2 år !

Det är nu två år sedan det bästa i vårt liv anlände till denna värld !
Att 2 år kan gå så himla fort !! Jag minns de som de vore igår då vi var på bb & fick se dig & hålla dig för första gången. Höra dig andas små söta andetag, se dina små vackra ögon titta förundrande på oss, hålla din lilla hand i min. Kärlek är vad du är <3

Grattis på din 2-årsdag älskade vän!


Då var de gjort!!

Nu har jag äntligen gjort de! Skickat in en ansökan till skola... Puh! Då var de bara denna lååånga väntan på att få veta om man kommer in eller inte..

Shit... Ska jag verkligen sätta mig i skolbänken igen? Oj oj.. vad ha jag gjort ;) Nä detta kommer nog bli bra om man nu kommer in vill säga!

Kan ni tänka er, Mig som Sjuksköterska? konstigt va! Tanken är väl inte att jag ska vara sköterska allt för länge, utan jag ha tänkt fortsätta utbilda mig sen till Barnmorska :)

Spännande detta! Pirrigt värre!

Bilden är lånad från Google.se

Träningsvärk!

Välkommen du härliga träningsvärk! Var läänge sen jag hade sån här träningsvärk ;P och vad beror detta på då ? Jo igår kväll körde jag först ett pass med Zumba (3:e onsdagen i rad nu) & sen direkt efter det passet blev det att boxa.. Oh shit vad jobbigt det var! Minns inte att box var så jobbigt ;) haha!

Men jag hade en bra boxkompis som peppa mig, samt ledaren & det gjorde att jag orka mig igenom hela passet! Men ack vad mina muskler skrek av smärta, de få muskler jag har i kroppen ! ;) trodde fullkomligen jag skulle dö så jobbigt de var. När passet var över så kände jag mig sååå nöjd! Detta var inte sista gången jag boxa :)
 
Imorse då jag vakna och klev ur sängen och skulle göra mig klar för jobbet & elis för dagis, så kändes armarna som bly och att böja sig ner, aj aj, inte att leka med.. Haha!

Idag har jag gjort en snabb städning här hemma, så snabb som man kan vara med ömmande armar och ben ;P OCh elis den sötisen har hjälpt mig städa, han plockade ihop sina saker och la dem så fint i lådorna. Sen då han gjort de klappa han händerna och sa : Såå, bra! :) Men de tog inte många minuter så var alla leksakerna framme igen!

Haft främmande ikväll av en arbetskollega och så kom min pappa förbi och svamla med oss :)

I helgen får vi besök av min mamma & lillebror sebbe. De ska bli trevligt!

Imorgon så har vi en ledig dag jag och lilleman. Så vi får se vad dagen har att bjuda på. Hoppas på fint väder så vi kanske kan ta och vara ute lite :)
 
Lycklig kille som ska få åka tåget på Lycksele Djurpark

Före & Efter bilder


Ojj här är de verkligen öde.. Ekar nästan i bloggen så tomt de är.. Men jag sitter sällan vid datorn, är mest på internet genom mobilen.. sen finner jag ingen tid eller lust att blogga.. Men den kanske, kanske kommer..

Jag tänkte iaf att jag skulle slänga in liter före och efter bilder hur jag ser ut nu 3 månader efter op.. Dock är de ju 4 månader sen snart ;P Men ni får nöja er med bilder som är efter 3 månader sen op.
 
 
 
Jag börjar med bilder från dagen innan op & 3 månader efter :

 
 
 
 
Jag hoppas de syns någon skillnad efter 3 månader! På dessa bilder är de drygt -24 kg som försvunnit på 3 månader.


Här kommer bilder från vad som skett på 2 månader efter Op :

 
 
Här är de drygt -19 kg som försvunnit sen op datum.
 
 
Vet inte om de syns någon skillnad från månad till månad.. Men här kommer då bild på vad som skett månad till månad..Här är de ca -5 kg som försvunnit från juli - augusti..

Då jag ser mig själv i spegeln tycker jag inte alls de händer nå. Jag tycker jag ser precis likadan ut som jag alltid gjort.. Tycker mig inte se att jag blivit smalare.. Men då jag ser på foton så har jag ju uppenbarligen blivit de? ;P
Konstigt de där med hur en spegel kan förvränga synen på en själv, hur man ser ut. Hur kan det vara så ?!

Det var allt för mig denna gång

RSS 2.0