Sweet Home Alabama..

Jaha, dagens nyheter är proppade med Michael Jackssons Död.. När jag var "ung" så var han en av mina idoler, hade en väldans massa låtar med honom. Han gjorde väldigt bra musik förr, bättre förr än de som blev till i nutid, en del av nutidens låtar är bra. men inte alls i närheten som de dåtid.. Trist, tråkig men sant så har "popkungen" avlidit.. Vila i frid!

Slutade klockan 12 idag, hem o packa in i bilen, betala räkningar..Åkte o hämtade upp Bea:) de blev inte att åka prick 12 som ja hade tänkt, men kring halv ett tog vi oss iväg ;)
stannade till i arvidsjaur på expert där ja inhandlade en ipod m. väska man ska ha på armen då man är ute o joggar =) mycket nöjd! fick faktiskt en del av den i födelsedagspresent av min älskling, i förskott! han är så gullig mitt hjärta! <3

Vi tog oss även en sväng in på D-store, hittade en mycket praktisk tårtform, bättre än den vi har, där man inte ens kan spänna fast locket.. Osså köpte vi oss en glass, för de va olidligt varmt att sitta i tojjan utan klimatanläggning.. så en glass kylde ner oss en liten stund ;)
Men jag klagar inte! de kan ju få blåsa lite ute så att de fläktar lite skönt ;)

När vi kom fram till Piteå så bar de iväg för mig att se på Syrrans fotboll, dom är mycket duktiga! Men dom kan lära sig prata mer med varandra på plan ;P

Efter vi sett matchen klar så åkte vi iväg till Sebbes farmor o farfar där vi åt gott o hade trevligt.

Och nu ikväll så har jag o syrran varit på stan o slösat lite pengar ;) jag har hittat mig nå nya tröjjor o klänningar.. känns bra!
Ska nog in en sväng till stan imorrn också, skulle vilja hitta mig nå byxor eller så..

ne nu är de väl dags för sängen, ska upp tidigt imorrn o se när brorsan spelar fotboll kl. 10 nånting..

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0