11 år av saknad

Idag är det 11 år sedan himlen blev en ängel rikare.

11 år sedan vår fina underbara fantastiska mormor somnade in.. Hon är saknad varje dag!

En människa som fick lämna detta jordelivet alldeles för tidigt. Hon hade så mycket kvar att få se och få uppleva. Barnbarn & barnbarnsbarn hon aldrig hann träffa.
Min & mina syskons käresta hann hon heller aldrig få träffa.. Bröllop & dop hon inte kunnat vara med på..

Önskar så mycket att du fått leva än idag och fått vara med på vårat bröllop, dopet av våran son, ditt barnbarnsbarn..

Träffat våran minsta lillebror! Han anlände till världen 6 dagar efter du somnat in.. Du skulle älskat honom lika mycket som du älskade oss andra! Önskar du fått träffa honom! Önskar han fått träffa Dig och att han hade fått Känna och ta emot av den enorma kärlek du gav. sån kärlek du gett oss andra! Önskar så mycket att du fått stanna kvar hos oss! Du togs ifrån oss alldeles för tidigt... Alldeles för tidigt!!

Jag önskar så himla mycket..

Även om hon inte finns här i egen person hos oss, så finns hon med oss, i våra hjärtan & våra tankar. Hon är närvarande i allt som sker. Jag tror hon ändå får uppleva och se saker med oss- fast från sin sida av denna värld.

Hon är min skyddsängel - det vet jag!

Jag saknar stunderna då vi var hos er i mullejaur och du & jag kunde sitta timmar och prata om allt mellan himmel & jord. Du lyssnade, du berättade & du gav en kloka råd.

Mormor, jag saknar dig så jävla mycket!!

Puss,älskar dig mormor! Du är med mig varje dag <3


Under 80 strecket!!

Nu har det gått några veckor sen mitt beslut angående skolan. Och jag ångrar inget - Det val jag gjorde känns väldigt rätt !

Om helgen så hade vi besök här ute i laisvall av min syster & hennes kille Mattias.
Både lördag & söndag så var vi ut med skotrarna. Lördagen blev inte så långvarig då Elis började frysa.
Men söndag blev de en längre stund ute. Grillade och hade de hur bra som helst :) provade klä Elis på ett annat sätt så han höll värmen bättre denna dag än lördagen.. Och ändå var de samma temperatur båda dagarna.

Helt magiskt vad vackert de var ute ! Även om vi fotade så är de svårt förklara och visa för någon så vackert de var ! Såna stunder som man måste uppleva själv & se med sina egna ögon.

I måndags åkte jag & lilleman till Piteå för att spendera två nätter där. Då jag skulle på träff hos dietisten - 6 månadersträff efter operation ,som blev en 9 månadersträff istället ;P

En lycklig känsla har infunnit sig hos mig.. Då jag & mamma var på stan i tisdags så provade jag en klänning/tunika jag blev kär i! Och jag kunde ha stlk 38!!! Minns inte sist jag kunde ha den storleken.. Om jag ens kunnat det ?! Jag minns inte..
Men jag blev så himla glad att jag kunde ha den storleken.. Nu är de ju olika från vilket märke och vilket plagg man har på vilken storlek. Men ändå!! Känslan!

Ställde mig på vågen idag och den visar att jag nu är under 80kg!!

Ska göra en update med bild snart på före op & hur jag ser ut nu 9 månader efter operation.
Jag har en annan syn på mig själv, då jag ser mig i spegeln eller som vanligt tycker ju jag att jag fortfarande ser ut som jag alltid gjort.. Som jag gjorde för drygt 30kg sedan..
Men när jag ser bilder på mig så inser jag ju att så är det ju inte.. Det har faktiskt hänt saker.. ;P

Men dagens härliga är att jag kunde ha en stlk 38 som satt fint & att jag är numera under 80kg!! :DRSS 2.0