Jag som skulle....

Idag så har man dragit "vinstlotten" att jobba till 17.00.. Det gör ganska stor skillnad att jobba till 17 istället för till 16.
Man kan inte tro det, men de är så.
Men dagen har faktiskt gått riktigt bra. Allt har rullat på och ingen stress alls. Det är skönt!

Direkt jag kom hem så la jag mig i soffan för att se på tv ett tag innan jag skulle börja med maten. Men alla kanske kan räkna ut med lilltån hur det slutade? Jo jag somnade och vaknade upp kl.19.15.. Surt!! Jag som skulle på vattengympa!! Jag är inte klyftig för fem öre!! Hur kan man vara så osmart och tro att man inte skulle somna i soffan då jag visste att jag var lite trött när jag la mig där.. KNÄPPA JAG!! Nåja, imorgon så blir det en promenad för mig istället. Och sen simning på onsdag. Måste bli skärpning hära! Sen efter marknaden blir de ännu mera skärpning..

Har fått låna svärmors lilla vovve Melker, han är så otroligt söt.. Men han blir så lat när han kommer hit.. haha! Knappt så han vill ute och pissa. Man får typ tvinga ut honom.. Slöhund ;)

Nä hujjeda mig ändå. Nu måste jag lägga mig. Börjar sju imorgon. Men har en kort dag - vilket är riktigt skönt!

Ingen som kan hjälpa mig designa bloggen? =/

Älskar Dig Markus! Du ÄR mitt Hjärta!


Inte skrivit på ett tag

Inte är man snabbast eller duktigaste personen på att uppdatera i bloggen kan man säga.

Nu är man då hemma från den Fackliga kursen som hölls i Sunderbyn Folkhögskola.
Även om de var långa och tunga dagar så var de riktigt bra. Man öppnade upp ögonen för vad facket är bra för. Och varför man egentligen är med i det, TROTS att det är dyrt att vara med i det!
Hade super bra kursledare - viktigt att de är de som håller i det är bra och vet vad dom pratar om!
Men jag ångrar faktiskt inte att jag for dit. Och nu har man anmält sig till en fortsättnings kurs som hålls i november.
Men får se om man ska fara på den. vet inte om jag har nånting då, känns som jag har de. Men har jag inget annat då så blir det nog så att man ska fara dit.

vi kom hem på torsdag kväll.. snacka om att man var trött då, helt slut i kroppen.
Och pricken över i:et att man skulle upp och jobba på fredagen, från sju..Hujjedamig!
Även igår jobbade man, men då började jag halv tolv. så då fick jag mig en sovmorgon  - SKÖNT! =)

IDag är man helt ledig, håhåjaja vad skönt!

Har städat undan lite i köket som såg ut som ett bombnedslag.. Så nu har jag skickat iväg karln min för att inhandla till middagen som vi ska laga. Köttgryta och ris, mmmmm såååå gott!!! ;D Mammas köttgryta är så grymt god.

jo förresten, under tiden som vi var i Sunderbyn på kurs, så for vi förbi och hälsa Sandra och Hennes lilla Flicka Felicia på BB. Gud vad Felicia är söt! En riktigt pärla är hon! var kul att hälsa på sandra, hennes pojkvän var inte där när vi hälsa på. Han skulle komma på kvällen. Synd att man inte kan hälsa på så ofta, men ska försöka hälsa på när man åker hem till piteå och så dära.

Nää nu så ska jag kila..
Men ni får ha de så bra alla ni som läser i min blogg =)
Ingen av er som är duktig på att göra om bloggen? så man få en mer "personlig" blogg... Är ju så trista mallar som finns hära.. =/

Älskar Min Markus!!

Nu mina vänner

Nu ska man iväg på kurs i 3 dagar. Är en kurs om fackets grunder.
Denna kurs hålls i Sunderbyn på Folkhögskolan.
Så nu ska man slänga i sig någon frukost och sedan bär det av att plocka upp minda med resenärer.

Jag hoppas och tror att denna kurs ska vara bra. Men man vet aldrig om den blir tråkig och bara eländig att vara på.. Då är de inte roligt då man ska vara på kurs i 3 dagar.
Men nu måste jag hålla de positiva uppe, så man inte går och tror de blir tråkig.. För de är som man säger: Det blir vad man gör det till! Så sant så sant!

Nä så nu ska jag dra mig till köket och se vad som finns att slänga i sig för livsmedel.

Tjilevippen!

Älskar Dig Markus!

Helgen är över

Jahapp då var denna jobbar helg över.. Dock har jag bara jobbat halva helgen..
Hade personalfest i fredags...Så gunilla på jobbet var så snäll och gjorde ett passbyte med mig, hon jobbade åt mig och jag kunde vara ute och roa mig hela natten ;) Hehe..

Fredagen började med att jag jobbade till 16.. Då bar det bara hemåt och duscha göra sig i ordning för kvällen. Kring 18 tiden så började allt att droppa in hos oss. Och när hela gänget var samlat så gick vi ut på baksidan där vi bor o spelade kubb! Haha riktigt roligt var det. Dock hann vi bara med 2 omgångar för vi skulle vara på mathörnan kl.20
De som var med på kubb var : Gunilla, cecilia, agnes, jonas, jag, sofia, sonja, carina, cohn. Snacka om att jag aldrig skrattat så mycket under ett kubbspel.. haha!

19.30 begav vi oss mot mathörnan. Vi började så fint med att promenera, men vi hann inte såå långt, då fick vi oss skjuts. haha.. snacka om lata ;) Dom enda som var hurtiga var jonas och gunilla som cyklade.. hihi..

sen så var det matdags.. Mmmmm så himla god mat det var!! Susanne dök också upp och var med på middagen.
Vi åt Oxfilé medaljonger med potatisgratäng.. Ojjj så gott!! vattnas rent av i munnen.. Haha!

Även Bengt-roland dök upp och var med på personalfesten.
när alla hade ätit och druckit upp sitt, skulle vi ut på puben på pizzan..
Men tror ni inte att dom har stängt!! Även mathörnan hade stängt puben.. Men vad?!
Finns ju inget i Arjeplog som har öppet en fredag kväll?? Snacka om att inte gynna Arjeplogsborna alls! inget är öppet och inte alls mycket händer så länge biltestarna är borta! Men jäklar när dom kommer nu mot vintertider, då ska ni få se ett Arjeplog som vaknar upp ur sitt sommaridé -  Detta är ju inte KLOKT!

Skit samma!
Mycket som kan uppröra en... Men min far gick och talade lite sött till honom som var på Mathörnan och frågade om han inte kunde öppna upp puben för oss. Så vi fick oss lite musik och dricka och så..
Och jajjamen, han gjorde det! Snacka om att han är värd en guldstjärna som öppna enbart för oss. Det är service!

Han sa att han inte hade mycket i baren, men vi fick handla det som fanns. Och tror ni inte att vi handla upp typ allt som fanns där.. haha!! Typiskt oss från SS ;)
Efter att vi hade rumsterat klart där begav vi oss hem till min far och fortsatte festandet dära.. Super skojj var det! Mycket dans och lite sång bjöds det på.. Hihi.. Sång utan kareoke maskin.. Hehe.. ;)

Var hur roligt som helst, man får sig en hel del skratt med sjukangänget.. Hihi!! Ett gott skratt förlänger livet mina vänner!
Ni är bara för härliga =) Tur jag fått er som mina arbetskamrater! + de andra som inte kunder vara med!

Nog om personalfesten... Kom hem 4 lördagsmorgon.. Och jag sov till halv fyra på lördagseftermiddag.. Snacka om en som var trött!! Japp Jag var trött!!

blev en väldigt lugn lördag kväll..


Imorse när jag vaknade så kändes de som om att jag aldrig ville kliva upp och arbeta.. Kände mig så himla seg.. Men de är väl smällar man får ta ;)
kvällen har då gått riktigt bra att jobba. Varit så otroligt lugnt på jobbet vilket är skönt vissa dagar!

hmm.. imorgon så är man ledig. och då blir de bara slappa.. men sen på eftermiddagen så ska man nog ta sig i skinnet och pallra sig iväg på vattengympan! Nu så ska det bli ändring på detta! Mera träning mindre slisk o slask!


Hujjeda mig ändå, nu ska jag pallra mig till sängen och krypa ner till min älskling

Älskar Min Markus Så Otroligt Mycket! Älskar dig för att du står ut med mig varje dag och står ut med mig fastän mina små utbrott ;) Du är mitt allt!


Vännerna ni är enormt värdefulla!

Sexparty!

I helgen har man varit till moster och hälsat på. Jag och min syster<3
Känns som om att de är ett tag sen vi var dit och hälsade på. Men det var iaf mycket trevligt dära. Blev som egentligen mest slappa.. haha.. Men de är skönt! Även att slippa behöva laga mat är ju helt galet skönt! =)
Var även och hälsade på en jobbarkompis som fått barn - så sjukt jäkla söt han är! Ville aldrig åka därifrån. Inte heller ville jag sluta hålla honom, eller jo när han börja gråta ;)
Men galet söt ändå!

IDag har man jobbat, 7-15.. Känns som de är en evighet sen sist ja jobbade. Ändå är det bara 3 dagars ledighet jag haft.
Efter jag slutade jobba väntade jag in älskligen så vi kunde fara och handla lite mat.
Blev köttsoppa på burk idag.. Hehe. .
Efter middagen blev de att invänta sofia å hennes vän.. När dom väl kom så drog vi iväg till Ånge på - SEXPARTY!! haha
Grymt roligt var det, mycke skratt! Trodde inte de skulle ta så länge, men vi var där i 2 timmar.

Sedan när vi kom hem for jag och älskligen iväg till Madde och hämtade en byrå som vi köpte av henne.
Blev faktiskt riktigt fint i hallen. Så nu vill jag bara inköpa en ny spegel å lampa till hallen.

Är så mycket som man vill köpa från Ikea, men vi rymmer snart inte mycke till i lägenheten =(
Vill få en 3:a nu!! Vill ha större!!

Imorrn har man en kvällstur. Skulle egenligen jobba mellan 7-14.30 men jonas på jobbet ville byta med mig, så jag jobbar kvällen åt honom mellan 13-21.. Grymt skönt att ha kväll. Är ju inte direkt en morgon människa, ligger ju gärna länge på morgonen och är uppe om nätterna typ =)

Nä nu ska jag ta och skriva en massa strunt hära.

Men ni får sova så gott ni som sover och ni som ska lägga er får sova så gott ni med !



Älskar Min Markus Mest I Hela Världen!!


I väntan

Nu sitter man vid datorn igen..
Verkar inte som om att man har så mycket annat att göra.. hehe..

Blev en ordenlig sovmorgon idag, riktigt skönt! Klev upp strax före 12.
Duschade och gjorde mig lite brunch

Och nu har jag inte så mycket att göra.. Eller nog har jag saker jag skulle ha gjort, städat färdigt i lägenheten. Men hade inte någon lust just nu. Utan det blir nog att städa ikväll när man slutat jobba. Eller kanske blir
efter man varit hos Bea o Mange ikväll.. Annars får jag väl ta mig i kragen och göra färdigt imorgon bitti eller imorrn när jag jobbat klart. Men det löser sig nog alltid :)

Iväntan på att jag ska börja jobba så fördriver jag tiden med att sitta vid datorn och kolla runt lite, prata med folk,spela lite spel o lyssna på musik. Fått lite mer bra musik från syster idag <3

Tjing!

Älskar Min Markus!


Lunch,planering & jobb

Idag så hade jag tänkt att ta mig en sovmorgon. Men igår så bestämde jag och sofia på jobbet att vi skulle ta och luncha ihop idag och samtidigt planera lite.
Så över lunchen planerade vi lite grann om hur vi skulle göra våra lappar om surströmmingsfest o personalfest.
Mycket trevligt att luncha med henne.. Haha!! Säger bara pinsamt pinsamt de dära ;)
Blev väl inte alls så mycket planerat under självaste lunchen utan vi bara pratade om vad vi skulle göra.
Sen kom vi fram till att vi åker hem till mig och gör lapparna.. Så vi gjorde allt färdigt och skrev ut dom.. Och nu sitter dom upp på jobbet.. Nu är de bara invänta och se om någon anmäler sig.

När vi var färdiga så for Sofia hem och jag satt kvar vid datorn o fick ner lite härlig musik från systeryster min <3
Har inte så mycke låtar på den nya datorn.
Men nu, och jag nöter typ 2 stycken, dom är så bra!!

Sedan var de jobb som gällde för hela slanten.. Jobbade till nio..
Har knåpat på här hemma och plocka ihop lite.. Imorrn så måste jag nog ta och tvätta upp lite kläder då man ska åka bort till helgen..

2 dagar kvar av kvällsveckan*suck* de är så himla skönt att jobba kväll, sovmorgon, man hinner som göra så mycke hemma.. tycker jag... Men jag är ju som en nattmänniska.. Är flitigast om natten.. Och sover om dagen ;) haha!

Nåja.. Sen är man ledig hela helgen och då ska man iväg till moster och hälsa på, emelie ska följa med.

Nä nu tror jag faktiskt att jag ska kila till säng. Krypa ner hos älsklingen min som redan har lagt sig.
 
Jag Älskar Min Markus!


Leta åt låten: Axel Åkerlund - utan dina andetag

Den är så himla härlig att lyssna på och bra för den delen! Kan inte sluta lyssna på den

Satt och funderade

Idag när jag satt på jobbet, Så såg jag ett par yngre ungdomar "13-14 år" som var utanför sjukan och cyklade, skejtade å trixade på ..
Då började jag fundera och tänka.. -Tänk när jag var i den åldern, så enkelt allt var då egentligen.
Så lite man visste om världen runt omkring, allt som sker och händer när man blir äldre..Allt ansvar man måste ta alla beslut man gör, jaa allt.. Inte tänker man på det när man är i den åldern..
Ibland när jag funderar tänker jag tillbaka på när jag var i den åldern..
Visserligen är jag inte SÅ gammal.. men åren går fort.
Vad gör man med alla år ? Vart flyger dom iväg ?

Förstå när man hade sommarlov och alla de andra loven.. Så enkelt.. Man var nog mest ute om dagarn och var med kompisar .- . Gick bara in för att äta mat, sen ut igen..
Hur många nätter han man inte kommit hem sent ? Hur mycket riktigt riktigt kul har man inte haft med vännerna ?  Dom är oändliga! - Än idag är dom oändligt många!
Allt var så himla lätt när man bodde hemma.. Nu när man gått klart skola och inte har alla dessa lov längre
Så har man jobb att sköta om.. En bostad att betala och alla de andra utgifter man har.. Sånt behövde man inte ens tänka på då..
Allt var lättare då...

Man kan börja fundera så mycket bara av att se ett par yngre ungdomar vara ute och roa sig.. !

Sen på den korta biten som jag körde hem så hann jag tänka mycke också på.. Himmelen var så otroligt fin ikväll.. Jag är så nöjd över att få bo i Arjeplog, för det är så grymt vackert hära! Många som missar så fint de är hära.
Ni skulle bara komma hit och se hur fint det är!

Ibland har jag sådan lust att hämta en filt hemma och fara ut o lägga mig någonstans på backen och bara ligga o kolla på himmelen.. Och bara vara... Så Skönt! Så.....härligt

Arjeplog är fint!

Här Kommer det lite bilder från Arjeplog, blandade sommar och vinter bilder..


Vännerna ni är Guld!

Jag Älskar Min Markus Så Oerhört Mycket!


















Usch och fy ändå

Måste ta och pallra mig till sängen nu!! Ska upp och jobba imorrn.. Dock börjar jag klockan 13.00 men ändå..

Har hållt på att städa lite granna i våra skafferi och kylskåpet, få lite ordning på allting.. Så nu är det lite mera ordning och reda..

Nä - God natt på er alla!


Älskar min Markus!


RSS 2.0