hoppas på att solen vill kika fram snart..

ikväll så bär det av.. hihi!! :)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!!


imorrn imorrn imorrn!!!!!!

Jaaa imorrn så åker jag!! jippi!!! hihi.. jag längtar, det ska bli så skönt att få komma iväg till morfar!! Skulle helst ha åkt idag!! :D

nu så är då arbetsdag 8/9 gjord.. bara en kort dag kvar.. jobbar mellan 15-20 imorrn.. men ska se om man får sig nå friskvård imorrn, för sen kan jag inte ta ut nå den hära veckan eftersom jag är ledig resten.. hihi!!


Ne jag har väl inte så mycket mera att säga just nu.. ska slå på en film o kika på medans jag väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig så man kan hänga upp det på tork.. måste ju ha nå kläder när jag åker iväg o ska vara borta.. haha.. =)

Tjingeling!!

Älskar min Markus!!


Nu är det nära! :)

Inatt så vaknade man av att mobilen ringde o ringde o ringde.. När jag inte svara där, så ringde hemtelefon, den ringde o ringde.. När jag inte svara där så blev de mobilen igen.. Halv tre på natten.. O så där höll det på en halvtimma.. Och jag orkade inte svara!

Så imorse klev jag upp nio.. Gick o duscha o sen har jag inte gjort så mycket alls.. bara suttit vid datorn.. Var väl tänkt jag skulle ut till Ånge.. Men tror de blev för mycket alko där?

Så snart börjar jag att jobba.. Kl 12.. osså jobbar jag till 21.. Skönt att jobba kväll.

O imorrn bär de av till morfar! :D

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Slut på energi..

Det känns som om att hela min kropp är utsugen på all energi som jag har.. Känns som om att jag inte orkar göra nånting alls!
Har varit o sett på Robinson o Csi Hos Sandra O Tobias. Där ett tag som kändes det som om att jag helt enkelt skulle kunnat somnat med ögonen öppna. För jag är så trött.. hela jag är trött! Ändå så har jag inte gjort nå speciellt jobbigt eller så.. men kanske de är så att 7 dagars arbete känns? Det är nu som man märker att 1 dags ledighet gör så himla mycket. man hinner fylla upp batterierna. Jajja.. Det är så då det känns just nu, att jag är tom på bränsle..

Har varit mycket trevligt att få vara hos er ikväll o umgås istället för att sitta hemma i soffan alldeles ensammen o uggla.
Tack! =)

Imorrn så börjar man kl12. men ska se om man Kanske kan få kompa lite o börja senare. Skulle vara kul att fara o hälsa på pappa I Ånge. men det beror helt o hållet på vad det är för väder.
kändes som om att det skulle bli stressigt att åka någon annanstans. även om jag VILL de.. men man kan inte göra o få allt här i livet, tyvärr!

ne nu så ska jag bara göra mig klar för sängen o sen ska jag sova!
känns som om att mina ögonlock skulle kunna trilla igen när som helst nu

tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Lägger in 2 bilder på mitt påskris, som jag har smyckat.. hehe.. kanske inte de läckraste, men de duger då =)



Och här är en av de 3 små påskkycklingar som befinner sig i riset :)

Vilken tur!

Kan ju börja med att berätta om i torsdagsmorgon.. Det är så att sopbilen kommer varannan torsdag.. vilket det var igår som den kom.. men inte hade vi tänkt på det, även jag skrivit upp det! O vi fick inte glömma det, eftersom tunnan var alldeles full!
nåja.. Älsklingen kommer hem på morgonen o berättar att vi hade verkligen tur med tunnan. För när han hade vart ute på någon körning o kom hem, så insåg han att våra grannar hade ställt ut tunnan, men Inte vi!
Så han skynda sig o göra de. O tur hade han, för precis när han hade gjort de så kom sopbilen o tömde.. Det var tur! Annars hade vi nog inte klarat oss två veckor till..
O allt detta berättar älsklingen gladeligen , tjugo i sex på morgonen! Knäppgök! O jag hade sovmorgon juh!
Men jag älskar honom ändå :)

Idag så har man jobbat till 4, egentligen till 5. Men tog ut min friskvård. O har promenerat Med Sandra o Felicia :)
mycket skönt att få komma ut o röra på sig. o prata på.. :)
o tur hade vi med vädret.. men dock va det inte alls kul att få i slasket, skorna var blöt helt igenom. Sockorna gick att vrida ur så mycket vatten var det i dom. O längst ner på byxorna var de både sand o blött..
men smällar man får ta :)
Gick en riktigt lång o härlig promenad.
Sen så fick jag äta hos Sandra o Tobbe, mycket snällt av dom! :D Mycket roligare äta med någon än att sitta o äta middag själv.
Sen så har vi sett på talang o Singing Bee.. Mycket trevligt! :)
Tackar så mycket för ikväll o middag. Roligare va med er än att sitta hära hemma o uggla för mig själv!

Jag är i valet o kvalet om jag ska åka ut till min farmor o farfar imorrn.. Eller vad jag ska göra.. Jag måste verkligen fundera!

Nu närmar sig min ledighet med stormsteg!! hihi.. arbetsdag 6/9 gjord.. :D

Tjingeling!

Älskar min Markus o Jag saknar honom så grymt grymt grymt mycket!!!

Glad Påsk på er alla!

nu så sitter man hära hemma alldeles ensam. usch! Vill egentligen inte vara ensam hemma.. men.. Älsklingen måste ju också få åka iväg, han kan ju inte bli låst bara för att jag är mörkrädd ;P
Nä nog ska detta gå bra!

nu så är iallafall 5/9 dagar gjord =)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!! -  O jag Saknar honom Massor!


påskliljor..

Nu så är påsken hära. Idag så är de Skärtorsdag.. Tänk om man kunde få vara ledig hela påsken o fått vara i någon stuga. Någonstans där jag verkligen skulle vilja vara just nu, det är hos min farmor o farfar. Dom är uppe i sin stuga i Rebnis.. Där är det så underbart härligt att vara. Det är precis som om man kommer till ett helt annat ställe. Finns ingen tv, nästan ingen mottagning på mobilen. Där mår man gott! Där får man vara själv! i lugn o ro. Känns som om att man inte behöver en massa måsten där, man behöver inte fundera, man bara ÄR! Det är så skönt!
men men, istället så jobbar man i helgen. Gör absolut ingenting. För de är pengar, o sen tror jag nog får vi mysigt i helgen på jobbet :)

O sen så närmar ju sig min ledighet också. På måndag, när kvällspasset är gjort. då åker jag ut till morfar! :)

O ikväll när man kommer hem från jobbet, så är man ensam hemma =( Älsklingen åker till sin mamma o hennes karl i en stuga.. Så de kommer bli väldigt ensamt hemma.. o jag som är mörkrädd o sen är jag inte "van" huset, alla små ljud som är.. vet att det inte är nånting. Men är man rädd så är man =/
Jajja.. kommer nog bra iallafall..
hoppas iaf att dom får fint väder i helgen. Är ju inte så roligt då man åker iväg så dära osså ska de vara skitväder.

Har suttit idag o samlat mig ork för att åka till ica o handla, (trodde man skulle behöva trängas med en massa norskar), men när jag kommer till Ica så är de ju nästan inget folk. Handlade i lugn o ro. Allt som allt tog de väl 10 minuter.. Det trodde jag inte! Trodde jag skulle få stå i kö minst en halvtimma.. Men bra det gick fort =)

nu funderar jag på om man ska ta o duscha håret, för de ser ut som ett hej kom o hjälp!
Sen kanske man skulle ha tagit o pyntat påskriset också? Eller så får de bli imorrn när man har slutat jobba.

Hade tänkt lägga in en bild på mina fina påskliljor - som fortfarande är vid liv! Otroligt ;)



Tala om snö i mängder!

Hahaha har nog aldrig haft så roligt åt en skogstur för att leta påskris.. :)
Kan tala om att det vara ordentligt (!!) med snö när vi hittat åt nå björkar som vi vill ha kvistar ifrån.. Kan säga att hitta björkar är inte lätt, som man kan ta ifrån, som inte är på någon gård eller så :P
men vi har hittat oss ett smultronställe.. Hihi.. We´ll be back!
Parkerade bilen på vägen o började bege oss mot skogen.. Över plogkanten, som säkert var 1 meter hög..
O när man kommit sig över den, så var det snö upp till midjan, Inte så lätt att ta sig fram. Oj oj..
men jag har blivit den mänskliga snöbrytaren.. :) Jag gick först o Sandra efter mig.. Jag fick jobba mig fram i snön, medans hon lätt tog sig fram efter mig :P Men hon var så duktig o plocka ner kvistar som vi skulle ha. Så vi fick ihop tillräckligt med ris. Så imorrn blir det att påskpynta för min del :)
Var riktigt roligt! :D hihi.. Renhornskvistar.. de ni ;)
Kan inte riktigt förklara vårt äventyr, man måste vara där för att förstå :)

Sen efter vi tagit oss tillbaka till bilen o plocka ut de kvistar vi ville ha så begav vi oss hem till Sandra o Tobbe o Flisan.
Där dom bjöd på en riktigt god kladdkaka m. glas :) Tack, det var gott!
Såg även sista halvtimmen på Rent hus.

o nu så sitter jag hemma o gör inte så mycket. Ska gå o Se på "Fråga Olle"

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Det bara fortsätter...

Nu så får det faktiskt ta o sluta snöa!! Nu är det nog med snö! Vill inte ha mera.. Jag vill ha sol, jag vill ha bar asfalt.
Är så less!! Hur roligt är de nu när de är påsk o snön den bara vräker ner?
Inte roligt vara ute o köra skoter eller grilla, pimpla o allt man gör när man är i fjällen o det är påsklov för alla som går i skola..
Nåja hoppas på bättre väder!

Nu så är dag 4/9 gjord. Börjar se ett slut på denna långa arbetsvecka o min ledighet närmar sig ;)

Om ett tag så blir det att ge sig ut i snön o hitta sig nå påskris med Sandra.. på med täckisar o vinterskorna.. För här ska de plumsas i snön.. :D

tjingeling!

Älskar Min Markus!!



 


Vågar man verkligen?

Just nu så bara kryllar det av norrmän så det bara visslar om det. Är typ som en mystack. Oj oj..
Att gå o handla på Ica nu är ett projekt.. Nu ska man verkligen INTE ha bråttom när man ska in i affären, för då blir man tokig!
Men idag så hade jag inte alls bråttom. utan handlade i lugn o ro, medans jag kollade in hur norrmännen for runt i affären o hämta varor.. Det syns vilka som ska upp till fjäll o så :)
Nåja, bra för arjeplog att det handlas o har sig. Det behövs nog!
Så nu har jag plockat ihop lite saker hemma o väntar nu på att min karl ska komma hem så att han får börja med maten, Idag så är de han som lagar den :) Köttfärssås med Spagetti. Oj så gott! :)
Men man kan ju verkligen börja fundera på om man törs äta någon mat nu mera? nu är det ju banne mig glas i nästan allt.. Hur roligt känns det? Det är glasbitar i kyckling, det är i Falukorv, även i pålägg, sen så var det något mera men minns inte vad.. Törs man verkligen?? Ibland undrar jag vart världen håller på att ta vägen?
Är det någon som gjort detta med vilja eller är de nå som gått fel i fabrikerna?
Nåja, det är väl bara äta o se om man får en glasbit eller två i munnen.. det lär man ju märka!

Jag inhandlade även en liten påsklilja som jag tänkt se om jag klarar av att ha levandes över påsk. Eller om hon går den tråkiga vägen, de vissna blommornas död.. Men jag hoppas jag klara av att hålla den vid liv :D

Nu så är dag 3/9 gjord.. Önskar bara att dagarna kunde gå lite fortare. För jag håller på att längta ihjäl mig tills vi ska till Morfar!

Blev ingen promenad med Sandra o Flisan idag, Snön har bara vräkt ner. O oplogat är det ute. Så att dra en barnvagn då är nog inte allt för roligt!
Men vi hoppas på bättre väder imorrn, så vi kan plocka vårt påskris :) Är de sånt väder imorrn, då tror jag nog vi tar bilen ;)


Tjingeling!

Älskar min Markus!!




Här är artikeln som skrevs när vi var ut med våra boende på jobbet
http://www.pitea-tidningen.se/arjeplog/artikel.aspx?ArticleId=4551558


Hur orkar man?

Jaa hur orkar man? Det kan man verkligen fundera över..!

Idag så har man jobbat kväll. Riktigt skönt att få jobba kväll o få sig en sovmorgon ;) Skönt!
O detta tråkväder tar aldrig slut verka det som... Snö o snö o snö!! ge upp nångång!! vill ha fint väder, så solen kommer fram, snön får börja tina o man riktigt får känna att nu är våren på väg! det längtar jag efter nu!

Imorrn så börjar man 7.. Suck! Men då slutar jag halv tre :) Nice!

nu så har man gjort bort 2/9 dagar.. Det närmar sig.. hihi..

Imorrn så blir de nog att ta en promenad Med Sandra o Flisan? Om det inte är en sjujäkla snöstorm ute!
då måste jag hitta mig nå påskris under vår promenad, så man kan börja pynta på Onsdag.. :) eller kanske på torsdag..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Nedräkning..

Just nu så pågår det nedräkning för min del. 1/9 arbetsdagar gjord nu. Sen när jag gjort alla dessa dagar då har jag en härlig lång ledighet framför mig :) Det ska bli så skönt att få komma iväg till Morfars hus i Rebakk/Mullejaur :) Hihi, o jag längtar massor!!

Dagen har gårr bara fin fint idag. O imorse när jag klev upp o hade gjort mig färdig o allt, så kikade jag på termometern. -20 grader , OH shit vad kallt!
Inte hade jag tänkt på det i min planering för att starta bilen.. Suck! o tid tog det.. 6.35 gick jag ut för att starta bilen o skrapa rutorna.. o jag började 06.50. tror ni jag blev stressad??
Stod där i vild förtvivlan o skrapa o skrapa, men det gjorde lika med NOLL!! Hände ju typ ingeting..  Stressen kom mer o mer.. Till sist fick jag utsikt så jag såg att köra o kolla åt båda hållen..
när jag väl kommer på jobbet så inser jag att det är ju inte jag som börjar 06.50.. Surt!!! Stressat i onödan.. Ajja.. Gör inte så mycket.. haha.. då hann jag ju vakna till iaf :)

ne nu så ska jag kila o kika på en film som vi har hyrt. får väl se om den är bra eller inte

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Besök..

Ja då har besöket precis farit hem. Sandra, Tobias o Lilla Flisan har varit o hälsat på här ikväll :)
Sett på Robinson o käkat Hallon/Björnbärs paj m. vaniljvisp. Gott! :)
Vi har även sett på Vi vet vad du gjorde förra lördagen.. hihi..
Riktigt trevligt med besök :) Bara komma fler gånger, vi ska också ta o komma hälsa på er :)

Nä nu så ska man väl ta o börja göra sig klar för att lägga sig. man börjar 6.50 imorrn.. Huvva! Men jag har en delad tur så då får man ju vila sig lite innan man ska jobba kvällen också :)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Blombukett...

Idag har inte dagen bjudit på allt för mycket. Blev väckt imorse av att det ringde på dörrklockan. Så då var det bara kliva upp o klä sig o öppna dörren.
Det var mackes morfar o mormor som plingade på. Dom lämnade pengar för att macke skulle fylla på mormorns mobil.
Så  inte kunde jag somna om efter att dom var hit. Så dagen har mest bestått av att sitta vid datorn o glo på tv:n.

Sen när jag väl fick upp min älsklingen kl.4. så åkte vi iväg till Ica o handla lite för att laga mat idag.
Blev att grilla :) Oj så gott det var.. Lite tjuvstart inför sommarens grillning.. hihi..
Osså handla vi lite saker inför påsken, lite fjädrar, påskkycklingar o nå påskägg som jag tänkt hänga upp i ris när påsken kommer.
Macke tyckte att det hela var onödigt, men jag vill ha lite påskkänsla då han ska vara borta hela påsk o få köra skoter o njuta av det fina(?) vädret då. Vilket är alldeles fuskigt!! vill ju jag med.. Men som sagt, klirr i kassan! :D hihi..
Så då vill jag pynta lite grann, är ju inte mycket pynt som kommer upp.. bara lite..
Osså köpte vi oss en tulpanbukett idag.. tulpaner är riktigt fina, o dessutom så är dom i olika färger =)

Ne nu ska jag börja plocka fram för att göra efterrätt.. Hallon/Björnbärs paj o vaniljvisp. Mmm vad gött! :)

Sen får vi ju besök ikväll! :) Mycket trevligt

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Han är otrolig..!

Nu har jag hittat klippet som jag ville lyssna på igår efter Talang.. Denna kille är så himla duktig på att sjunga.. Tycker jag! Man blir riktigt fängslad när han sjunger.. Jag kan inte sluta lyssna på honom.






O denna kille o hans flickvän bjuder på gråtkalas..
mina ögon tårfylls varje gång jag ser klippet. Så underbart sjukt härlig han är!
Han har inget inövat nummer eller så.
Utan han gör allt från hjärtat, freestyle!


Så mycket tårar...

Har sett på Talang 2009 ikväll.. Alltså, tårarna bara rann då den sista killen uppträde.. oj oj.. jag gillade verkligen det..

O sen så har man ju suttit på sett på lite blandat på Tv... o naturligtvis har tårarna runnit under tiden också.. Varför är jag så känslig? Räcker ju med att ja ser en som gråter som brister de för mig med..

O imorrn kväll går det en sådan bra film "vid din sida" i den så rinner tårarna också, som bara den! Har sett den förr, men den är så bra att jag kan se den om o om igen!

ne nu så ska jag fortsätta att se på tv.. sitter o ser på gamla avsnitt från Big brother - Shit vad de va länge sedan!! :)
varför sluta dom med de? gillade faktiskt det.. Men men.. Sådan är livet!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Eländigt!

Snö snö snö snö snö!! Det är de enda som modernatur har att bjuda på.. Är så less!! Eller egentligen inte... Men just nu!
Visst jag gillar att skotta snö, det är absolut inget mig emot. Tycker bara det är härligt att få komma ut o röra lite extra på sig =)
Meeeen, måste backen/gården vara så ojämn under att man hugger fast det minsta lilla man skottar för långt mot marken.. Åhh!! Sånt kan göra mig så argsint att jag lika gärna kan kasta snöföraren åt fanders o gå in!
Sånt är störande nånting.. Varför måste marken vara så? Kan det inte vara plant o fint istället?!
Samma sak var de när jag bodde hemma.. När man skottade så högg det till i snöföraren o man bokstavligen höll på explodera..
Man går där i sin egna lilla värld o tänker inte på att de ska ta tvärtstopp mitt i allt! Tror mer jag blir rädd ibland när de tvär bli så, o de är de som kan göra mig lite förbannad.. Eländiga ojämnhet!
Det är ju samma sak när man sparkar med sparken.. Man sparkar på o mitt i ingenting så hugger det till o man tror man ska flyga flera meter fram. För då har det kommit fram lite asfalt eller något gruskorn som ligger mitt där man sparkar.. Suck! vilka problem man har ibland.. Ganska underligt.. Det finns nog mycket mer allvarligare problem egentligen som man kan fundera på eller bli arg på.. Men detta stör mig just nu..
Snöföraren o jag gick inte riktigt ihop idag!

tack för mig!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Shopping i stooor stan..

Haha.. Ja då ha man just kommit hem från shopping i stoor stan.. Arvidsjaur.. hihi..
Blev väl inte att handla så mycket, lite hushållspapper på D-store o batterier..
Sen en ny pannbandsmössa.. :)

måste ju även säga att vi såg ju en "kändis".. Beatrice från robinson.. wow!! häftigt... lr så inte!

Det har varit jätte trevligt att jag fick följa med Sandra, Monika o Flisan till A-jaur idag :) Där vi även träffade Ingela m.familj.

Nu så består nog dagen mest av att slöa..


Tråkigt att systeryster inte kom hit!!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Färdig

Nu så har man ätit frukost klart.. så nu sitter jag hära o fördriver tiden lite till innan det bär av.. :)

Annars händer det inte så mycket idag.. Jag hoppas på att min syrra ska komma o hälsa på mig i helgen.. Men de återstår att se.. Men jag hoppas :) Är så roligt när hon är och hälsar på oss! :)

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Sitter o väntar..

Nu så sitter man hära vid datorn o väntar på att man ska åka iväg till A-jaur.
ska väl slänga i mig någon frukost först..

O snön den faller ner idag också.. Suck!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Beroende..

Seriöst så är jag beroende.. Det är helt sjukt så beroende man kan bli.
På jobbet så är vi med i en tävling där man ska gå till Prag. O då har man på sig en stegräknare från morgon till kväll.
Och två dagar i rad så har jag glömt stegräknaren på jobbet när man bytt om.. Så igår fick jag typ värsta abstinenten att åka till jobbet o hämta den.. Men stoppade mig iochmed att man skulle o jobba idag..
Men tror ni inte att jag gjorde samma sak ikväll, bytte om osså glömde jag bort den IGEN!! Typiskt tankspridda lilla jag!
Så då fick jag abstinent igen o fara o hämta den på jobbet. För nu så är jag ju ledig i 2 dagar, så då MÅSTE jag ju ha den.. haha!!
Helt enkelt jag är beroende! :P

Nu så ska jag fortsätta att kika på tv. CSI börjar alldeles strax.

Imorrn så blir det nog så att man ska följa till Arvidsjaur, de blir nog trevligt :)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Vad snällt! :)

Hihi.. Du är så snäll som ger mig en sol :) Även om du inte kan kasta upp den på himlen. Tack!
Nu kan jag titta på denna sol när det är som mest grått o trist ute :)

Inte världens bästa kvalité - taget med en mobil m. sämre kamera..
Men fick iaf en bild av den fina Solen Som Sandra Målat till mig på Msn ;) hihi..





Vart tog den vägen?!

Vaknade kring 10.. Gick på toa o sen la jag mig i sängen igen för att dra mig en liten stund.. Är så skönt på morgonen att inte måsta kliva upp, utan man kan lika gärna bara ligga o dra sig :) Skönt!
när jag klev upp så trodde jag att solen skulle skina, precis som den gjort nu nån dag. Men icket, utan jag möts av att snön den bara vräker ner.. Små små små fina snöflingor som seglar ner mot marken..
Suck! Jag som ville ha sol! Men men man kan väl inte få allt hära i världen? Får väl hoppas på bättre väder i helgen om systeryster kanske kommer upp hit :)

Idag så jobbar man också kväll, sista kvällen på våran kvällsvecka, sen är man ledig två dagar.. Sen börjar det lååång arbetspasset.. 9 dagar har jag framför mig.. hujjedamig.. men det är klirr i kassan när man jobbar hela påsken :) O det tackar jag verkligen inte nej till! :D
Nä men nog kommer det gå bra jobba 9 dagar, är ju blandade turer, dag o kvällar, så de blir bra. Då får man sig sovmorgon nångång o inte bara börja 7 ;P hehe..

ne nu ska jag hitta på något annat att göra för ett tag..

Tjingeling!!

Älskar Min Markus!!

Måste skärpa mig nu!!!!!

Kvällens jobb har gått riktigt bra :)

Förutom jobbet så har det inte hänt så mycket. Kom hem när jag slutade klockan 21. Såg på Grey´s Anatomy o sen fråga olle. Osså Kollade vi på rent hus.. Snacka om att en del verkligen har det skitigt. Hurvas..

Jag MÅSTE skärpa mig, så är de bara!! Ska ta mig i kragen o göra de.. !

Nu ska jag krypa ner o sova.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

PREMIÄR!

Hihi.. ja då har man precis gjort Premiär på året första cykeltur :) Trodde inte att jag skulle hitta åt min nycklar så fort, men dom låg där dom skulle  - i nyckelskåpet :)  så då var de bara låsa upp cykel o dra fram den från skjulet.
O vips så var man i rullning. Men insåg ganska snabbt att det var något som inte alls stämde med cykeln.. Japps o där var det, framdäcket är alldeles vint, o de bara lät om cykeln.
Så jag ringde efter Macke som kom till taxigaraget o kikade på den.. Men konstaterade att det var inte mycket mer att göra åt än att köpa ett nytt däck.. Så de kommer jag nog göra senare. Men det går ju att cykla på, men är inte så kul med ett däck som är vint. Nåja.. cyklade till shell för att pumpa upp däcken som inte alls hade mycket luft i sig.
Snacka om skillnade på farten man fick efter man pumpat i lite luft :)
Så for jag in o handlade på Ica o sen cyklade jag hem igen..

När jag kom hem så insåg jag att det måste skottas lite på gården, så jag högg tag i snöföraren o tog bort lite snö. O sen gjorde jag ett tappert försök med att skotta upp framför garaget som är igentäppt med snö som rasat från taket..
Men jag gav upp ganska så fort, tog mig iaf halvvägs igenom. Men musten gick ur mig. så min Älskade får göra sista biten.. :)

Så nu sitter jag hära o tar de lugnt o funderar på att börja med maten innan man ska börja jobba klockan 4.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

jag undrar..

Nu så börjar nog våren att komma.. Snön o isen på vägarna börjar att tina bort nu.. Vilket är riktigt skönt! Så jag undrar om man kanske skulle ha tagit o ta fram cykeln.. Så man ska börja cykla till jobbet?
Sparar ju lite bensin o bil på att cykla :)
Gäller bara att jag hittar åt vart jag har min cykelnyckel.. annars blir de svårt att cykla..

Idag tog jag mig en sovmorgon till halv tio. Riktigt skönt! Osså la jag mig ganska så tidigt igår kväll, för att vara jag :P
Kring elva. Inte alls så sent..

Ne nu ska jag väl ta o göra något vettigare än att sitta hära o svammla!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


RSS 2.0