Lite bilder från huset

Igår så firades Julafton.
Min dag började med arbete mellan 7-14. Sedan var det bara bege sig hem & byta om, hämta alla julklapparna & sedan styrde jag lilla röda upp på villagatan. Hann lagomt till Kalle Anka.. Men tyvärr så är inte julen densamma som det varit förr när man var liten.. Då satt alla och såg Kalle & myste.. Så är det inte idag.. Vet inte varför de blivit så? Trist tycker jag då.
Och tyvärr så var jag så trött efter 3 timmars nattsömn & en arbetsdag att jag somnade efter Robin Hood.. Tråkigt men sant!
Sedan blev de go julmiddag. Alltid lika gott där varje gång ;)
Kring 18 tiden kom tomten och lämnade nå julklappar. Efter tomten gått så började julklappsöppningarna..
Tack alla för de fina klapparna, Jag & Macke är nöjda! :D
När jag öppnat paketen, så gick jag & kolla runt vad de andra fick. det är så kul att se vad de får :)

Senare på kvällen så begav jag mig ner till Mackes morbror där alla hans släktingar var. Osså hade vi en julklappsöppning där med.. typ en lek.. Gillade den inte riktigt sådära mycket.. Men men..
efteråt bar de upp på villagatan igen & var där medans pappa öppnade sina klappar. Blev inte så länge där.. utan skjutsa hem pappa & sedan for jag till mackes morbror igen en stund, Spelade ett spel " med andra ord" gode kul spel :)
Efter den spelomgången så bar de hem & sova.

Så idag har man jobbat till 16.50.. Men trött så nånting har jag varit idag.. usch ändå.. men de har gått bra ändå :)
Imorgon så har man en delad tur.. ..

Hoppas Alla Har Haft En Riktigt Bra Julafton! :)

Nu har jag tänkt slänga in lite bilder på vad vi gjort mer i huset.. Förra helgen då Min lillasyster var hära så gjorde vi klart i pannrummet. Flyttade över alla saker från gästrummet som vi haft som "förråd" till pannrummet.. Snacka om stort rum det är ändå.. Så nu har vi gått ordning på de :)
Senare den natten så kom Bea förbi.. Hon "fick" oss att börja måla om i gästrummet.. Sagt & gjort.. hihi.. hade hon inte kommit, så hade vi inte gjort nå..
så dagen efter kom Bea hit o hjälpte att Tapetsera en fond.. Min älskade fond som vi hade i lägenheten.. Är så kär i den! & nu har jag den :D
Tack Bea för All hjälp! utan dig så hade inget blivit av.. O ja hade inte kunnat tapetsera de dära själv.. var ju lite göra ;P

Nu skall de slängas in bilder ska ni få se!


Gästrummet nr.2 Före (tyvärr e detta den enda bra bild på hur de såg ut först)Så här såg de ut när vi hade rummet som förråd.. osnyggt!Gästrummet nr.2 Efter( fortfarande byggarbetsplats & omöblerat)
Pannrummet Efter(
har tyvärr ingen bild från före )

Den gula mattan som ligger på golvet, har varit som typ tapet i hela pannrummet.. Not nice! Så jag och syster har rivit ner allt o målat. Så nu ser de mycket finare ut.
& satt upp hyllorna som var i gästrummet.


Snygg mattapet eller? ;) hihi..Tjingeling!

God fortsättning på er alla!

Älskar Min Markus!!♥


Urk på burk!

Blir allt längre mellan gånger när jag skriver på bloggen.. Men som ni vet o som jag skrivit tidigare, så har min inspiration och lust till att skriva här ofta försvunnit.. Och den har inte kommit åter ännu.

Nåja jag skriver väl en rad eller två om vad som hänt & händer.

Julen har funnit sig hära hemma.. Riktigt mysigt har det blivit också!
Snacka om att vi har lite pynt nu än då vi bodde i lägenheten.. Men har faktiskt inte kännt mig tvungen köpa nå mer pynt just i år.. vi klarar oss fint med det vi har nu. Nästan år kanske man fyller på lite granna :)
julgranen är pyntad och klar.. klappar är lagd under också.. ;)

vad har då denna helg bjudit på?

I fredags så bestämde Sandra & Jag att vi skulle dricka lite vin, käka kex m. ost och så provade vi en glögg. men en massa grejjs i.. haha..
Vinet var himla gott!
Glöggen, nja, men eftersom ja inte är någon glöggdrickare så smakar all glögg samma o är ingen höjdare.. men jag smakade, o kanske jag lär mig till sist ;)
Kex m. ost va gott, om än en del ostar lukta blä! så va de goda!
Sedan så hade man ju ett mycket trevligt sällskap, vad mer kan man begär?
Vi såg på Idol finalen o pratade på. Riktigt mysig kväll

Lördag jobbade ja till tio i fem.  då var de bara hem o fixa till sig & ordna till hära hemma.
Kvällen bjöd på lite mer festande.. Några kollegor från jobbet kom hit. så de blev lite vin o så här.. höll väl på till 4 på morgonen.. trevligt var de :)

Gårdagen så trodde jag att ja skulle va hur trött o sliten som helst. Då man inte är helt kry heller så tål kroppen kanske inte vad som helst.. :P
men ja var hur pigg som helst!

IDag så bröt förkylningen verkligen ut.. Mer täppt i näsan, rösten har svikit och smått ont i öronen.. Men ja ha krypit under filten o soffan.. Så de bli väl att man slummrar till lite då o då.. :)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Motivation? = Noll!

Måste börja med att skriva att jag har världens bästa arbetskamrater!
Ni ställer alla upp när det behövs och ni kan - Jag försöker så mycket jag kan ställa upp på samma vis till er.
Ni är Alla guld värd!

Jobbade kväll igår och när mitt kvällspass var över så skulle jag styra min röda lilla pärla mot Piteå kl.21.
men tack vare arbetskamraterna så sa dom jag kunde få flexa och fara tidigare. Tack för de! För det var gode så dimmigt efter vägen mellan Arvidsjaur och Piteå - usch för det!
Stannade till Hos Anna och Freddan o lämnade & hämtade present.. :) Kul att träffas och se hur ni fått till det nu i huset! Jättefint har ni de :)

Idag så blev det en sovmorgon - skönt!
Sedan hämtade mange o jag sebbe på skolan. Åkte till stan där det handlades sen sista julklappen, nämligen till min älskade sambo ;) Så nu är allt klart!

har hjälpt syrran att möblera om i sitt "älskade" rum.. Så nu är de lite mer mysigt där(?) tycker jag :)

Imorgon bär de nog av till stan en sväng med syrran, o den minsta lillebror ska på kalas.. Sen på kvällen så lär de kanske bli bowling om de finns någon tid ledig!


Min motivation till att blogga är mycket låg......
Ingen som kommenterar inlägg -trist!
Sedan så statistiken visar ju att de inte är så många som läser min blogg.. kanske inte många som vet till den?
men ändå... motivationen är = Noll..
Kanske så kommer den senare.. men just nu är de dåligt på den fronten..

Tjingeling!

Älskar Min Markus Mer Och Mer För Varje Timma, Dag, Vecka, Månad och År som går!
Min kärlek till Dig är Oändlig! ♥


RSS 2.0