Pissnödig

Efter jag hämtat Elis på dagis idag blev det att gå på promenad tillsammans med Bea och Signe.. :) Promenerade runt på samhället, gick hem till Bea, sen ut igen för att gå och käka.. För att sen promenera hem igen.. Så denna dag har vi varit ute och gått en hel del.. ;) For ut kring 14 tiden och kom hem runt 18..

När jag kom hem och dragit upp vagnen på bron, Så blev jag så där jäkla panik pissnödig! Ni vet, sådär akut!
Dörren låst, fippla fram nycklarna, vrida om låset i paniken.. In med vagnen och barnet! Kasta av sig ytterkläderna och in på toa.. Det är en härlig känsla få komma på toa då man är då där akut akut pissnödig! :P

Fattar inte varför man ska bli så där akut pissnödig just då man kommit upp på bron.. Jag menar, från ingenstans! helt knasigt..
Jag är nog inte själv om att ha upplevet detta ? ;P

Ikväll så ska man ta och packa- vilket inte känns så lockande ! För imorgon drar vi till Piteå. ska bli trevligt fara dit, men jag önskar att väskan kunde packa sig själv.. Haha.. ;)

förresten så upptäckte jag igår kväll när Elis skrattade att tand nr 15 & 16 har ju spruckit fram! Galet vad tänder som kommit på senaste tiden.. Kollade i vår bok där vi skrivit upp då tänderna kommer.. på 2 månader har de spruckit upp 8 tänder!! Undra om dessa tänder har haft något att göra med febern han haft ?
Ja inte lätt veta, har säkert vart en kombo av både förkylning samt att de kommit 2 nya tänder..

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ha de så bra!


Foppa Vs ?

Idag blev de dagis för den lille mannen.. Är väl typ en vecka sedan han var där sist.. Men han var då glad att få komma på dagis idag :)

På jobbet idag så kom det dit en skoförsäljare & jag hittade då nå riktigt sköna skor! Det var som om att man svävade på moln då man gick med dessa.. Så efter många om och men så bestämde jag mig för att beställa efter ett par.. För att gå omkring med Foppaskor är ju inte direkt det bästa med det yrke som man har och de härligt hårda golvet.. Ryggen säger BIG NO NO! så även ben och kropp..
Men ack vad det kommer kännas i börsen nästa månad.. jag tror ju dessa skor är värt varenda öre om man kan skona kroppen en hel del!

Efter jobbet idag så hämtade jag Elis från dagis så blev de att åka till affärn för att handla lite till våran utflykt tillsammans med Sandra och barnen. Sen var de bara hem och kasta på sig nå ordentligare ytterkläder och packa ner pojken i vagnen. Han var så trevlig och sov sig igenom hela våran utevistelse på öbergabacken.. ;P
Men men de kommer nog fler dagar vi kan vara ute och hitta på nå tillsammans med Sandra & barnen :)

Och ikväll har man varit till Bea och mange.. Kan ni gissa vad jag gjort där? ;)
Japps jag har snusat på lilla Signe.. ♥Åh hon är så söt! Som en liten karamell. Bebislukt åh.. De luktar så gott :)

Och nu ska jag kila till sängs.. För imorgon är de en ny arbetsdag.. Sen är man ledig i 4 dagar & de ska bli härligt. Då drar jag & Elis iväg till Piteå för att spendera våran helg där :)

God natt på er mina kära läsare !

Mammas fina älskade Hjärta!! Du är mitt allt lillvännen ♥


Trött...

de är vad jag är... nu ska jag sova.. och hoppas på att Elis får bli frisk någongång snart! Denna jäkla feber & hosta!! Han har fått bricanyl ikväll, fick komma upp till sjukan och där lyssna de på honom, eftersom att efter varje andetag han gör så "piper" de.. Så bricanylet ska hjälpa till att vidga luftrören för honom.. Hoppas de hjälper nu!

Go´natt säger jag!


VAB

 Svar på kommentarer : Nja alltså jag ville gärna byta med någon som har en rygg som inte besvärar ;)
Haha jaa jag tror faktiskt de beror på att, iaf jag , är otränad ;) & därför får jag sota för de.. Sen har jag faktiskt en tendens till att slarva då de gäller att lyfta rätt osv.

Okej, jag ska absolut ta och kolla upp efter nå filmklipp eller dylikt om nå höftböjar övningar.. :) Som du säger, kanske värt att testa iaf :)


Sent igår kväll så vaknade lilleman till & macke gick dit för att kolla till honom. Efter en stund ropar han dit mig och säger att han trodde Elis hade feber.. Nämen de tror jag väl ändå inte säger jag.. Men ack jag vad hade fel.. tempen visade på 39 grader.. Så de var bara ta av han pyjamasen så han fick sova i blöjan och så gav vi honom nå ipren..
Ringde jobbet och sa jag skulle va tvungen ta VAB (Vård Av Barn) idag.. då jag eg skulle jobbat 6.50-16.50.

Natten var rätt så orolig då Elis vred och vände sig i sömnen, mer än vad han brukar.. Prata lite gojja i sömnen.. För att sen kl 7 imorse vakna pigg som en lärka.. Trots feber idag, lite lägre runt 38 , så har han lekt som om han ingen feber har.

Blev att ringa runt lite grann på morgonen.. Inte är de bara att VABBA.. Först ringa dagis och säga att han inte kommer för han är sjuk. Sen till Försäkringskassan för att anmäla att man är hemma & få nå papper hemskickade så man kan fylla i iefterhand att man varit hemma och få en stämpel eller nå från dagis att han varit sjuk..

samt ringa till jobbet lite senare under dagen för att säga att jag ska  va hemma imorgon också med honom. Då han har feber ännu..

puh.. Sen har både jag och elis tagit oss en vilostund mitt på dagen & de behövdes verkligen! Mest för hans del, för han sov riktigt läänge, längre än vad han brukar göra!

En slagen liten hjälte som somnade ikväll efter att ha hållt igång hela dagen, trots att jag försökt hålla lektempot nere nu då han är febrig.. Så nu hoppas jag att han får en mindre orolig natt så han får sin välbehövliga sömn!


Lillhjärtat vårat! ♥


Någon?

finns det någon där ute som skulle vilja byta rygg med mig? Min rygg är verkligen inte med mig idag..
Ibland då jag böjer mig ner eller sätter mig eller nå.. Så hugger de till i nedre delen av ryggen på höger sida.. vissa gånger känns det verkligen som att jag kommer inte ta mig ifrån positionen jag står i.. usch!
Sen att ha en 1 ½ åring kring fötterna som vill bli lyft eller så ibland gör ju inte saken bättre.

Jag hoppas, jag hoppas ryggen är bättre imorgon så jag fixar att jobba i helgen!

Fattar inte vad de är som gjort att de blivit så här i ryggen nu? Har varit ute på promenader nu i två dagar.. Så skulle väl inte bli förvånad om de har någon inverkan på detta, så otränad som jag är så ;P
Eller om de bara är så att jag lyft något på fel sätt.. Ja de är inte lätt veta..


Vi målade med fingerfärg i måndags och så här kan de då se ut ;)















Mera mys!

Imorse var jag väääldigt trött i ögonen! klockan ringde 05.00.. men snoozade till 05.30.. väckte elis.. Gjorde välling åt honom som han fick äta liggandes i sin saccosäck i badrummet, medans jag duschade håret :P
Sedan gjorde jag mig helt klar för att sedan koncentrera mig helt på att få på pojken alla kläder samt allt som skulle med till dagis.

Efter lämning på dagis var de bara bege sig till jobbet.. 7-14.30
När jag slutat så for jag hem, tog pulkan och promenerade till dagis. Dock blåste de gooode mycket! Nåja var ändå rätt skönt de stunder då de inte blåste så hemskt ;)

när vi kom hem så ville Elis inte alls gå in. Först hade jag tänkt vi skulle vara ute och leka. men då de blåste så hemskt så kändes de inte så lockande.. Men då Elis vägra gå in så var de ju bara gilla läget och vara ute ;) Så vi var väl ute kanske 30 min. Sen tyckte jag de blåste alldeles för mycket! Och pojken ville ändå inte in, så fick typ släpa in han.. Haha.. Men är de bättre väder imorgon då ska vi ut och leka mer och längre =)

Sen ska jag tala om för er en sak... Till middag gjorde jag ugnspannkaka.. Som blev bränd! Suck. Jag som aldrig bränt en pannkaka förr.. men jag och elis lekte på hans rum och jag glömde totalt av tiden! Jajja det gick då iaf att äta..

Lillen var supertrött ikväll så han somnade redan kring halv åtta, vilket är ovanligt för honom.
 
Så när pappan i huset kom hem så åkte jag iväg till Bea & Mange! :) För att få snusa på bebis.. Åhh.. Jag kan typ inte få nog av henne ;) Höll henne näästan hela tiden jag var där. Söta lilltjejen!
B & M kommer väl att bli less mig då jag är dit typ hela tiden.. ;P haha..


Önskar..

Önskar tiden kunde gå lite fortare nu...

I lördags och även idag har jag varit och hälsat på Bea och Mange o deras lilla Signe! Dra mig baklänges så söt en liten tjej! ♥ Man vill ju aldrig sluta att hålla henne. Det är ju såå mysigt :) Och bebislukten.. jaa de luktar så hiskeligt gott :)

nej nu ska jag ta och lägga mig... upp tidigt imorgon för arbete... sen är man ledig 2 dagar innan man har jobbar helg..

bjuder på en bild från då Elis fick måla med fingerfärg idag ;)


Irriterad!

VARNING FÖR MÅNGA FULA ORD I DETTA INLÄGG!

en sak som gör mig irriterad är länstrafiken i norrbotten! Det är så att buss till piteå & till arjeplog kostar 129 :- ( för en 18 årig skolungdom) Inga konstigheter att betala den summan från piteå och hit..

MEN, stort MEN, då man åker härifrån, alltså arjeplog till piteå.. samma väg.. Så kostar de hela helt plötsligt ännu mer?? Hela 11 spänn.. Kanske inte låter mycket.. men om ni tänker efter.. t.ex om bussen är fullsatt med då skolungdomar ca 50 pers.. och alla måste betala 11 spänn mer, de blir alltså totalt 550 spänn som länstrafiken tjänar EXTRA.. Och detta är nu bara räknat på skolungodmar.. tänkt så mkt mer på en vuxens biljett??

Deras jäkla problem är att västerbottensbus inte fått en jävla kassaapparat eller vad de nu är, som gör att dom kan slå in en biljett direkt till piteå från arjeplog.. Utan dom måste dela upp biljetten.
Först då betala 55 spänn till arvidsjaur, för att sedan där måste betala igen, men då arvidsjaur-piteå på totalt 85 spänn. de hela kostar då 140 spänn i slutändan!! Men priset är i själva verket 129 kr! ni ser ju så jävla sjukt de är!

och detta problem har dom haft hur länge som helst.. SÅ hur mycket jävla extra har dom inte tjänat??
Denna apparat ha dom sagt att den ska byta ut hur länge som helst.. Men aldrig skett..

Och måttet blev rågat för mig i söndags då syrran skulle åka hem.. och hon stod där i arvidsjaur med 3 kr för lite. Eftersom jag skickade 129 exakt! Inte f*n ska jag ge dom nå extra pengar ( jaa jag är en suris ) men tycker de är helvetes fult!

Så när syrran stod där i arvidsjaur med för lite pengar hade hon sagt att det står på eran hemsidan att de kostar 129 kr och det är vad jag hade med mig. Och då har busschaufförn mage att slänga ur sig något i stil med " det skiter jag i"

Hur tusan kan man som chaufför sitta och säga så?? DET STÅR FÖR TUSAN PÅ HEMSIDAN HUR MYCKET DE KOSTAR !! LÄR DIG PRISERNA!!

Nä så när syrran ringde och berättade detta så koka jag! Ringde kundtjänst och var gooooode irriterad.. Så fick ett nummer att ringa en dam för att få kompensation för detta.
Och när jag fick tag på henne så bubbla jag av ilska och ifrågasatte hur de kunde vara på detta vis.. Och de är varenda jävla gång! Nu får dom f*n ta och fixa problemet.
Och att busschaufförn hade uttryckt sig som han gjorde då syrran sa detta om biljettpriset..

En resecheck på 50 spänn har kommit - och de tackar vi för. Men de täcker ändå inte för allt extra som har måsta betalats ut. Och länstrafiken ska veta att dom kommer få ett samtal av mig varje gång detta händer, så problemet ordnas!

Inser ni allihopa som åker buss och måste dela upp betalning då ni byter från västerbottenbuss till norrbottenbuss att de blir dyrare i slutändan än vad de egentligen ska kosta?
Bara för att västerbottensbuss inte får tummen ur och fixar detta problem med apparaten!
SKÄRP ER FÖR TUSAN!!


Åhh... Känner lite lättnad att få skriva av mig.. Men jag blir så guuudförbannad att dom inte kan ordna till problemet då dom då vet om de.. dom vet om de, men gör INGET!!

Jag kanske är överdrivet arg, upprörd eller sur. Men jag tycker bara de är fel. Har jag fel eller?

att ett biljettpris på 129 kr kan bli 140 kr är ju helt vrickat! vad hände?


Badhuset

Idag tog vi oss en sovmorgon till kl 9.. Gudomligt skönt var de! Elis nattsudda natten som var &  därför sov han så länge idag..

Sedan försökte vi väcka pappan, men de tog ju ett par timmar typ..så seg som han var.. Men till sist fick jag upp honom.. Kanske var klockan 11? Så då kunde jag fara ut och göra lite ärenden, samt handla & sen när jag kom hem så bestämde vi oss för att åka och bada.. :) Så kring 13 tiden slänge vi oss en liten lätt lunch och packa ihop saker för att åka till badhuset :)

När vi kom in i omklädningsrummet och bytt om och skulle till duschrummet så börja elis tokskråla.
Han har ju någon rädsla för duscharna + själva bassängen, för när jag hade duschat klar och vi gick ut hade han slutat gråta.. Men då vi då kom ut och han såg bassängen så börjar han gråta igen.. Dock gick de över rätt snabbt då han fick komma i pappas famn och han insåg att de inte var så farligt.. :)

Finns ju en rutschkanan i bassängen, och där satt vi elis så han fick åka, efter ett åk så var han som frälst. Rädsla för bassängen var som bortblåst.. :P Vet inte hur många gånger han åkte, och han hade ett leende upp till öronen hela tiden! :)

Sist vi badade för kanske 3-4 veckor sen? Så vägra han ju "simma" typ.. Men idag var de andra bullar, han sprattla som en fisk, skrattade, plaskade och hade sig.. :) så idag var en riktigt rolig badar dag för honom.
Så detta kommer vi att göra om nästa gång vi har ledighelg tillsammans, tror jag då, om nu pappan vill de ;P

Så här kul kan man ha i badbaljan här hemma :)




Blandade bilder..

Bjuder på lite blandade bilder idag. Sånt som vart i mobilen & som jag äntligen skickat över till datorn..

Först en bild på dessa Dagisnappar jag berättade om att jag beställt.. Efter kanske 2 veckor efter de vi beställt dem, så kom dom hem till oss. Helt perfekt att ha på dagis! Istället för att hålla på att skriva namn själv på nappen osså nöts de bort , kanske napparna byts på dagis då de kanske inte är så lätt hålla koll på vems napp som är vems alla gånger om de inget namn finns. Nåja jag tyckte dessa var helt perfekt! Så här ser dem ut :)




Sen bjuder jag på bilder på söt liten pojke som ville prova mammas hårband.. ♥







När vi var i piteå så fick elis prova på att sitta i mormors "blomlåda" eller vad man ska kalla de.. :P






Elis har kommit på att istället för att man kan stoppa ner bollarna i detta bollgarage.. så kan man stoppa ner de mesta som finns & som ryms :P








Osså avslutar jag med en bild på "gubben i lådan" ♥


Finaste!


Den finaste killen i hela världen! ♥
Älskar dig ♥



Garderobslek

Elis har upptäckt att dörren till pappas garderob är väldigt lätt att få upp.. Så på morgonen eller vid andra tillfällen då man är in i sovrummet så går han dit och öppnar dörren, tar ut de två stora trådbackarna som finns där med mackes kallingar och sockar.
Sen sätter han sig på det hyllplanet och sitter och leker :)

Kolla in busen! :D












10 år av saknad - Alla hjärtans dag!

Varje år vid detta datum sen jag skaffade min blogg, tror jag att jag har gjort ett inlägg som är tillägnat min mormor.


♥ Idag är de 10 år sedan himmlen blev en ängel rikare. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Hon var den mest fantastiska, underbaraste och finaste människa som fanns! Jag måste nog säga att hon är en av mina förebilder, jag ser upp till min Mormor!

Jag saknar dig Mormor ♥

Trots att hon inte funnit hos oss på 10 år, så känns de ändå som att varje gång man far till morfar för att hälsa på, så väntar man sig att mormor också ska vara där. Men de gör hon inte. Utombords kanske de inte syns, men inombords blir jag ledsen för att hon inte är där & att hon inte finns kvar hos oss.
Jag älskar att vara hos min morfar i hans/deras hus - missförstå mig inte! Jag njuter av lugnet av att vara där. Jag trivs som fisken i vattnet - Handen i handsken, ja ni kanske fattar? När jag blir gammal och går i pension så skulle jag lätt kunna bosätta mig typ där!

F*n varför ska världen vara så orättvis för? Hon var ju inte ens gammal då hon somnade in.. hon hade flera herrans år kvar att få leva!

Jag vill att mormor skulle fått slippa sin dumma sjukdom så hon kunde få vara kvar hos oss. Få uppleva en massa saker som skett genom åren som gått. hon ha fått flera barnbarn, ett barnbarnsbarn, giftemål & massa annat skojj som jag vet hon gillar.
Jag saknar henne! :´(

Mormor hon var nog en av mina bästa vänner. Henne pratade jag mycket med om och de var allt mellan himmel och jord!

Detta kanske låter alldeles knäppt eller helt koo-koo.. Men jag kan faktiskt komma på mig själv med att sitta och "prata" med henne i mitt huvud.. Alltså jag för en-vägs-kommunikation.. Jag kan berätta för henne i mitt huvud hur mkt jag saknar henne, eller vad jag gjort för spännande under en dag eller något om elis & även om jag har någon sak jag inte vill berätta för någon så kan jag säga de till henne. På något vis så lättar de på mitt hjärta om jag fått "säga" de till henne. jag vet detta låter alldeles tokigt hos de flesta. Men så är läget iallafall.

Tanken att hon aldrig fått träffa min lillebror gör mig ledsen, tanken att hon aldrig fått träffa Macke gör mig ledsen & att hon inte hann träffa vårat charmtroll Elis gör mig ledsen.
Jag blir ledsen just nu i denna skrivande stund då jag inser återigen så mycket hon aldrig hann uppleva eller personer hon aldrig hann få träffa. Hon skulle älska dem allihopa så mycket! Mormor var en person, i mina ögon, som välkomnade alla med öppen famn.

Mormor var den bästa av dem alla! Hon var sällan arg & de få gånger ( de går att räkna på en hand ) hon blev arg, så var de för att man gjort något riktigt odygdigt , men då hon blev arg så var de bara av kärlek. Man fick alltid en kram då man träffade henne & hennes leende värmer ännu i mitt hjärta. Man blev så glad när man såg henne.

Hon var en väldigt vacker kvinna, med fina egenskaper & en utstrålning som kunde få vem som helst att le. Jag är stolt över att fått ha hennes som mormor! Och nu är jag även stolt över att kunna säga att himmlen fått en av de vackraste och bästaste änglar som går! 

Och jag vet att hon sitter där uppe bland molnen och tittar ner över oss och ser vad vi gör.

Min mormor vet jag är min Skyddsängel & jag tror även hon är Elis Skyddsängel ♥

Ord som aldrig kan nötas ut är : Jag älskar dig Mormor & Jag saknar dig så de gör ont!


En bild på mormor & min lillasyster Emelie


Evelina..

För er som inte visste, så är de Evelina som har namnsdag idag! ;)

Så till mig och alla andra Evelinor så säger jag : Grattis på våran namnsdag :D


Kvällsjobb

Helgen har varit hur mysig som helst och trevlig. Igår var vi på mathörnan och åt middag tillsammans med goda vänner :) Riktigt trevligt !

på kvällen kikade vi på melodifestivalen - och de 4 låtarna som gick vidare var helt klockrena! Grymt bra!
Sedan åkte jag iväg till Bea och mange för att kika på Gladiatorerna hos dem. Osså blev det att stitta kvar där ett tag och bara surra på :)

Imorse tog vi och gick ut en sväng i det fina vädret :) Tog oss en liten promenad till mackes mormor och morfar. Elis fick åka i pulkan dit. Snacka om en som tycker om att åka pulka! Vi blev bara där en kort stund. När vi kommit oss hem igen så packade jag ner Elis i vagnen där han somnade. och sedan skottade macke och jag av en del av garagetaket.

Sedan har vi bara slöat här hemma på eftermiddagen :P

hunnit vara ute en sväng & raggar runt i bil tillsammans med bea nu ikväll. Riktigt trevligt =)

Äh detta blev ett trist inlägg.. Nu ska jag kika lite på tv innan det är dags att sova.. Imorgon är de måndag och de innebär en ny arbetsvecka..  Och denna vecka är de kvällsarbete som gäller mån - tors.


Photoscape

Leker lite med ett program jag fått tips om.. Så just nu håller jag på leka lite med olika funktioner och ramar med mera.. Finns ju en heeeel del :P Men här kommer en bild jag pysslat med.. haha..

Like it or not ;)



Plusgrader

Nu är de riktigt behagligt att vara ute ! Är ju rentav plusgrader ute :) 1,1 grad har de varit nu på förmiddagen.

Jag och Elis klädde på oss kring 11 tiden och gick ut och lekte i de härliga vädret. Sen kom även pappan ut en sväng.. Blev en hel del dragning av pulkan, för lilleman ville aldrig sluta åka.. ;D hehe..

bjuder på bilder från dagen







då man ramlat omkull så kan man passa på att smaka lite på snön ;)




Finaste killen! ♥




Här arbetar han med att snurra runt på pulkan.. Och samtidigt som han pysslar med de så passar han på att smaka lite på pulkan också ;P






Här ger han applåder åt sig själv för att han duktig att sitta och hålla fast sig i den nya pulkan.. Applåder ska man ha för allt ;)




Sötunge!!!



Mina fina favoriter!


Bad

Imorgon är jag sugen att fara på badhuset med den lillekillen.. Men får se vad de blir av de.. Pappan jobbar och vet inte om han kan följa. Och jag vill ju inte fara dit själv :/
Nåja får se vad som blir :)

Trött kille Efter dagis, han somnade efter halva vägen ;)


Mmmm

Sååå jäkla god denna är alltså!!!
en helt perfekt kombination för den som älskar choklad och saltlakrits.. 2 in 1 liksom!! :D


It´s Alive!

Min dator lever.. wiho! Har fått låna en strömkabel fram tills min nya strömkabel kommer.. Hoppas den kommer inom kort.. För nu längtar jag efter den ..

Nog är iphonen bra, man kan surfa med den och ha sig.. Men nog sjuttsingen är en dator bra! Man kan göra så mycket mer genom datorn än på iphonen..




Idag har lilleman haft sin första "långa" dag på dagis.. 6.15 - 15.00. Det inkluderade att han skulle sova där för första gången.
och kan ju tala om att det värmde i mammahjärtat då jag kom till dagis för att hämta honom & fick så bra omdöme om Elis! Dom "förstår" inte hur de kan gå så himla bra med honom. Dom bara "väntar" att bakslaget ska komma, för så hära bra kan de ju bara inte gå! :)

Hur bra känns inte de att få höra??

Det hade gått jätte bra för honom att sova där. Jag själv trodde att dom skulle behöva ta till barnvagn. Men icket de. Han sov där inne i mysrummet, tillsammans med de andra barnen. På sina egna små madrasser och kuddar & filtar.. Mys!
hade väl tagit en liten stund för honom att somna, men de hade inte varit nå problem. Så de känns ju bra att sovstunden funkar bra :)


Kan ju även tala om att nu är den fullkomligen en explosion i Elis mun då de gäller tänder! Tand nr 11 & 12 hann inte mer än titta fram så här tand nr. 13 & 14 tittat fram.
Inte underligt att han dregglar så otroligt mycket! Han är nästan som en vattenkran pojken! Men nu förstår jag ju faktiskt varför han är så himlarns dregglig av sig ;)




Nä vet ni vad, nu ska jag kila till sängs! För jag är TRÖTT..
Hur ofta kommer dom orden ut ur mig vid denna tid, innan jag började jobba?? ;P

Hjälp!!

För det första ska jag återigen klaga på bajs blogg.se !! Snart tror jag att jag byter ställe att blogga på!
Jag sitter och funderar & kollar & har mig ang. detta med pluggande. För jag är grymt grymt sugen men hej kom och hjälp ! Det är ju sjukt dyrt typ... Om man ska ta studielån så man klara att leva som människa trots pluggande. . Men jag är sugen skicka in ansökning. För jag har alla behörigheter som krävs... Dock OM jag söker så blir det att ag söker in på mina betyg. För att ens tänka på att göra högskoleprovet , nä det kommer inte på fråga. För det är jag för trög & dum för!
Nämen jag är otroligt sugen!! Kanske någon vänlig själ som vill skänka mig lite pengar så jag an plugga ;) sen är ju inte böckerna gratis..
Sugen är vad jag är!

Plugga

Vet ni.. Ikväll fick jag en längtan (?) hur man kan få de. Men iaf så fick jag en längtan efter att sätta mig i skolbänken igen. Jag skulle vilja börja plugga! Vidare utbilda mig! Det är vad jag vill göra.


Åtta armar!

jag önskar ibland att jag hade åtta armar.. Speciellt nu sen man fått barn ;)tänkt de skulle vara rätt praktiskt att ha det ibland! Inte alltid såklart.. de skulle nog vara rätt så opraktiskt då..

Det har varit ganska dött här i min blogg nu ett par dagar. Har spenderat helgen i piteå och jag har som inte haft tid eller ork att göra någon update.

Fick ju penicillin i torsdag mot halsfluss och ska äta de tills på söndag. Redan 1½ dag efter kuren så kändes halsen mycket bättre, de gick att svälja normalt igen utan att de gjorde ont. och de lät inte som jag hade en ballong ner körd i halsen då jag pratade.. Peppar peppar nu ska väl detta hus få vara fritt från mer sjukdomar ett tag framöver tycker jag! jag hoppas bara inte att grabbarna åker dit på någon halsfluss, de vore väl ändå droppen!

min älskade syster följde med oss hem till arjeplog i söndags. För att hon skulle på körskolan för att träna stenhårt inför teoriprovet. Imorse var jag och lämnade henne på bussen.. och nu håller jag tummarna för att hon ska klara de idag!!!

igår så trotsade vi (jag,emelie & elis) kylan som bara låg på -20 grader & gick ut på en "fotopromenad"

Så jag avslutar detta inlägg med lite mysiga vinterbilder från igår

Standar bild då man är ute och fotar typ ;)



Lilla hjärtat




Gräddträdet ;) Såg precis ut som att de låg härligt fluffigt uppvispad grädde på detta träd.. kanske svårt få med på bild hur jag riktigt menar.








Försökte leka lite med kameran.. Detta var emelie ideé men de blev inte riktigt som hon tänkt.. Men 3 bilder iaf på då snön rasar från träd..






Våran lille busiga kille.. Här sitter han i barnvagnen och leker pajas.. hehe.. Sötungen!




Här leker vi lite till jag & syrran.. Sparkar snö och kastar snö.. jaa allt vad vi nu pyssla med.. haha!

















Finaste killen i världen!! Älskar dig, jag älskar dig!!!








Moster & Elis




Ingen av dem verkar särskilt intresserade av att vilja hamna på kort ;P


Problem?!?!

Blogg.se har ju nå fel!!

Ser ju nu att mina senaste inlägg inte går kommentera?!

Fattar inte varför de blir så, gör som jag alltid gjort.. Suck!

Inte för att jag vet om de är någon som skulle ha kommenterat om de gick. Men är hur som helst störande att de inte funkar ! :(


Nimbys

Varit och busat på nimbys idag.. Elis tyckte de va skojj.. Men detta lekland går inte ens jämföra med Leo's.. Leo's är ju säkert 10 ggr större..
Nåja den lille.. & vi andra hade grymt kul :)

Bjuder på två (4st) söta bilder från bollhavet, där blev håret alldeles statiskt..
Kolla in den söta tjejen i bakgrunden ;)
Löv U Sis ! <3


Ny familjemedlem!

Jajamen som ett brev på posten så fick vi (läs jag) besök av halsfluss...
Inte sovit bra alls natten som var vakna typ varje gång man skulle svälja.
Sedan ha jag frusit/svettas om varannat hela dagen..
Så nu ikväll så bestämde jag mig för att fara till sjukan för att ta ett prov om jag hade halsfluss.. IOM att vi åker till Piteå ikväll, osså vet jag ju inte hur de ser ut alls med tider i öjebyns vct.

Provet på vct visade positivt & att jag även hade förhöjt crp.. Så jag fick med mig nå medicin så jag klarar mig till imorgon då jag kan hämta ut i piteå..

Nä fy fan för att ha halsfluss...

Nu ska jag försöka sova en stund i bilen


Skruttig...

Tror jag vet orsaken till min onda & ömma kropp... En förkylning är på ingång! Bläääää!
Utan förvarning så fick jag ont i halsen och känns super svullen på ena sidan.. Svälja är inte riktigt de roligaste just nu..

Inte har jag tid med detta!! Suck..

Men den övriga familjen har ju varit sjuka och lilleman ha sin hosta kvar, dock mindre.. Så nu är de väl dags för mig också att angripas av ett gäng bakterier..

Så en kombination av att ha jobbat & använt kroppen på ett sådant sätt jag aldrig typ annars gör.. Och förkylning på gång.. Därför är ja skruttig idag..

Men trots att jag håll att bli sjuk så ringer väckarn för de åt morgonen & den lille ska lämnas på dagis en stund. 3 timmar ska han vara där imorgon. Och då ska jag hem & vila upp mig tills de är dags att hämta igen.

Så nu har jag lagt mig och ska alldeles strax slå igen mina ögon & sova..

God natt på er mina kära läsare


Trötter...

Idag har Fru Kallin varit enormt trött i ögat! har sovit en stund medans elis låg ute i vagnen och sov.. och kan tala om att de behövdes!

haft typ växtvärkt i ben, höfter, och jaa överallt i kroppen har de vart ömt.. börjar lätta nu ;) Jaa jag vet jag klagar! Jag är otränad! och de yrket man har är verkligen inte lätt yrke heller... !

Nåja,., Både jag och elis har varit gode så trött idag.. elis somna fort ikväll och de känns som att jag också kommer göra de!

imorgon skulle jag försökt att plocka ihop lite här hemma.. få lite mer ordning och reda nu.. ;P

ne nu ska ja fortsätta kika på sveriges mästerkock och se hur de går för Lina! Hejja hejja!

Knäckt!

Första arbetsdagen är nu gjord!

Somnade någon gång efter 12 slaget inatt.. Trots att jag la mig tidigare så hade jag inte ro att somna då. Sen när jag väl somnade så vaknade jag typ varje halvtimme/timme.. Lite orolig i kroppen att jag skulle försova mig..
sen gör de inte saken bättre att man ligger och tänker" om 5 timmar ska jag upp" " om 3 timmar ringer väckarn" osv osv...

sen att vi hade en liten pillertrillar mellan oss gjprde väl inte sömnen något bättre.. ;P han sov ju gott, så vad gjorde de att morsan inte gjorde de? ;)

två minuter innan väckarn skulle ringa så vaknade jag & istället för att blunda två minuter till så klev jag upp! Ovanligt för att vara jag!

Jag säger de bara, INTE vanligt jag är vaken den tiden.. De kändes verkligen konstigt att vara vaken då. kändes som att hela världen sov förutom jag.. haha.. men jag är ändå rätt förvånad över mig själv att jag var så pass pigg som jag var.

lämnade elis på dagis runt 6.15 & sedan begav jag mig till jobbet..

kan säga att de var rätt skönt att börja med en kort dag! För de känns verkligen i kroppen nu.. Öm typ här och där i musklerna ( de stackare som finns)
känns att jag är väldigt (!) otränad.. Sen använder man ju inte samma muskler eller kroppen på samma vis hemma som på jobbet.

men de känns roligt vara tillbaka på jobbet :)

Elis han var helt knäckt då jag hämtade honom från dagis. då jag kom in satt han i hallen - där man klär av dem och hänger av sakerna - och grät :( Han hade sett då jag kom och gick från bilen..
men då jag kom in och fråga om han skulle följa så gick gråtet snabbt över till skratt & han skulle INTE följa med ;P Sötunge! haha..

Hann inte mer än klä honom och sätta honom i bilen så sov han. Detta har ju varit en längre dag för honom än vad han är van. och längre kommer dom att bli framöver :/
Nåja. det är tur dagis finns!

nu ska jag lägga upp mina ben i soffan och kanske blundar en liten stund!

Hur har eran dag sett ut idag? :)

RSS 2.0