inget långt..


har varit så otroligt skönt idag, solen har lyst hela dagen. varmt o härligt, kan de bli mycket bättre? =)
har jobbat en låång dag idag.. Var inte alls sugen på det imorse, men nog gick de bra ändå.. hehe. på rasten så låg ja o sandra ute på gräset o solade lite. very nice! :)
sen när jag slutade så klippte jag gräset, men hann lite mer än halva så frågade bea ifall jag ville följa till nåtti o sola. så de gjorde jag :) men snacka om getingar, bräms o knott de va... usch! men de var ändå skönt att va dära.
Nästa gång blir de att ta med sig badkläder =)

Ska slänga in nån bild nu...

Tyckte himlen var så läcker på lördagsnatten, såg nästan ut som om att de brann

så hära såg de ut på altanen där vi sov jag, syrran o lillebror sebbe.
Var goode härligt o kallt att ligga dära :)
Ganska mysigt att få somna o vakna till detta  ? ojaa de tyckte jag!


mysigt värre.. på denna säng så låg syrran o sov. på luftmadrassen.. :)



Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Min tanke var..

Hade tänkt att skriva ett längre inlägg o lägga in nå bilder. men ja är alldeles för trött för de just nu...
så de kommer in bilder o ett längre inlägg imorrn..
Sov inte mycket inatt o sen så har jag inte sovit nå länge idag då man skulle köra hem så tidigt.. Jaja..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!

Sweet Home Alabama..

Jaha, dagens nyheter är proppade med Michael Jackssons Död.. När jag var "ung" så var han en av mina idoler, hade en väldans massa låtar med honom. Han gjorde väldigt bra musik förr, bättre förr än de som blev till i nutid, en del av nutidens låtar är bra. men inte alls i närheten som de dåtid.. Trist, tråkig men sant så har "popkungen" avlidit.. Vila i frid!

Slutade klockan 12 idag, hem o packa in i bilen, betala räkningar..Åkte o hämtade upp Bea:) de blev inte att åka prick 12 som ja hade tänkt, men kring halv ett tog vi oss iväg ;)
stannade till i arvidsjaur på expert där ja inhandlade en ipod m. väska man ska ha på armen då man är ute o joggar =) mycket nöjd! fick faktiskt en del av den i födelsedagspresent av min älskling, i förskott! han är så gullig mitt hjärta! <3

Vi tog oss även en sväng in på D-store, hittade en mycket praktisk tårtform, bättre än den vi har, där man inte ens kan spänna fast locket.. Osså köpte vi oss en glass, för de va olidligt varmt att sitta i tojjan utan klimatanläggning.. så en glass kylde ner oss en liten stund ;)
Men jag klagar inte! de kan ju få blåsa lite ute så att de fläktar lite skönt ;)

När vi kom fram till Piteå så bar de iväg för mig att se på Syrrans fotboll, dom är mycket duktiga! Men dom kan lära sig prata mer med varandra på plan ;P

Efter vi sett matchen klar så åkte vi iväg till Sebbes farmor o farfar där vi åt gott o hade trevligt.

Och nu ikväll så har jag o syrran varit på stan o slösat lite pengar ;) jag har hittat mig nå nya tröjjor o klänningar.. känns bra!
Ska nog in en sväng till stan imorrn också, skulle vilja hitta mig nå byxor eller så..

ne nu är de väl dags för sängen, ska upp tidigt imorrn o se när brorsan spelar fotboll kl. 10 nånting..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Varmt eller?

ska åka till jobbet nu.
Men är tvungen lägga in ett kort på hur varmt de är mot husväggen o inne..




Härligt värre va?

Tjingeling

Älskar Min Markus!!

Vax on Vax off.. j*vla skit!!

Jobbade en kort dag idag. till kl.12 mycket skönt! har även en sådan kort dag imorrn.. O direkt jag slutat jobba så ska ja hämta upp Bea osså beger vi oss mot Piteå. Blev så sugen på att åka hem, är så länge sedan man va hem o sen så ska ja se båda mina små syskon spela fotboll på Summer Games! =)
Kommer nog bli en toppen helg, hoppas att vädret håller i sig bara!

När ja slutade jobba idag så tog jag, sandra o felicia en promenad till kalles där vi käkade mjukglass, monika kom dit =)
Sen när alla ätit upp glassen så åkte vi ut till Colmis på loppisen som är där. Så vi kikade runt lite. Ingen shopping för mig, men dom hitta sig lite smått o gott =)
Efter de så for vi hem till Sandra o tobbe.. Där badade Flisan i sin badpool, snacka om söt tjej hon är! :) man kan bara inte sluta le när man ser henne! Hon är för go =)

Sen har jag väl inte gjort så mycket mera, sett på tv o tagit mig en powe napp på eftermiddagen..

Och alldeles för en stund sedan så skulle ja prova vaxa benen, Herregud!!!! Vilket skäp de va, gick ju inte alls.. O håret på benen va inte förkort, kollade faktiskt de.... Men ändå gick de inte, var något stackars strå som lossnade.. skit också, ja som ville va lite sommarfin om benen, slippa raka med hyvlar o tjafs.. ajja, kanske man måse lägga ner pengar o gå till en som kan?
Nog om de..

Och nu sitter jag hära med håret i hårinpackning, måste göra nånting åt de nötta håret, kanske hjälper med lite inpackning, annars är de klippning som gäller av topparna.. Tror håret tog ordentligt med stryk när jag var till frissan o hon gjorde en avfärgning..

Ne ska strax skölja ut detta o sen blir de väl packa o sen sängen!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Hot or Not?

Igår så for jag och Bea ut en sväng till Spångarna o promenerade, inte så värst långt eftersom Bea skulle bort. men vi gick till ett väldigt välkänt ställe för oss iaf. nostalgi säger jag bara! :)
Orkar inte återberätta vad vi gjorde där, men bea hade iaf med sig sin systemkamera så hon fotade litegrann..
Om ni går in och kikar på Bea så får ni läsa om vad vi gjorde :) Hade iallafalla mycket trevligt och roligt.. Hehe.. Hon har även en väldigt "läcker"bild på mig, då jag gjorde lavaskägg ;) hehe..
Hot or not? :P

Hade även tänkt slänga in lite bilder själv från kvällen igår, blev inte så många.. Men iaf några :)



Fick inte till en lika läcker bild som Bea, men hon ha ju en mer avancerad kamera än min mobilkamera ;) Hehe..
Vet inte varför, men gillar spindelnät på bilder osså när dom är så där läckert fokuserad o de.. Men gillar dom inte annars ;)




Här så fokuserar Bea på spindelnätet.. hihi.. Skrattar bara åt tanken på vad vi skulle gjort ifall dom börjat skjuta när du eller ja stod så dära .. :P



en naturbild


Ensamt litet träd ute bland alla stenarna..







Tjingeling de var allt för mig just nu..


Älskar Min Markus!!

Vad ska man säga?

Idag är man ledig, mycket skönt kan jag tala om för er!

Imorse så ställde jag klockan på 9, men låg o snoozade till kl.10.. Skönt! så då klev jag upp o gjorde mig klar för dagen.. La mig faktiskt o såg på lite tv innan jag gick ut i de fina vädret, kände att jag inte riktigt vaknat till..
Så sen har jag legat i rabatten o rensat ogräs.. men fy i bubblan så mycket jäkla mygg o tjafs som flög omkring mig.. hatar småkryp o surrade små irriterade saker.. Så de var bara fara o hämta myggmedel som låg o volvon.. Tror jag satte på mig så mycket myggmedel att till och med grannarna kunde lukta sig till vart jag befann mig.. haha!!
Men myggorna blev jag då fri! :D

Men jag orkade bara rensa lite på baksidan o typ 2/3 fram i rosenbuskarna.. var så jäkla varmt så de kändes som om man skulle svimma av värmeslag..klagar inte på värmen! Men de skulle sitta fint med lite blåst i värmen.. Och sen så är jag verkligen sämst på att dricka vatten när de är så varmt.. Fattar inte hur jag kan vara de?

Gick in en stund o plocka ihop lite inne o sen la ja mig  o vila en stund. For iväg på Kalles där pappa o gnutte var.. Så ja käkade en mjukglass, mycke gott! :) Men man fick vara snabb på att äta upp den för glassen börja rinna direkt man kom ut..!
Sen begav ja mig hem igen o har vattnat ALLA dessa blommorna som finns på gården, för ja tror dom är lite törstig en sådan här solig dag.. Men dom växer ganska bra ändå, trots att jag inte vattnar dom... Jajja.. :) Hehe..
Har insett så mycket ogräs o tjafs som växer inne bland alla blommorna.. Så jag har tänkt att till nästa sommar, eller till hösten så ska ja rensa på en gång så man slipper det värsta på sommaren.. För just nu så känns de helt omöjligt..
kände att de blev mycke blomprat nu.. haha.. Men de är de enda ja pysslat med idag.. ;P

Imorrn så är det jobb som gäller..

Får se om värmen gått ner lite till ikväll, så kanske man tar sig en joggingrunda eller så kanske de blir en promenad vem vet.. Skulle vara skönt gå ut o gå.. kanske på åsarna? Får se vad kvällen har att bjuda på :)

Ne nu så väntar jag på att diskmaskinen ska bli klar o att älsklingen min ska komma hem, så vi får börja lagat mat. Pappa ska också komma hit o käka med oss, det blir trevligt :)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

sämst i världen!

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu.. Men har jobbat en del o känner inte att tiden riktigt finns.. 
 
Men jag ska skärpa till mig och börja skriva lite mer ... :)
Imorrn hoppas jag på bra väder så man kan vara ute o göra klart ute på gården...


Om ni har nå kommentarer på vad ni vill jag ska blogga om så skriv en rad eller två =)

God natt på er!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

snart snart..

Bara 1 dag kvar.. sen är jag ledig 1 dag.. hehe..

Räknade ut idag att det är 10 arbetsdagar kvar till semester! :D
Mycket nice!! :)

Ne har inte så mycket att säga nu. Ska se på tv.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Dop igen..

Idag så har man vart på dop igen.. :) Casper är ju så gudomligt söt! :) O inte för att tala om Elliot.. hehe.. han gick på upptäcktsfärd med Prästen i kyrkan.. Så söt kille! :)
innan dom skulle på upptäcktsfärd så sa Prästen till mig, Nicklas Westling, Som höll i Dopet på Felicia förra helgen, Att nu har vi ju dopexperten Evelina med oss, så detta ska nog gå bra.. haha!! tror ni jag dog? fast de va bara 2 saker som va samma som från förra lördagen..
Riktigt kul, fint o trevligt :)

Annars idag så har jag bara jobbat.. Riktigt trött kan jag tala om att jag är.. men de är smällar man får ta ibland..
Får ju sova ut imorrn! O det kommer bli såååå otroligt skönt ska ni veta!

Ne nu så ha ja inte så mycket mera att säga. Ska se lite till Tv o sen ska jag sova!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Midsommar..

Igår var det midsommarafton, så glad midsommar på er alla! :)

Har inte tid för något långt inlägg eftersom att jag ska iväg o börja jobba nu.. Får skriva ett senare när jag kommer hem eller nånting.
Men midsommar var iaf helt kanon :)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

på begäran..

skulle ta kort för att visa hur de blev i köket med gardinerna.. Blev inte världsbästa kortet när de inte är så lätt att ta kort mot fönster.. Så de blev ganska mörkt.. Men hoppas de sysn iaf.. :) hehe..

Detta är då kappan som jag sydde sjäv.. blev ett litet snett kort ser jag.. men man ser iaf .. hehe.. :)



Och så blev de med panellängderna..




Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Sömmerska..

har köpt gardiner till köket eftersom vi inte har haft några sen vi flyttade in. eller vi köpte när vi var i Luleå för länge sen och mamma skulle sy om dom... Men än har hon inte gjort de, suck!
Så jag tog tjuren vid hornen och köpte två par panelgardiner, ett par hänger som vanligt i ett fönster, o en av de andra paret har jag sytt om och gjort till en kappa.. Så för att vara första gången jag syr sen typ 9:onde klass.. Så får jag väl säga att de är godkännt iaf :)
Blev då iaf mycket bättre än att inte ha några alls.. Ser som så mkt trevligare ut :)

Idag så börjar man inte jobba förräns kl. 16.. riktigt skönt med en sovmorgon måste jag säga!
så nu är de bara 4 dagar kvar till ledighet, om man inte räknar med ikväll ;)

Igår så gjorde man inte allt för mycket... Sydde om gardiner, tog en promenad med Sandra =) sen blev de bara att se på tv.. men jag va så trött att jag somnade i soffan o vaknade typ kring 23.. hehe.. så ut en sväng med melker o sen var de bara att krypa till sängs..

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Varför?

Ikväll så kom älsklingen hem, verkligen skönt! Så som jag har längtat efter honom massor!!

annars så har min dag inte bestått av så mycket mer än slöhet..
Tog mig en joggingrunda ikväll, blev 6 km.. Men jag fattar inte varför mina vader ska börja krampa så hemskt mycket? hinner inte egentligen så långt innan de blir så, o d gör så ont! men jag ger mig ändå inte..
Vet inte om de är skorna de är fel på? Måste till team sportia eller intersport o dom får kolla.. Ajja.. Om de är ngn som vart me om liknande, så skriv gärna en rad, kanske man kan få klarhet i vad de är..

äntligen så börjar vädret att vända, kanske! hoppas på det nu.. solen var framme en stund ikväll, men då blåste de.. Så de är ingen värme precis.. nu vill jag ha sommar!

Till helgen så ska man på dop igen :)

Lite otur att man jobbar midsommar, för mamma o dom ska iväg med husvagnen på borgarudden, o där är de så mysigt! bara älskar att vara där o bo i husvagn.
Men de är ju pengar att jobba.. O sen var jag ju ledig midsommar förra året, så nu är de någon annans tur =)

Någon som vill ta en promenad imorgon eftermiddag? =)

ne nu ska jag krypa ner hos älsklingen, o bara pussa på honom o krama honom! jag har saknat honom såååå mycket!!!!
Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Om man hade energi!

Som rubriken lyder, om jag ändå hade nån energi!

Var som sagt hos Bea o Mange igår kväll och såg på Film, "Taken" & "Bröllopsduellen" Så jävla bra filmer båda två!! Det är verkligen filmer jag rekommenderar till er alla! =)
For ut o joggade en runda igår innan jag for till bea o mange.. Så jag var väl klart kring halv tio. så då for vi o handlade lite gotti..
Så kring 22 tiden startade vi första filmen. Sen när vi sett den klart, var ingen av oss trött. så vi tog den andra också =) hehe.. blev lite sent.. Men jag var ändå inte trött efter vi sett den..
Så när jag kom hem så satt jag vid datorn en stund innan jag la mig.. O sen när jag la mig så kunde jag inte riktigt somna direkt.. för jag är såå mörkrädd när jag är själv... Eller jag inbillar mig så mycket saker.. Lät som om att det var någon som gick här hemma.. Så  jag låg o stirra på sovrumsdörren hela tiden.. usch.. Men till sist så somnade jag ju tydligen.. Sov inte riktigt ordentligt under natten, menmen.. imorrn kommer älsklingen tillbaka o då är allt som normalt igen :)

nu har jag 7 dagar kvar att jobba innan nästa lediga dag.. o då är jag ledig 1 dag.. ;P

Jag hade tänkte städa undan de sista nu idag när jag slutade.. Men istället så somnade jag en stund på soffan..
O sen har ja inte gjort så mycket mera än att se på tv o suttit vid datorn..

nu så ser jag det sista avsnittet av "Cityakuten" Herrgud så bra de är! Usch.. Hur kan man göra program som man grinar av?

Tror de blir en joggingrunda efter programmet slutat..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!! imorrn kommer han hem o vad jag längtar efter honom!!! min älskling!

städtant!

Städtant det är precis vad jag är just nu..

Vaknade kring 12 idag, o då trodde jag att klockan var tidigt.. typ 8.. :P men ack så fel jag hade.. hehe..  så då var de bara pallra sig upp.. städa lite o sen satt jag mig ner o såg på film " I taket Lyser stjärnorna" oj så bra film det var! Kan rekommendera den starkt!

efter jag sett film så fortsatte städningen. tvättat, kört en diskmaskin o plockat undan alla mackes verktyg som låg i tvättstugan på "min" arbetsbänk ;) men nu när han är borta så passa jag på att plocka bort de. Så nu står allt sånt ute i garaget där han har sitt lilla krypin.. hehe.. =)
Och nu så lägger jag nå "non-slip" dukar under alla glasen i vitrinskåpet, eftersom att glasen rör sig så fort man går förbi. O då står dom i klirrar o nå trasiga glas vill jag inte ha. Men de blev bra =)
Och nu har jag väl tänkt o fortsätta lite med städningen, plocka undan, förstår inte hur saker kan komma fram så fort? direkt man plockat undan så är de lika stökigt igen, o alla dessa "små" saker.. Många bäckar små göra stor å!  - så sant så!
Sen har jag även tänkt renbädda o lägga in våra "madrass"överdragsskydd.. få se hur de blir..

ne sluta svamla o göra klart!

Har även tänkt fara förbi en sväng till Bea o se nån film.. =)

tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Lite bilder från dopet

Har nu fått ett godkännade att lägga ut lite bilder från dopet.. =D


Tobias, Sandra Och Felicia- ni var så fina! =)













den fina dukningen



Kort från ena sidan av tältet.. Men den andra sidan såg likadan ut :)



O på bordet låg de en massa härliga, fina kort =)


Är hon inte söt? :)


Tobbe O Sandra



Presentöppning



Den häftiga tårtan :)



Ett sista kort på Sandra o Lilla Felicia :D




Dop för Felicia

Då har man varit på Dop idag för lilla Felicia :) Det var sååå himla fint! Och vilken tur med vädret, ingen sol. Men de har inte varit regn eller så heller.. eller regnet kom sen på eftermiddagen då vi skulle bege oss hemåt.

Det var verkligen ett fint dop. O gott fika, Trevlig o ja allt =)
Måste säga att bildspelet som var, oj oj såå fint det med var! Känslig som jag är så blev jag lite tårögd.
Ni har verkligen gjort detta bra O ni har världens finaste, goigaste o snällaste tjej! =D

Hade tänkt lägga in lite bilder sen från dopet, men vill först ha ett godkännade innan jag lägger ut nå bilder. så de får vänta till kanske ikväll eller imorrn.

ikväll så blir det grillning med pappa o nåra. Det ska bli trevligt! bara regnet håller sig borta nu!

tjingeling!

Älskar Min markus!! - Saknar dig massor! Kom hem nu!!

Finns det något värre?

Jag hatar verkligen att ha beslutsångest.. finns det något som är värre? Och precis i sista sekund är de också..
Nu gäller det vad jag ska ha för kläder inför dopet.. Tog på mig imorse det jag skulle ha.. Men nu när vi då ska börja bege oss om en liten stund.. Vad tror ni jag får då? Joo beslutsångest, så jävla typiskt, varför?!
Det är just då som jag tycker att detta är inte fint tillräckligt, eller är man för fint klädd, eller kanske man ska ha de för att de kan vara kallt/varmt.. Ska ja ha kjol/byxor.. o.s.v.
Jag blir så less mig själv..  Egentligen så skulle de bästa vara om man inte hade så mycket kläder att välja på. Utan man skulle ha haft ett par finkläder, vardagskläder och så vidare.. hade inte det varit utomordentligt perfekt?

Nej nu måste jag sluta svamla och gå o välja om vilka kläder jag ska ha. usch vad jag blir less mig själv!
Sen har man ju inte sitt smakråd hemma heller, så han kan ju inte säga om han tycker de är bra lr dåligt.. Suck!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Vet du vem jag är?

Herregud vad jag var trött imorse.. trodde inte att jag skulle orka kliva upp.. men det gjorde jag.. Tillsist  tackvare min älskling som väckte mig ;) Tur jag har honom!

hade inte någon lång dag idag på jobbet , utan slutade kl.12. =D
Så när jag kom hem så satt jag vid datorn, städade undan lite hemma..  For och handlade lite på Ica.
efter handlingen så blev det att klippa gräset, men jag hann inte hela gräset eftersom att det började regna, typiskt!! Så jag har en kant kvar att klippa. Men de får nog bli imorrn nångång..
Och undertiden som jag klippte så dammsög älsklingen huset..Hehe.. Inte illa! ;)

Sen har vi sett på Talang ikväll. Tycker det var en värdig vinnare som vann! =)

Och nu så har jag precis kommit in efter en kvälls joggingrunda, riktigt skönt!

Nu ska vi nog glo på lite film, o sen är de sängen som gäller. För imorrn så ska man på dop, det kommer blir kul =)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Grey´s Anatomy!!

Till hösten?! Hur ska de gå?? hur ska jag klara mig till hösten utan att få veta vad som händer?? de är ju en evighet tills des..
Jag säger bara NEEEEEEJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! Det är inte sant!! Usch, man blir ju ledsen!!! ='(

Skriver mer sen

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!



Vad hände?!

Jo vad tror ni inte hände idag??
Solen sken så fint på eftermiddagen så jag fråga ifall bea o ja skulle ta en mjukglass då de va så varmt o härligt ute.
Jag tog headsetet och begav mig på cykel in till Kalles.. MEN när jag cyklat halvvägs, vad tror ni händer, joo det börjar att regna! Jävla typiskt när man planerat in en mjukis. Kanske ett tecken på att man inte skulle tagit den dära glassen?
Jajja vi åt iaf o surra på, satt i Bea´s bil i värmen.. ;)
Sen var det bara för mig att bege mig till jobbet för att arbeta..
jobbet gick bra.
så efter jobbet cyklade jag en sväng innan jag for hem, kikade på desperate housewives.
O nu sitter jag hära och nöter. hihi..
har hållt på med tvätten o snart ska jag hänga upp den. Sen har jag packat in mediciner o plåset m.m i vårt medicinskåp som vi skruvat upp. Så de känns bra =)

Sen måste jag nog ta tag i dammsugaren även om jag inte känner mig så lockad till att göra de. ajja.. hehe..

Imorrn så bär de av en sväng med Bea, ska bli kul =)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!

Sol ute sol inne..

Var tänkt jag skulle upp tidigt imorse, vad händer med de?
jo jag sov till kl. 13.. Jag är ett Pucko! Så när jag vaknade så slängde jag igång en tvättmaskin i hopp om att den ska vara klar tills jag börjar jobba. Sen startade jag även en maskin med disk. Så de var skönt att få bort lite smutsig disk, har lite kvar som jag måste ta och diska för hand.
Nu så lyser solen så härligt ute. Har funderationer på om jag skall gå och sätta mig ute en stund innan jag ska börja bege mig o cykla till jobbet.. Man ska ju passa på att njuta medans solen är framme.
Tyvärr så tror jag inte att jag kommer hinna hänga upp tvätten ute på torkstället. För om de nu skulle börja regna sen idag så är ju Älsklingen ute och kör o då blir ju all tvätt blöt igen..

Undrar om jag skall ta dammsugaren ikväll istället. efter Desperate Housewives ;)
För imorrn så hinner jag inte innan jag börjar att jobba..

ne nu tror jag att jag ska gå ut.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


I´m A Joker

usch jag som skulle upp tidigt imorse för att starta en tvättmaskin, tror ni jag gjorde det? Nope inte de. Jag låg o sov till typ halv elva. då var de bara kliva upp o göra sig klar för att fara o jobba kl. 13.
Jobbet har gått great idag. Gode skönt att man har kvällsvecka nu, för då får man sova ut lite extra på morgonen..hihi..
Sen så är de en efterlängtad ledighet som kommer till helgen.. :)

Imorrn så lär min dag inte bestå av så mycket mera än att städa o tvätta ännu mera.. Jag hoppas verkligen på sol imorrn så man kan hänga upp tvätten ute på torkvindan, för första gången ;)
Och jag skall inte komma med några undanflykter för städningen måste göras, de ser förjävligt ut hära hemma!!!
osså vill jag slippa göra de till helgen då man är ledig o macke är borta, då skulle de vara skönt att få en härlig - icket göra nånting helg! eller har ju lite planer ;) men inte behöva tänka på städ eller så.. =)

usch nä sen så skulle jag försökt ta mig iväg med släpet som är fullt med skräp.. Men får väl se hur de blir med det.

Nu nu hoppas jag att jag kommit mig in i min motionsanda, nu har jag en runda jag skall försöka cykla varje dag, eventuellt morgon innan jobb o matraster..

ne usch nu ska jag inte sitta hära å svamla mera!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!



En sak vet jag... Och det är att jag saknar Lillsyrran! <3

Öm om baken!

Var ute och cyklade för en stund sen, blev en sväng på 1,3 mil. riktigt skönt måste jag säga! Att komma ut och röra på sig är helt underbart.Men dock så är jag himla öm i baken.. Suck! nåja en smäll man får ta när man inte är så van att cykla så långt i sträck.. haha.. men de ska det ändras på ;)
 Nu blev de ganska mycket motion idag eftersom jag tog en promenad/joggingrunda också på 6 km tidigare idag.
Men har ätit lite mer gotta i helgen så då kände jag att jag var tvungen träna lite mer. Men blir bara att äta godis på helgen om jag ska äta nå, för nu är de slut på godis för min del!
Mer träning och slut på onyttigheterna. Det är iaf min plan för jag måste göra en förändring för min egen skull!
Nog om detta ska inte tråka ut er ;D

annars så har man jobbat kväll idag. Har gått riktigt bra. och nu har man bara kvällar framför sig ändå till på fredag då jag har dag. sen är jag ledig lördag och söndag. De ska bli skönt.

Imorrn så får vi bort lite sten från gården, ska bli nice. Hehe.. ju mer vi får bort desto mindre för oss att forsla bort sen.. Kanon!

nu har jag mer eller mindre övertalat syrran om en plan jag vill genomföra om två veckor, med henne! :D Jag hoppas det går i lås och vi kan göra detta. Skulle vara kul att se hur det går.. hihi..

Ne nu ska jag vara social med älsklingen.
Funderar på om jag skall starta upp en tvättmaskin så man kan hänga upp åt morgonen.. men vi får se ;)

tjingeling!

Älskar Min Markus!!



Spring vad benen orkar!

Idag så har man jobbat till kl. 16.30 fick ta ut flex idag skönt =D

for och handlade direkt jag slutade, så jag åkte och hämtade Macke. När vi nästan handlat klart så ringde farmor och bjöd upp oss till faster på grillning. Så vi tog parisarna vi köpt och begav oss dit upp. Satt där  ganska länge och surra. riktigt trevligt =)

Sen följde jag med macke o hämta taxin o medans han spolade av den så gick jag upp till svärmor o hälsade på. snacka om att melker blev glad.. hehe :) Älskar den hunden!
Kom hem strax före nio o då bestämde jag mig för att fara ut och springa. Var planerat bea och jag skulle cykla när hon slutat jobba kl. 21.30. Men jag tänkte att jag kan iaf cykla fast jag sprungit =) Är ju skönt cykla också.
jajja jag bytte om tog headsetet och begav mig ut - i mina nya joggingskor.. Tror ni de slutade bra? NEJ, älsklingen fick komma efter halva rundan med mina andra gamla joggingskor.. För det gjorde så jävla ont i vaderna och benhinnorna.. Så jag palla de inte längre.. O sen är de väl inte klokt av mig att fara ut i nya skor o springa!! Ej smart tjej, nej! ;)
Gick mycket bättre när jag fick mina gamla skor.. hehe.. Men då hade jag redan orsakat ondhet i benen så de blev lite till och från med springandet, tyvärr.. blev 3 km ikväll..
Sen så blev de ingen cykling ikväll. kanske en annan kväll. Men vi drog en ragg iaf :) Mycket trevligt =)

Ne nu så ska jag nog kika på tv en stund o sen lägga mig.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Latheten min bäste vän?

Tog ut min friskvård idag på jobbet, så jag slutade kl. 16 istället för kl.17. Så när jag kom hem ringde jag min älskade sambo o frågade vart han var och vad vi skulle laga för middag.. Men då var han på väg till Sunderbyn, suck!
så jag fick laga min egna middag.. Så när vi pratat färdigt pluggade jag in hörlurarna i öronen och promenerade iväg till Konsum för att handla.. O promenerade hem, kan säga att de gick inte lika fort hem som det gjorde dit ;)
Tog runt 15-20minuter att gå till konsum, men hem så kändes det som om att det tog minst 30 minuter.. haha, blev så jäkla tungt att bära.. Kom då iaf hem strax efter fem nångång. Plockade undan lite hemma och sen började jag laga middag. Blev kycklingsallad. Mumsigt värre! :D

Efter jag ätit så somnade jag till och vaknad för en stund sen.. Snacka om slöheten själv.. Usch! Fattar inte varför jag blir så dära tvärendes trött.. Nåja.. Nu tror jag att jag ska bege mig ut på en liten cykelrunda. Körde ett pass på crosstrainern igår kväll, men ikväll så är de ju så fint väder att man kan ju inte låta detta gå till spillo, så ut i fin vädret, trotts blåsten.

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Man blir bara ledsen..

Har just kommit hem från jobbet. Första arbetsdagens efter 1 veckas ledighet.. Kändes väldigt skönt att komma tillbaka till jobbet, man får verkligen längta när man vart ledig.. Det är då jag kan få mig en tankeställare, tänk vilken tur jag har som har ett jobb att komma till, det mest underbaraste och just jag får vara där. Det är super!

Jag for hem på min lunchrast idag för att jag tänkte att jag skulle vara så duktig och ta cykeln tillbaka till jobbet. så man får sig lite mer motion.
Och när jag har cyklat en liten bit, vad tror ni händer? Jo det börjar regna.. Och jag tror det är ENBART
för att jag skulle cykla just idag.. När arbetsdagen var slut och jag kommer ut för att cykla hem, tror ni inte de regnar mer då? Usch... Man blir ju bara ledsen när de är så hära nu, nu vill jag ha solsken! Fast det gör inte så mycket, egentligen, då man jobbar ;) Hehe.. Kan vara skönt för gräset så de får växa till sig lite.. Men dock är de mindre bra för nu får myggorna det bra..  O myggor vill jag inte ha, inte heller Knotten! usch för dem! Små äckliga, irriterande saker.. eller nog får dom finnas, men inte för att dom ska bita oss människor o suga blod..

Nu så sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv sex så jag kan åka till bussen för att hämta syrrans ipod.. Som hon såklart glömde bort, den lilla förvirrade saken ;P Men jag älskar henne ändå ;D

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!




snart är det slut..

Imorrn så är de sista dagen på min ledig vecka.. Då kommer det ett par riktiga "gris"veckor framöver.. Men jag har semestern att se fram emot. Det är ju inte så himla länge kvar nu och tiden kommer nog ändå att gå fort :)
Man har ju lite saker att göra hela tiden, kommer nog inte bli mycket rast och ro hära.

Idag så har man mer eller mindre även hunnit planera in hur sommaren kommer att se ut på ett ungefär.. Hoppas allt går i lås. Vill så mycket under semestern..

nu så ska jag ta och sova så jag orkar köra hem imorrn.

Ska även slänga in ett yputube klipp. Gillar denna låten, vet inte varför. Men den är som härlig att lyssna på.




Tjingeling!

Älskar MIn Markus!!

Frisören

Idag så har man varit till Frisören och fixat till hårskallen.. haha.. Så nu ser de inte så hemskt ut.. :)
Blev riktigt nöjd, är ljusare och har lite slingor. Jag ser skillnad, men de kanske inte är alla som gör de :P

Min dag har väl inte bestått av så mycket egentligen. bara rallat runt i öjebyn o stan.. haha..
Men har uträttat lite ärenden iaf.. =)

ikväll så ska man o se när brorsan tränar fotboll, sen ska ja o syrran fara o fuska till oss lite solbränna ;)
sen KANSKE de blir att umgås med rebecka. får se.. beror på om man får nå svar av tjejen där :P

Tjingeling

Älskar Min Markus!!




så dära blev mitt hår nu.. :)

Don´t worry about a thing..

Bob Marley - Three Little birds.. Den låten är störthärlig!

jag kan inte sova, fast jag är trött. Är så fruktansvärt varmt i rummet.. Hade nästan glömt bort hur varmt de var att sova på övervåningen hemma i Piteå.. Men nu minns jag.. de var jobbigt att somna varje kväll när de hade varit varma dagar.. oj oj oj men nog har man klarat sig iaf.. Men det värsta jag vet är att ligga o vara varm om nätterna när man ska sova.. Svettas om natten usch! Man klibbar ju ihop i täcket, lackan, jaa allt!
Man kanske skulle ha tagit och uppfunnit nå täcket som har AC i sig? Eller varrför inte madrassen? Det vore ju nånting, eller vad tror ni?

Har precis varit en orolig syrra.. Man får ju en klump i magen.. Lillebrorsan meddelar inte att han kommit hem till Piteå när han kört från Arjeplog.. Osså går han inte få tag på... Tror ni man blir orolig?! Man hinner ju tro de värsta..




Tjingeling!

Älskar Och SAKNAR Min Markus!!

RSS 2.0