massproducering..

Nu har jag sytt ytterligare en till dregglis.. Kanske man skulle starta en dregglis fabrik ;) Hihi..

Nu har jag inga tyger med några mönster, inte ens med någon rand.. Så har tagit ut nå gamla vanliga enfärgade tröjor. Och idag fick det bli en helvit & så klippte jag ut bokstaven E i blått och sydde fast på framsidan :)











Igår kväll fick jag ett samtal från jobbet. Dom va i behov av någon som kunde hoppa in och jobba natt. Och passade ju fint nu när macke ha ledighelg. Så de var bara göra sig iordning för natt arbete.. men kändes som att natten skulle bli tung då jag inte sov nånting efter dom ringde.. Och för ovanlighetens skull hade jag & elis klivit upp före kl.10 igår ;) men men, de gick riktigt fin fint att jobba :)

är så mysigt att komma hem efter man jobbat natt & få krypa ner i sängen brevid mina två älsklingar! ibland då jag lägger mig efter ett nattpass så kan jag nästan inte sluta kolla på dom. dom är så söta när dom sover. att ligga och kika på elis alla miner när han sover, helt underbart! :) Älskar dem sååå otroligt mycket!!

Dagen till ära har vi inte gjort speciellt mycket, macke tog hand om Elis medans jag fick sova ut. Sen har vi bara myst hemma. Jag har sytt en dregglis & sedan tog vi oss en promenad in till affärn - hela familjen! ♥
nu har vi ätit gott & ikväll ska vi bara mysa i soffan & se på melodifestivalen.

Ha en bra kväll allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0