dåligt bloggande

är dålig med bloggande just nu och de lär säkert inte alls bli nå bättre. men jag ska då försöka slänga in nått inlägg då och då.

igår blev de helt klart med städningen i huset! helt sjukt så rent de blev.. känns lite väl "rent" ;) Ganska skönt ändå. för då har man gjort en stor ordentlig städning 1 gång iaf.. Och kanske, förhoppningsvis blir de enklare att hålla efter nu!
Känns konstigt att man inte kommer bo i sitt eget hem på ca 1 ½ månad.. Inte få sova i sin egna säng osv osv... Bort bra men hemma allra BÄST! nog kommer de gå bra bo borta, men hemma är ändå hemma.
man får ju iaf vara till huset varje dag & titta över och hämta posten & så.. Så man får ju iaf vara till huset och se varje dag ;)

Nu ska man jobba 2 nätter, ikväll & imorgon. KOmmer nog gå bra.. Men de är helt sjukt så svårt det är att vända tillbaka på dygnet sen! Men klirr i börsen tackar jag inte nej till.. Så då får min dygnsömn bli knasig.. Ibland kán man ju fundera om man är någon jäkla duracell kanin.. haha.. som i helgen då vi städat. höll på till halv fyra natten till lördag & söndag. Osså upp kring 10 på morgonen. Så inte har det varit nå myck sömn i helgen!  än vad man är van vid.

Imorgon blir vår lille bebis 4 månader!! ♥ tiden går så himla fort! TYckte de var nyss vi var på BB och de plockade ut honom från magen & man fick höra ett litet skrik.
Snart 4 månader och han rullar från mage till rygg, och rygg till mage nån enstaka gång. Knappt så de går klä på honom när han ligger på skötbordet för han lägger sig ofta på sidan eller så ålar han så mycket att de är helt omöjligt - Goungen! :)
Han "pratar" så kopiöst mycket - då han väl sätter igång. Han har upptäckt sina fötter som han mer eller mindre ska hålla i hela tiden + att han upptäckt han har en liten skruv där nere som man kan nypa tag i och slita i då man väl får tag i den ;P
Håller man fram leksaker som inte är såå tunga eller svår att hålla i . Så greppar han dem & ibland kan han till och med lyckas med att ta någon sak som ligger på sidan om han. Men de är bara ibland..
Han plockar ut tutten & studerar den & ibland om han har tur så lyckas han med att sätta tillbaka den i munnen också.
Han har börjat med smakisar - katrinplommonpureé & morotspureé - Tror han ska få smaka lite gröt imorgon kväll :)
Förstår ni så stor min lille bebis blivit! Och inte lär de ju sluta här.. Han kommer lära sig så mycket mycket mera! Han kommer utvecklas så mycket mera också. De ska komma tänder, de ska börja krypas eller kanske rulla sig fram först ;) sen ska de börjas gå o sen springer han. Oj vilken underbar & fantastisk tid som väntar oss! Jag njuter för fullt varje dag och väntar med spänning på allt vi ska få vara med om!
Mamma & Pappas älskade barn!♥ Kärleken till dig är oändlig!
Elis är den största lyckan i vårat liv!


Imorgon på Elis 4 månadersdag så kommer han äntligen i tidningen "Välkommen till världen"! ;) Vi har varit liiiiite sega av oss. men bättre sent än aldrig va? ;P
Så ni som väntat länge på att få se den annonsen i tidningen, så kommer den finnas i Piteå-Tidningen imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0