Svar:


Kommentar från Anna:
De finns ju en anledning till att kostrådgivare/dietister uppmanar människor att gå på Nutrilett i samband med viktnedgång,och jag har väldigt svårt att tro att det inte är tillräckligt med näring i dessa påsar när de på sjukhus rekommenderar denna diet.. Jag kan tycka att, okej, man blir grinig, men ha man satt sig i den situationen så får man fan ro de i land oxå. (och ja, jag är överviktig själv så jag säger det inte för att jag är smal)VAd som är så bra med Nutrilett och andra pås-dieter är att man får ett snabbt resultat, men de gäller ju att hitta en bra kost efter oxå, och jag tror inte lchf är bra då, eftersom du då går från att äta NADA fett till att äta KOPIÖST med fett, undra just hur kroppen då reagerar...
Antagligen behöver inte kroppen allt detta fett som finns i LCHF, nya studier har visat att kroppen mår bra en stund av allt fett men i längden är den INTE bra för kroppen, speciellt inte för blodfetter m.m.
Att ge sitt barn lchf kan jag tycka är märkligt, varför börja med sådant när de inte ens är i behov av det?!
Evve, jag tycker du ska köra på de du själv tycker känns rätt för just dig :)
kramkram



Svar: Det är inte så att jag inte tror att de inte är tillräckligt med näring i dessa pås-dieter. Jag tror absolut att dom funkar, eller jag vet de funkar då jag kört nutrilett förut & ordentligt(längesen).

Vad jag tycker är bra med lchf är ju att du får äta och försöka lära dig äta rätt ändå, man behöver ju ändå inte överdriva med en massa massa fett i varje måltid. Men man blir så mätt på denna diet att man på så vis "minskar" magsäcken & behovet av matintag. Iallafall för min del!
En filtallrik med en liten skvätt grädde i gör att jag håller mig rätt så länge på bara de.
Nu är inte LCHF nånting jag tänkt köra livet ut, men bara för att komma på rätt köl & få bort sötsuget, mindre hungerkänsla. :) Jag äter inte pasta, potatis, ris, nå mjölprodukter eller så.

Lillen kommer inte att äta efter LCHF, visst han kommer äta köttgrytor, fisk och sånt jag gör (med matlagningsgrädde i/till som vi brukar ha i vanliga fall) Men han kommer få äta pasta, potatis & ris till precis som förut :)  
Enda skillnaden är Jag själv väljer bort dessa tillbehör! :)

Sen kör jag med LCHF då jag själv känner att jag mår så mycket bättre på de än nutrilett, vill inte att folk i min omgivning ska behöva utsättas för min grinighet/surhet för att jag går på nutrilett, då jag blir som ett jävla monster ;P

Nä så LCHF  är de för min del just för att komma på rätt köl :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0