Bloggtorka?

Shit vad jag är dålig på att uppdatera!! Men jag har verkligen inte haft lusten att skriva något just nu..

Kan ju berätta lite om vad som hänt på senaste.

Förra veckan, tisdagkväll, så åkte jag och Bea iväg till Sikfors. Kom dit ganska sent på kvällen.. Så de blev sängen nästan på en gång.. Men först var de att fixa till där vi skulle sova.. HAHAHAHA!!! Säger bara vilken hoppbubbla.. skratta så mycket att ja nästan kissa ner mig ;P
Blev att vi sov på soffan istället.. :)
Upp tidigt onsdag morgon och åkte iväg till Stockholm, med Beas föräldrar! Tusen tack för att jag fick åka med.
Fredag var vi och såg på 2 filmer på bio.. "Allt för min syster" GRYMT BRA var den! Och så såg vi även "This is it" Alltså, det är ingen film jag skulle se om igen för filmen, utan enda anledningen jag skulle se den igen är för musiken. Vilken upplevelse och ljud i biosalongen.
Lördag så var vi och såg på High School Musical m. Kevin Borg och Caroline Kuhmonen (?) riktigt bra =D
Badade även "jacuzzi" fredag och lördag, härligt nånting!
Blev en del shopping också.. Haha!! Nästan så vi inte höll på att ta oss hem ;P
Vistelsen i Stockholm har varit helt super bra!!! Tack till beas brorsa o tjej att vi fick bo hos er! tusen tack!

Idag har jag varit och besiktat bilen. JA JA JA den gick igenom :) Men vad kan man vänta sig av en sån fin pärla ;)

macke och jag har även varit till Luleå idag och gjort bort den sista julshoppingen. eller är 2 klappar kvar. Sen är allt totalt klart!

Ne nu så får detta inlägg duga för ikväll!

imorrn så kommer mamma, sebbe, emelie och mange hit! De ska bli kul! :D
Ni får inte svimma om de är stökigt hemma. men ja ha försökt ta ihop de värsta!
Ni behöver inte va så snabb hit, då kanske ja hinn dammsuga o skura innan ni kommer ;)

Tjingeling!

Älskar Min Markus!! Du är mitt Allt!


Negativa jag!

Här så kommer ett riktigt tummen ner inlägg..

1.Kan börja med att när vi skulle köra hem från Gnarp  (jag vet, de är ett tag sen).. Så använde vi oss utav gps för att se vilken väg vi skulle köra hem.. - Vi har aldrig kört denna väg hem, utan har alltid kört förbi östersund..
Meen... Det var då jag som körde o macke satt på sidan o var min personliga karta, utöver gps.. Och tills vi var på "säker" mark, där jag hittar själv så ville jag macke skulle guida mig så de blev rätt tills dess.. Trots GPS:en... Och han fick INTE tala i mobil sa jag åt honom..
Nåå vad tror ni han gör? JO han börjar prata i mobilen o gps:en ber mig svänga.. Men ja kände inte igen mig så jag frågar om de var rätt.. Nej sa han fortsätt du.. Så jag gör ju de.. Men så ser han själv att ja skulle svänga.. Då var de bara svänga in på nån grusväg o vända om.. Och tillbaka... Svänger in på den där vägen gps:tanten(!) vill jag ska.. men tror ni hon säger rätt för de?? Nej, vi kör nån typ omväg som vi inte hade behövt.. För vi hade kunnat fortsätta efter vägen vi var på tidigare.. så vi tappa tid o (mitt) humör.. Pg.a denna gps:tant!!
Så mitt råd till er alla, lita INTE på gps!! ALDRIG

2. var ju till piteå om helgen o firade halloween och hade de bra =) Jag o lillebror var o såg på Bio på lördagen, såg filmen "upp" Himla bra =) men sorglig ibland.. inte långt ifrån tårarna kom.. Jag vet - känslosamma fjant.. Men sån är jag! =)
Nåja.. nu till tummen ner! Vaknade då lördag morgon och såg att jag hade ett missat samtal på min mobil. när jag då skulle kolla vem de var så stod de bara en massa sådana hära krummelurer %&("=!?¤..
lätt att veta vem de var? nej.. Så jag börja kolla lite övrigt i mobilen.. men enligt den hade jag inga kontakter, bluetooth funka inte, gick inte koppla ihop med datorn heller den hitta inte mobilen trots usb-kabel, ingen ström i mobilen trots fulladdad dagen innan. kort o musik var inte som dom skulle. nej inget var bra!
tur i oturen att jag var i piteå när de hände. så jag lätt kunde gå in på phonehouse och lämna den. Så nu är jag utan min mobil.. har en låne.. Suck! jobbigt när mobiler krånglar o har sig!

3. Tummen ner till Syrran datstol på rummet.. Nu kommer ni garva ihjäl er..!
Satt i min egna lilla värld i syrran rum på datastolen o var ute på datorn.. när jag mitt i allt faller ihop på golvet med en sjudundrans smäll.. Allt gick så fort så ja vet inte om ja skulle skratta eller gråta..
Men när ligger jag på golvet med sitsen under benen. Pinnen på datastolen bakom huvudet. och jag nästan under sängen..
När jag sen ställt mig upp för att inspektera vad som hänt. så kan jag inte låta bli att skratta åt mig själv.. Tanken över hur de måsta sett ut när hela jävla stolen kollapsar.. :P
Ska då så fint sätta ihop den sen och får en förklaring till vad som hände.. Så ser jag ju att den är bara ihopsatt med 2 skruvar och INTE med 4 skruvar som de ska..
Så de är inte konstigt att den var ranglig när jag satt mig på den.. Satt jäklat blixtstilla och ändå kollapsa den.. jajja.. Tummen ner till den iaf!! :P

4. Och nu till sista tummen ner som jag har på hjärtat..
Plogbilar ger jag tummen ner till.. Är nämligen så att de börjar tina bort snön vi har nu.. Så vägarna är full i blöt, tung, slask snö..
Så hurra för plogbilarna när dom plogar sådana plogkanter in på uppfarterna som är typ  1 meter hög och nästan lika bred.. Tung o jävlig o ta bort!! tummen ner!!
är väl inte ofta det händer.. Men igår var inte riktigt min dag för plogkanter!

 

Nu har jag fått klaga av mig lite! Skönt! ;)
Lite positivt i det hela är ju att nästa vecka, om 1 vecka prick! Så åker jag och Bea ner till Sthlm! :) längtar, det kommer bli kul!

Har jobbat inatt. Så nu ska jag ta och slänga mig i sängen och sova nån timme!

 

tjingeling

 

Älskar Min Markus!!!


RSS 2.0