Funkar inte!

Tänkte lösenordskydda min blogg idag, men jag får de inte att funka. Då jag satt lösenord och allt så funkar de inte att komma in på bloggen. Förstår inte varför de är så ?
Så bloggen är öppen ett tag till.
 
I tisdag så var vi till BM och fick lyssna på bebisens hjärtljud.. Åh de är så himla mysigt! Elis tyckte det var riktigt kul. Han stod alldeles still och lyssnade glatt, när han stått en stund så sa han högt och glatt "åh en bebis!"
Igårkväll så pratade jag & en vän om detta med när börjar barn egentligen förstå att de är ett liv i magen? Jag menar, Elis är 3 år, vi pratar mycket om att de är en bebis i magen och så vidare. Men förstår han verkligen att det är en bebis? Eller är de bara för att vi säger det som han säger så ? Hjärtljuden han fick höra, förstår han verkligen att de är bebisen som låter ? Ja vi prata väldigt mycket om det där igår.. rätt så intressant.. Vid vilken ålder förstår dem att de verkligen är ett liv i magen? Elis är nog för liten för att förstå till 100%.

Åter till besöket hos BM, hon var så inne i att Elis skulle få lyssna på hjärtljudet att hon kolla aldrig ett "exakt" hjärtslag, utan de låg allt mellan 140-160 slag/minut.
Mitt blodtryck var bra, om jag nu minns rätt så var de 110/70.
mitt blodvärde var lite lågt  (113) , så nu har jag fått börja äta en järntablett om dagen. så vid nästa besök hoppas jag att de ökat lite mer. I vanliga fall brukar jag ligga mellan 125-135.
 
Nu äntligen (!) har macke fått känna bebis sparka ;) Igår fick han känna hur den sparkade. De va mig en väldigt envis bebis på att vilja låta sig kännas. Men då jag brukar lägga mig ner i soffan/fåtöljen, så kan man se hur magen rör sig lite hit & dit, och hur bebisen sparkar :) Eftersom jag har en hel del döfläsk på magen, så ser de rätt roligt ut då bebisen sparkar, för de blir värsta daller effekten - tänk er en vattensäng hur de se ut då man "klappar" till den.. ;) Så ser de ut på min mage då bebisen sparkar till ordentligt.. haha..!
 
Då jag väntade Elis så tog de ett väldigt bra tag innan det syntes på min mage att de va nånting som gömde sig där.. Först i v.23 började vi fota då.
Igår tog jag första magbilden med denna bebis. Vi gick in i v.22 igår. och själv tycker jag de syns lite mer denna gång än då jag väntade Elis.
Men ändå är de många som frågat mig redan vart jag gömmer min mage ;P

Vad tycker ni, är de någon skillnad redan ?
 

RSS 2.0