Framsteg

Elis utvecklas & gör såna framsteg. Är så kul att se hur fort de går. Nu kan man knappt lägga honom på magen utan att han rullar över till rygg. Han lär sig fort ;)
Han börjar även fatta det hära med att man kan faktiskt rulla från rygg också.. men än kommer han sig bara på sidan och inte längre :P
Sedan är han så himla med nu! Han har ju varit det ett tag. Men Det är så himla kul. Han studerar verkligen folk omkring sig och följer dem vart dem än går. Vad som än rör sig eller låter ska han kolla in. Han är så duktig! :)

IDag studerade jah honom när han låg och spanade in sin hand. Snacka om att han blev lika förvånad varje gång han såg sin hand & ögonen blev stora som pingisbollar. typ "WOW vad är det hära?" Sötunge! :D

Han har även börjar "småprata -jollra" mera. Han kan ha riktigt långa samtal med en =) Precis som att han tror man förstår vad han surrar om :)

Sedan börjar han greppa mer & mer efter saker nu. Tugghanden han fick brukar han få tag i hålla i en stund o få den till munnen. Ibland går det inte alltid, men ibland lyckas han :)
Lättast är ju att hålla fast i snuttfiltarna - gärna båda samtidigt - eller så håller han gärna fast i kräkhanddukarna.

Han gör såna framsteg - Det är så kul!


Kommentarer
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Kanske han får för hög dos laktulos? Att det är det som gör att han blir lös i magen. För det ska ju vara löst, men inte hårt! En "krämig" konsistens ska det vara :) Du kan ju pröva minska ner lite grand, inte så mycket..



Ha! Så jävla sjukt, inte trodde man att man skulle bli nån jädra bajsexpert innan man fick barn! ;)

2011-01-05 @ 16:01:08
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Postat av: Elina

Jo tack, allt är bara bra med mig :) Roligt att höra att allt är bra med er :)

2011-01-05 @ 16:36:21
URL: http://elinahjert.blogg.se/
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Till oss sa dom på barn i piteå att det är bättre att ge laktulos på morgonen, och att man ger en rejäl dos i början för att sedan minska ner till en dos där man ser att bajset är i rätt "konsistens". För laktulos kan ju ge magknip, och det kan ju göra att dom börjar sova sämre av magont.



Pröva att ge en rejäl dos på morgonen, kanske 6 ml eller något. Eftersom du ger 8 ml om dagen, så är det ju bättre att börja med lite mindre, och ser du att han fortfarande är lös så minskar du mer.



Vart har ni varit då ni fått laktulos ut skrivet? Här eller?

2011-01-05 @ 20:18:49
URL: http://annamadelenee.blogg.se/
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Just det ja, det glömde jag av! :) Vi har alltid fått på recept! Det är ju bra om han inte har nå magknip, men om du ger han 8 ml nu och konsistensen är bra kanske ni kan ge 8 ml på morgonen och se om det blir lösare för då går det ju att minska.

2011-01-05 @ 20:51:36
URL: http://annamadelenee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0