Äntligen en tid!

Det efterlängtade (?) brevet har kommit! Nästa torsdag blir de operation för den lille.. Då får han rör i öronen och förhoppningsvis ska han börja prata renare då han förmodligen hör allting mycket bättre & klarare!
Men jag är samtidigt väldigt nervös inför att han ska sövas.. Det är något jag förmodligen kommer tycka vara väldigt hemskt..
1 vecka kommer nu kännas som en evighet..


Tokig rubrik

Förra inlägget ser jag ju fick en tokig rubrik. Texten innehöll inte alls det rubriken stod för. Men meningen var att jag skulle skriva om renoveringen vi hållt/håller på med.

Förra tisdagen så började jag med att riva tapeter i hallen och på onsdagen gjordes underarbetet med spackling och så. Slipningen var färdig torsdag & sen var de bara tuta & köra med tapeterna.
Trodde inte den lilla hallen skulle ta två dagar att få upp tapeter i.. Men med så många hörn och dörrar hallen så gjorde det att det tog sin lilla tid.

Vi är nu färdiga med målning & tapetsering. Nu är de bara möblemanget som ska upp. I "mini" hallen är det helt och hållet klart.
Men jag håller på att måla några möbler som ska ut i "stora" hallen. Från typ ekfaner till svart. Det är nu svart & vitt som gäller. Och jag är så nöjd med resultatet! Hallen är så mycket ljusare och känns mycket större på något sätt :)

Nu skulle jag vilja att kökets väggar får sig en omgång!
Har vit färg hemma redan för att måla köket.. Så får se om det får sig en omgång inom kort. Haha!


Renovering

Jaa inläggen lyser med sin frånvaro. Jag är in flera gånger på blogg appen för att göra en uppdatering. Men uppenbarligen blir de aldrig en uppdatering.

Just nu väntar vi på att få ett brev från sunderbyn om en operationstid för Elis, han ska få rör i öronen. Eftersom han har en hel del vätska i båda öronen. Och därför han aldrig vill utveckla sina ord så dom blir mer klara & rena.
Vi har kämpat med detta sen dec förra året sen han fick en öroninflammation.
Efter den inflammationen har han haft vätska i öronen hela tiden.
Fått vara upp på regelbundna återbesök för att se om vätskan velat försvinna. Men det har den aldrig gjort. Och sen ha han åkt på förkylningar som gjort att vätskan är kvar.

De sista besöket vi gjorde upp till vct här så sa läkaren att nu skickar han en remiss så öron i Piteå får göra en undersökning för han tyckte de varit för länge så här och sen kan dom inte göra så mycket mer här åt att han ha vätska i öronen.

Fick en tid i september till Piteå, men Elis ville inte riktigt samarbeta. Men dom dom fick ett test i öronen som visa att ena trumhinna inte svängde som den skulle och den andra gav ingen respons alls.
Resulterade i en remiss vidare till sunderbyn där vi nu varit i oktober. Gjorde en del tester, nu samarbeta Elis mycket bättre.
Han klara alla hörtester riktigt bra. Men få läkaren gjorde en titt i öronen så hann hon inte mer än in med redskapet i örat så sa hon : men oj vad de va vätska här!
Så hon sa direkt att här ska vi sätta in rör i öronen.
Därför väntar vi med spänning på att ett brev med en op.tid ska komma, för han skulle få en tid nu i höst!

Samtidigt som jag "längtar" så gör jag de inte. Då Elis ska sövas.. Usch..
Men jag längtar tills han kommer få höra bra!
Misstänker vi kommer få skavsår i öronen då han äntligen kommer få höra. För han surrar ju nog mycket som de är nu ;)

Nä nu ha ni fått en liten update, kommer väl förhoppningsvis fler snart ! ;)


RSS 2.0