Här nere i Gnarp!

Nu så är man nere i Gnarp. Resan hit ner gick bara fin fint. Trots att de var halkigt..
Och kan ni förstå? att uppe i norr så är de typ ingen snö alls. Men ju längre ner vi kom desto mer slask och is och snö blev de..

Dom till och med varnade på radio och tv igår att de skulle bli storm idag. Och de är de!! Det snöar utav bara sjutton hära! Ni ska få en bild

4 timmar efter vi kom fram igår så hade de skett en olycka strax utanför sundsvall som vi körde igenom. Som vi fick se på nyheterna.. Halkan hade tagit ens liv! Huvva vilken halka.. !! Och mer olyckor hade väl skett under kvällen och natten och även idag.. Men vad de är vet jag inte..

hmm.. har jag något mera att förtälja? Nä tror inte de..

Men nu så ska jag lägga in en bild så ska ni få se hur de är hära nera nu. faktiskt mysigt! för nu blir det ju ljust ute.

Tjingeling!

Älskar Dig Markus!



Utmanad

Jag har blivit utmanad av Bea..

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Här är 7 saker om mig 

* Tycker det är roligt att byta duschdraperi ;)

* Gillar inte att vara själv i ett hus eller lght när de är mörkt ute.

*  Älskar att vara på IKEA

* Mobilen följer med mig överallt

*  Min favoritblomma är Orkidée

*Jag MÅSTE hälsa på Stentrollen(mellan arjeplog och arvidsjuar)  även tuta på trädet(mellan arvidsjaur och piteå)

* Älskar att tända ljus om kvällarna!


Jag utmanar : sandrafjallstrom.blogg.se , beckan87.blogg.se, skelleftebruden.blogg.se , annapanna.webblogg.se, youareanasshole.blogg.se, flickan87.blogspot.se, flipandturn.blogg.se

Sängen som gäller

Nu så har man packat färdigt. Och plockat lite hemma så de ser någorlunda ut. Men inte är de helt fint.. Men de är inte så mycket att göra när man kommer hem på söndag.

Har även varit och tankat bilen så att vi inte behöver göra det åt morgonen. Utan de är bara att packa in sig och bege sig.

Så nu är det bara sängen som gäller. För vi ska upp kring sex tiden. Eller jag iaf så man hinner duscha och äta frukost innan vi åker iväg. Sen om älskligen ligger och sover längre är upp till honom. Så länge han är klar till sju =)

God natt på er allesammans!

Tjingeling!

Älskar Dig Markus!


Nu är jag nöjd över mig själv!

Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle orka upp nu på morgonen!! Hade ställt klockan på 5:00 så att jag hann dra mig en stund innan jag skulle kliva upp. men tog mig inte upp förräns 5.30
gjorde inte så mycket att jag låg länge, för jag hann göra mig färdig ändå tills thea kom.
5:45 begav vi oss ut och promenerad runt samhället och tillbaka.
har precis ätit en härlig frukost och känner mig nöjd! För nu har jag motionerat och nu känner jag att jag ska klara av det hära! Vi har varandra och stötta - Vilket kan komma att vara behövligt i vissa situationer.

Så med andra ord  - Nu är jag nöjd över mig själv!

På denna morgonpromenad kom vi fram till att 3 gånger i vecka på morgonen innan jag börjar att jobba så ska vi ut och gå. Och det känns rimligt - för att sedan utöka det.

Ne nu så ska jag ta och se om det finns något att se på tv. Men de är nog bara en massa skitprogram?!

tjingeling!

Älskar Dig Markus! - Min älskling som gått och blivit förkyld. Serva han med tea och bredde om honom med varma täcken å filtar.

Jo förresten igår beställde vi flygbiljetterna!! =D

ändrade planer..

Kusinen ringde för en liten stund sedan och sa att hon inte kunde följa med och gå åt morgonen. För karln hennes ska börja jobbar 05:00 och vi vill inte ut och gå tidigare än de =P Haha..

Men vi får ta det en annan dag. Men jag ska försöka att pallra mig upp åt morgonen och bege mig utåt! För nu är det ändring på livet!

Tjingeling och god natt!

Älskar dig Markus!

Helgen..

Om helgen så var man ner till Piteå.

Fredag så blev det fest med tjejerna - riktigt trevligt.. hehe.. Och farbror blå hälsade på när vi var ute på stan.. Haha!
Men det var iaf roligt, sen att få träffa er tjejer =)

Lördag så blev det stan och en fika med mina 2 minsta syskon =)
Sen så har vi bara myst hela helgen alla syskon - Riktigt roligt det med!
men sebbe fick nästan 40 graders feber och blev gnällig. Men efter man gjort honom klar för sängen så startade vi en film vi hyrt. tror han såg den klar och starta en ny film. Men den hann inte gå länge för då sov han så gott.

Söndag blev en riktigt slö dag. Sebbe var i pyjamas hela dagen :P  och vi såg på tv typ hela dagen .

imorrn så ska man ut å gå med thea, 05.45.. huvva va tidigt! =P

Tjingeling!

Älskar Dig Markus!


Promenad..

Snacka om att det inte är ofta som man kliver upp så hära tidigt när man har chansen till sovmorgon :P
Älsklingen ringe och väckte mig kring halv nio.. Så då var de bara gör sig klar..
Då var det ut och promenera med Sofia =) Oj så duktigt jag känner mig nu. Sen åt vi lunch på mathörnan.. Var väl mindre duktigt de vi åt =/ Men på måndag blir de ändring på det. Då blir det hårt!!

Och nu så är man tillbaka och ska snart fara och besöka min kusin om hon nu inte har nånting annat för sig =P

Sen så är de jobb som kallar.. Jobbar till nio ikväll..

TJingeling på er!

Älskar dig Markus!

Fått besök och ska på besök..

klev upp kring 11 tiden idag.. När jag satte mig vid datorn så ser jag att min kära kusin är inloggad.. Så hon börjar skriva med mig, och de slutar i att hon frågar mig om jag har lust med att få besök? Absolut så har jag det! Är alltid kul med besök. Dessutom hade hon med sig minsta killen, Kasper =) Han är så gudomligt söt!

Så nu har dom varit hära och hälsat på en stund. men kasper blev less så dom for hem. Men tack för titten =) nu så gäller det bara för mig att hitta en dag så ska jag hälsa på er också! =) alltid kul att sitta och prata med thea!


Och nu i eftermiddag så ska jag och svärmor fara till slagnäs och hälsa på Mackes farmor. Ska även ta och lämna lite saker som hon glömt. Det ska bli roligt se hur det går för henne.

Nä nu så ska jag kila. Ska nog ta mig in till samhället och inhandla lite till tacosen vi ska äta idag =)


Tjingeling!


Älskar dig Markus!

Periodvist..

Har insett att jag bloggar lite periodvist.Blir mer ena vecka och sen den andra veckan så blir de mindre.. Nåja det kanske inte är hela världen =)


Har väl inte hänt så mycket egentligen sen sist jag skrev. Har varit fullt upp i helgen på jobbet. Både lördag och söndag kväll när man kom hem så var man helt slut i kroppen. låg bara och slappa i soffan hela kvällen.

Nu så har man precis varit på ett personalmöte.. Och ikväll så blir det ett fackligt möte.. Har aldrig varit på något sådant. så ikväll blir de första. Men jag är bara en "styrelseelev": Så jag ska se hur allting går till och så dära..

Tjingeling på er !


Älskar dig Markus!!

Sista uppdatering...

Japp då blir de kvällens sista uppdatering.För sen så ska jag gå och lägga mig. börjar 06.50 imorgon så då måste man ju vara pigg och alert.


Känner mig faktiskt riktigt duktig idag. Har hunnit med att städa i lägenheten. men dock har jag inte hunnit att dammsuga eller skura golvet. Men de kanske man hinner imorgon.

Osså har jag även hunnit med att tvätta min bil och bytt till vinterdäcken =)
Jag är så glad för att i år fixade jag att få upp alla muttrar själv, ingen hjälp av någon. Utan bara jag själv =) Känner mig lite stolt.. Hehe.. Så nu är det gjort..

Skulle ju även uppdater er om vad som skedde i helgen. gör det kortfattat.. var firmafest för taxi från arjeplog och arvidsjaur. Och då fick vi som är partner med någon taxichaufför följa med. vilket jag tackar så mycket för! Fick en natt på pitehavsbads hotell. underhållning på kvällen med anneli rydé och Mikael Rickfors.
jaa.. Det var en riktigt trevlig kväll! god middag och härligt folk!

Ikväll så blev man bjuden till Bea och Mange för en fika och spela Buzz.. Riktigt skojj och tackar så mycket för kvällen =)  vi sojnes imorgon kväll också! då blir det IDOL!

Nä nu så ska jag sova!!

Tjingeling på er alla!


Älskar Dig Markus!!


hurjedaa mig ändå..

Jag är verkligen trött på morgonen nu.. det är nog nå vajsing med kroppen ändå.. kanske att den inte hänger med att de är mörkare tider nu? Jaa, kroppen är inte lätt att fatta..

Och på en liten stund så ska jag ut och värma upp bilen. Har ju så klart inte plockat fram värmaren till bilen. Så den står där ute alldeles kall och fryser.
Isig och jävlig. Så skrapa rutorna måste man också göra.
Sen så måste man köra väldigt försiktigt till jobbet i och med att jag inte hunnit att lägga om till vinterdäcken.
Men det ska jag göra idag när jag slutar. Är så skönt att ha en kort dag idag. + att jag ska passa på att städa lägenheten då sambon är ute på en lång körning. Är så skönt att vara själv hemma när man städar. för då kan man riktigt popa musik i radion och bara vara när man städar =)

igår så var man på en Inspirationsdag i Luleå. Det var riktigt riktigt bra faktiskt! Lyssnade på Lou Rossling, hon är en härlig människa att lyssna på. Hon får en att både skratta och gråta samtidigt - För hon är så himla rolig =)

anna-lena brundin (heter hon så?) hon var också där och hon var också himla rolig =)

Men om jag sammanfattar hela dagen : Det var en riktigt riktigt rolig dag. man fick sig mycket skratt och man har även fått sig många tankeställare. På vad man ska tänka på och vad som man kan göra.. ja men ni vet, man har fått en ny inspiration =)


tjingeling nu är det jobbet som kallar! Eller bilen först ;)


Älskar Dig Markus!!

Yes idag funkade det!

Igår for jag och Bea till Kalles för att hämta ut biljetterna.. men maskinen ville inte godkänna det.
Gjorde försök efter försök.. men inget resultat.. Så vi fick ge upp för kvällen.

idag när jag slutade for jag till Kalles igen och gjorde nytt försök.. Men 1:a och 2:a försöket gick inte.. =/ Jag hann bli gode nervös att nått var alldeles galet med beställningen och så. Men när hon gjorde 3:e försöket så FUNKA det!!
Fick 3 härliga biljetter i handen! Kan inte fatta det ännu.. Detta kommer bli riktigt roligt brudar ! =)
Kul att göra nånting sådant hära tillsammans och samtidigt då få oss en helg tillsammans nere i Sthlm =D

Så just nu är det nedräkning till den 12 december =) Och jag håller på att längta ihjäl mig.. Hihi..

ny fy bubblan ändå.. Nu SKA jag pallra mig till sängen!
Detta är ju helt sjukt, både igår OCH idag försov jag mig, hur lyckas man med det? Var precis samma sak för mig förra hösten.. Nånting med den biologiska klockan(som en arbetskamrat så fint sa) som ändras denna tid på året? Jaa vad ska jag veta? Men det är ju tur att man ha flex på jobbet och så snälla arbetskamrater. Så man får ju ta sin tid på morgonen om man försovit sig.. men trots det blir man så stressad.

Så imorrn hoppas jag att jag inte försover mig! Då dör jag så mycket jag kommer skämmas.. För vi ska nämligen iväg till Luleå på kurs.. Och bussen går 06.30.. pinsamt om bussen får stå och vänta på mig! men jag har ju dem som också ska dit som känner mig, som kanske är så snäll och ringer mig isf =) Men som sagt, jag SKA INTE försova mig! Min älskade sambo får ta och hjälpa mig upp, för han ska iväg på körning 06.00

God natt på er alla som läser min Blogg ! =)

Älskar Dig Markus!

Det trodde jag aldrig...

Sedan detta program började så kunde man ju bara drömma om att man skulle få vara där själv en dag och se det In Real Life! Helt sjukt detta. Nu har vi gjort de! Är det sant? Ska vi verkligen göra det, ska vi verkligen dit? Har inte riktigt fattat det ännu.. Oj oj oj.. Jag har som inte riktigt kommit ner till jorden ännu..  Hehe

har varit med Bea idag sen vi båda två slutade att jobba. Fick äta en riktigt god middag hos dom. Det hade du verkligen gjort bra Mange =)
Sedan så kom jag och bea på att vi skulle baka.
Så för alla som inte har fått reda på det under kvällens gång, så har jag och Bea Bakat! =)
Det vi bakade var :  Kärleksmums, Morotskaka, chokladbollar, Snickers och en mint kladdkaka.
=)

Nä nu så måste jag krypa ner till sängen!! Vill verkligen inte försova mig imorgon  - som jag gjorde idag =( Inte alls roligt.

Kan skriva mera imorgon om vad jag har gjort i helgen =)

Älskar dig Macke!!

oj oj...

Jag är verkligen urdålig på att uppdatera min blogg. Men de kanske inte gör nåntingt? tror ändå inte ni är så många som är så dära jätte intresserad av vad jag gör och vad som sker i mitt liv?

I helgen så var det marknad här i Arjeplog.
på fredagkvällen så var jag och såg på innebandy matchen mellan Arjeplog "Argentum" Och K4 "Arvidsjaur".
Det var knök fullt med folk i sporthallen. Och vilket jävla tryck det var där!! Fy satan ändå..!! Spänningen var hög. Oj oj ändå.
det är säkert 7 år sen sist jag  var och såg på en innebandy match i arjeplog. Jaa oj oj.. ångrar verkligen inte att jag for och såg den.
På kvällen så var jag chaufför åt min sambos lillebror. Sen så var jag även med Bea och Mange.

Lördagen så var jag och macke ute på marknanden. Hitta oss väl inte så dära mycket. Sockarna som jag alltid brukar köpa fanns ju inte.. Surt!
På kvällen blev det fest med sofia från jobbet och några av hennes kompisar.
Sjung karaeoke och surrade på . sen bar de av till hatten. Snacka om att de var mycket folk dära. Och blandade åldrar. allt från 18-80.. Kanske inte någon höjdare.. nåja.. trevligt ändå. man träffade mycket folk.

Söndag blev en mycket lugn dag. Följde med Anna ut en sista sväng på Marknaden. Och sen for jag, anna och macke å käka på frasses. Mycket gott!

Måndag följde jag med svärmor och hennes mamma till Luleå. trevligt trevligt.
blev att shoppa lite grann. Men inte så mycket.
Var även och hälsade på Sandra och hennes lilla flicka Felicia på Sunderbyn. Nu har hon fått komma ut från kuvösen. helleduddens ändå så söt hon är!! Man vill bara hålla henne å krama henne.  Hehe =)
Men felicia var så trött när jag var där så hon sov bara. Men det kommer fler tillfällen då man får träffa henne då hon är vaken =)


hmm.. det är väl i kort det som hänt på senaste.

Nu inväntar jag att jag ska iväg till jobbet. börjar halv fyra.. Eller egentligen fyra.. men vi ska på en Höstfest, för boende, personal och anhöriga. så jag ska börja tidigare för att hjälpa till att dra våra boende ner till Lyktan.
Tror detta kommer bli riktigt roligt och trevligt :)

Älskar Min Markus!!


RSS 2.0