Förändring med LBMRR 3.0

Jaa som ni ser så går det rätt dåligt på den här fronten att jag ska bli bättre på att uppdatera.
 
Nåja, nu är vi 13 veckor in i denna tävling "Lifestyle By Mrr 3.0" & det innebär att de är 3 veckor kvar! hur sjukt fort har inte tiden gått ?
Det har varit 13 veckor fylld med träning 6 dagar av 7. Strikt diet.
Fast jag måste erkänna att dieten har blivit lite lidande här under 1½ veckas tid ungefär. Men jag kände att jag ville testa släppa tyglarna lite grann för att se vart de bär av. Dessa veckor har inte gjort sig så stort på vågen, bara tappat dryga 2 kg. Så därför tog jag mig lite frihet att testa släppa dieten - vilket gick bra ändå, jovisst nån gotta sak slank ner. men inget som varken märkts på våg eller mått.
Men tog tag i dieten igen igår för att köra hårt sista 3 veckorna! Helgerna har jag en ätardag just för att ladda upp energidepåerna för att orka en ny vecka, ätardag att kunna tillåta mig att sånt jag vill, slippa tänka på kcal-intaget.
 
Träningen går utmärkt tycker jag! Är en vecka som träningen blev lite "lidande" men så är det ibland. Saker i livet som gör att man får planera om och ta de en annan dag helt enkelt =)
 
Det har varit lite up and downs för mig i tävlingen, men antar att de kommer såna stunder för de flesta. Men man måste få ha sådana stunder för att kunna se de positiva sen. Kunna blicka bakåt och se vad tusan man åstadkommit!
Min hjärna sammarbetar ju inte riktigt på samma plan som mina ögon eller vice versa.. Jag ser ju på kort att det sker förändring på kroppen hela tiden! Men ändå kan jag stå där framför spegeln och tänka "va fan, de har ju inte hänt ett skit! vad är detta??"
Men då är det bara ta fram kameran, fota & jämföra bilderna. Eller ta fram måttbandet och mät!
Även om vågen bara säger dryga 2 kg, så visar måtten -35 cm runtom på hela kroppen! det är rätt mycket i mina ögon.
 
Denna tävlingen har lärt mig så mycket om mig själv. Det är svårt sätta ord på detta.. Man måste nästan vara med om det själv för att förstå det hela! Det är helt klart de bästa jag gjort när jag anmälde mig till detta! Den hjälpen man fått med både kost och träning, de hade jag inte fixat själv - helt ärligt!
 
Något jag inte samarbetar med är ju denna jävla våg! Jag önskar det kunde visa mer än det gör. Men samtidigt, det jag går ner i fett, går jag upp i muskler.. Så jag hoppas att tillsist ska det vända och vågen sakta går neråt.. Även om jag vet att vågen är en ont ting, man ska inte stirra sig blind på den. Men varför gör man det ändå ?!
Jag är så imponerad över vad denna tävligen gett mig, att jag faktiskt anmält mig till nästa omgång som drar igång 31 januari 2015!
Jag har fått verktygen för att själv kunna göra arbetet, för ingen gör arbetet åt mig! Är bara jag själv som kan utföra det!
 
Jag vet inte om jag är så modig att våga lägga upp bilder på mig själv här i bloggen då jag har underkläder.. Även om det gjorts på instagram, på @lifestylebymrr så känns det mer "lustigt" på något sätt göra det här.. Vi får se om det kommer någon bild på slutet av denna resa i november.
Men en annan bild kan jag bjuda på :) den senaste bilden är dock tagen för dryga 2 veckor sedan..
 
 
Lite skillnad va ? =)
Största skillnaden som jag kan se är ju egentligen då jag står i underkläder.. Som jag skrev tidigare så är det ju dagar som kommer och det inte känns som så alls. Det känns som man är tillbaka på ruta ett och man är fluffigare än ett fluffigt moln. Så är det ju inte, men känslan är där & när man då kollar i spegeln blä!
 
Jag hoppas därför att en omgång till med Lifestyle ska kunna hjälpa mig den där sista biten, omän den är lång. Att jag är en bra bit på vägen vet jag, men den är rätt så lång känns det som.
 
Äh nu är klockan mycket och ögonlocken börjar bli tung, och jag börjar pladdra på som jag vet inte vad.
Nu har ni då iaf fått er en liten update om hur det går och hur det ser ut ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0