1 år & ca 2 veckor sedan

Satt just och tänkte..1 år & ca 2 veckor sedan - det är tiden från då vi fick reda på att vi väntade barn! Förstår ni , tiden bara springer iväg. Och  nu är han är hos oss våran Lille Elis & han har hunnit bli 4 månader! ♥

1 år sen jag hade den där konstiga känslan i magen och kroppen när tantröd inte kom på besök men mensvärken fanns där.. Men tanten kom inte.. Till sist en kväll då macke for iväg på en körning passade jag på att göra ett test i min ensamhet - vet inte varför jag ville vara själv att ta testet.
När jag pissat på den där stickan så sa jag ju till mig själv att det blir inget plus, som så många gånger förr. Tagit test tidigare och som alltid visat minus.. Så varför skulle det bli denna gång?

Pissade på stickan och hann väl inte mer än ta upp den så visade den ett plus! fattade inte själv.. Satt säkert 10 minuter och bara stirrade på stickan - Är de verkligen sant?! Är jag med barn? Bor det en liten krabat inne i min mage? Till sist kom tårarna ner efter min kind, vilken lycka! Min bebis, vår bebis! Vi skulle bli föräldrar till ett litet barn! Jag skulle bli mamma & Macke Pappa. otroligt!

Stod med gråten i halsen och lyckan inom mig, över mig, i hallen och väntade på att macke skulle komma hem från sin körning. Han hann väl inte mer än öppna dörren så tryckte jag upp sticka i ansiktet på honom - jag hade ett leende som gick till öronen om inte runt hela huvudet, så lycklig!
Macke fattade inte först vad jag ändå tryckte upp i ansiktet på honom, men han förstod nog när han såg mitt leende och lyckan i mig där jag stod i hallen :)
Han sa bara : Och vad är de där för nå?
Jag : men vad tror du?
Han : hmm.. och vad innebär det då?
Jag : Vi ska bli föräldrar - jag är med barn, vi väntar barn! :)

Mackes leende då är nog helt oslagbart - skulle haft de på kort - på oss båda :) Det är ett oförglömligt minne!
Jag blir så varm i hjärtat då jag tänker tillbaka på det tillfället.

Gammalbild - inte tagen direkt vi fick plusset.


Stickan finns fortfarande kvar, jag nämns inte kast den.. Kanske inte så fräscht.. Men jag kan som inte. Det är ju vårt minne av att vi vänta våran första bebis! Vår Elis ♥

Just nu kan jag inte vara mer lycklig än vad jag är! Jag har världens mest underbara sambo/man. Vi har världens underbaraste Son. Vi har ett hus. Vi ska gifta oss! Vi är en familj. Det kan inte bli så mycket bättre just nu!











Kommentarer
Postat av: Anna

haha, där gjorde du en finurlig grejj! =D

Loggade in på blogglovin å de första jag ser är en bild me ett grav.test me ett plus som DU skrivit, min första tanke va att du är på tjocken igen ;) kramkram

2011-02-03 @ 02:11:22
URL: http://annapanna.webblogg.se/
Postat av: mamma/svärmor/mormor

Blir alldeles rörd av ditt inlägg..att du min 1a av 4 älskade barn är så lycklig för att du funnit den stora lyckan <3 En fantastisk(snart)make..en underbar son-mitt älskade pyre till barnbarn-ett fint hem, och ett jobb du trivs med..Vad mer kan jag som förälder önska mitt barn <3 Förutom kanske fler barnbarn ;)) Kram på dej och din underbara familj <3

2011-02-03 @ 10:13:01
Postat av: Sofia

Ja.. vad annars ska man säga än att det är otroligt, livet. =) Grattis till allt, jag är så glad för er skull!

2011-02-03 @ 13:21:24
URL: http://sofiaskriver.blogspot.com
Postat av: Amanda

Jadu...när det blir tyst. Då vet man att något är på gång. :) Då får man skynda sig!



Jag hade inte sagt så mycket om att han stod vid diskbänken men i diskstället och knaprandes på den äckliga diskborsten vill jag inte ha honom. Blä!

2011-02-03 @ 16:41:32
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0