Roligt & tråkigt..

Alltid lika kul att få främmande.. Men alltid lika tråkigt då de ska till att fara ! Önskar de inte vore så långt mellan oss!

Elis sken verkligen upp då han fick se sin faster & farfar igår då de kom. Om elis kunde gå så skulle han vara simone hack i hälarna hela tiden. han verkligen älskar henne. Dom ha suttit på hans rum och lekt och elis bara tittar på henne och studerar. Och leker så gott han kan :)
Han log varje gång han såg henne och farfar

Åhh min lillekille! Är så glad att han blir så glad när han ser folk.. och inte är en sådan som gråter direkt de kommer in en ny okänd människa, eller ser någon han inte känner igen eller inte sett på ett tag.
men peppar peppar.... Det kan vända, fort.. Än så länge gör han inte folkskillnad.. men vem vet, imorgon kanske de inte är så längre?

Har varit riktigt trevligt att ha dem hära! Synd bara att bonusfarmor inte kunde följa. men vi ses ju snart igen allesammans,både i maj & i juni =)

Olof har varit så duktig och lagt det nya golvet vi köpt. Åh vad det blev snyggt! Nu är de bara nya lister som fattas, sen är de klart.. Den förvirrande hemska mattan är borta. visserligen var den ganska läcker på något sätt.. Så där ful läcker ;)

Ska slänga in en bild på hur de ser ut före & efter.

Före



Efter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0