16 veckors arbete - Resultatet!

Okej , jag har funderat lite fram & tillbaka om jag ska lägga ut mina bilder på hur denna resa gått för mig. Jag har nu kommit fram till att jag tänkt lägga ut de även här så ni mina få läsare kan se hur de gått.
Bilderna ligger ju redan på instagram och på våran slutna fb-grupp. Så jag har ju verkligen gjort ett stort steg ur komfortzonen!! För att lägga upp bilder på mig i underkläder är ju inte direkt något jag gärna gör.
Men jag gör det här för att visa att slit ger resultat, även för mig. Min stora spärr jag har är ju att jag ogillar(!!) mitt häng på magen.. jag stör mig så enormt på de. Men för varje dag så försöker jag acceptera att det är jag - för tillfället! För hänget ska bort, så är de bara! Omän det kommer innebära att lägga sig under kniven.
 
Slitet har gett resultat absolut! Mer än vad jag hade förväntat mig. Framifrån ser man hur det dragit ihop sig. Men från sidan hänger de lika mycket. Nöjd över mitt slit är jag absolut! trots det kan jag inte låta bli att bli ledsen då jag ser de.
 
Kanske redan skrivit det, men kommer även att köra en omgång till 4.0 som drar igång i januari. Känns som jag kommit så långt men trots det har jag en lång bit kvar att ta mig.
jag har inte ångrat mig en sekund! Att det nu i söndags var över känns som en stor sorg.. känns som om en bit fattas.. Hm, de går inte riktigt förklara för dem som inte varit med. Den gemenskap man fått med alla i gruppen, utmaningarna som man haft som drivit en ytterligare.. Otroligt!
 
Äh jag babblar bara nu.. Här kommer i alla fall mitt inlägg som jag skrev på våran Fb-grupp
 
"
Att hålla detta kortfattat är ju inte de lättaste! Då det hänt så himla mycket på så kort tid. Det är inte bara kroppen som har fått sig en förändring utan även den mentala biten.

När jag anmälde mig till tävlingen så hade jag väl mer tanken att jag skulle gå ner i vikt – prio ett liksom! Att mina sista kilon skulle väck. Sen om jag skulle få en mer vältränad kropp och muskler var bara ett stort... plus.
Redan 3 veckor in i tävlingen så var förändringen stor. Aldrig (!) hade jag väl kunnat trott att resultaten skulle visa sig sådär fort. Med rätt kost och träning till det så får man också resultat efter det.  
 
Det har nu snart gått 16 veckor och jag är hittills meganöjd med mina resultat! Kanske hade jag fått ännu bättre resultat om dieten skötts till 110% hela vägen ut. Men här på slutet av resan har jag mer eller mindre släppt helt på tyglarna & försökt få in bättre tänk i matväg tillsammans med familjen. Onyttigt får bli på helgerna om jag är sugen på det. Men på veckorna är de nyttigare bättre mat som gäller. Jag ska hitta en balans som funkar för mig och även min familj. Jag verkar ha funnit den just nu och de känns så himla bra!

Jag har gått ner 2 kg på dessa 16 veckor och mitt viktspöke är där och stör mig konstant om detta. Det är precis som att jag kommit på någon platå i mitt liv. Det är som att vågen vägrar gå under 80kg! Jag ser ju att de hänt något så otroligt mycket med min kropp då jag tappat -36,5 cm runt om på kroppen. Men varför kan det inte synas på vågen också? Viktfixerad – svar ja! Men mycket har nog med min operation att göra, att vågen bara ska ticka neråt hela tiden.  
Jag kämpar varje dag.. Varje dag med viktspöket. Varför den är där tror jag är för att jag hade ett mål med det då jag kommit mig ner till den målvikten jag satt.   Nu har jag fått tänka om i andra banor och ta små steg framåt och sakta sakta kanske jag till sist får det mål jag har. Vågen har jag börjat försöka låta bli så ofta jag kan. Och när jag väl ställer mig på den, så är de mer för att ”checka” av att de inte går uppåt utan antingen neråt eller still. Jag låter numer bilderna tala om för mig att mitt slit ger resultat!

Den mentala biten har det hänt mycket med. Jag är en väldigt blyg tjej i vanliga fall, som gärna är där på hörnet och lyssnar/tittar på. Men under resans gång har jag vuxit som person. Dessa utmaningar som vi har haft har drivit mig framåt massor, speciellt då det gäller att utmana mig själv – som de faktiskt handlar om! Att filma mig själv och för att sen lägga upp filmen och visa för drygt 100 personer hör inte till min vanlighet.  
 
Mitt självförtroende har blivit så mycket bättre, men det kan bli ännu bättre. Sen så har jag blivit så mycket gladare. Glad som person har jag väl alltid varit, men nu är de inte en glad person bara för att man ”måste” utan nu är jag 100% ärligt glad!   Att jag nu t.ex. törs prata med okänt folk på gymmet om min resa är en stor grej för mig. Vet inte om de är för att jag nu ”syns” mer? För att jag inte längre är den där blyga tjejen som drar sig undan i ett litet hörn.   Det här gör att jag växer lite mer i mig själv för varje gång de händer.

Jag är så glad att jag tog steget in i gymmet värld i somras. Eftersom allt är så nytt för mig där, så har jag blivit så mycket starkare på mer eller mindre alla övningar och därmed gjort bra kg-ökningar sen start. Samt slagit PB efter PB. Det ska bli så spännande att se vart man är om ½ år och se hur utvecklingen fortsätter. Min resa har bara börjat!

Den här tävlingen har gett mig mer kunskap kring kost och träning som är enormt värdefull för mig och den ska jag ta vara på ! Att bli den ”soffliggare” jag var innan är inte längre ett alternativ. Jag har funnit en glädje i träningen som gör att jag känner mig nöjd med mig själv. Jag mår helt enkelt bättre på min insida nu!
Texten blev visst lite lång så jag får nog avrunda nu! Jag har så mycket mer jag vill säga, men då räcker nog inte antalet tecken man får använda här 

Vikt 82,6 → 80kg  
Bröst 104,5 → 100 cm
Midja 93 → 81,5 cm  
Mage(över naveln)109→97cm  
Rumpa 103 → 101,5 cm
Lår V:55 H:54 → V:52,5 cm H:53,5cm
Vader V:40 H:40 → V:38,5 cm H:38,5cm
Biceps ”ej spänd” V:31 H:30 → V:30cm H:30 cm
Biceps ”Spänd” V:31,5 H:31,5 → V:33cm H:32,5cm

Totalt : vikt -2,6 kg och -36,5 cm på kroppen

  Till sist vill jag bara säga stort stort Tack till alla som har stöttat och peppat under resan gång! Ni är helt fantastiska människor hela bunten  Sluta aldrig tro på er själv & våga utmana er själv, för ingenting är omöjligt! "
 
 
Här kommer bilderna från start 30/8 - 24/11
 
 
 
 
 
Lite muskler har dykt på armarna också.. Övre bilden är taget för 22 veckor sedan.
Den under är tagen för 1 vecka sen.. Alltså efter 16 veckor med Lifestyle
 
 

RSS 2.0