nattsuddare

Inatt så vaknade elis där kring 23.30 och ville verkligen inte somna om..försökte med alla medel, gav han nappen, sina snuttefiltar.. Bytte blöja.. starta sovmusiken.. fick välling.. Men nepps inte de.. Han skulle verkligen inte sova.. ;P
Nåja inte så mycket mer att göra än att plocka upp honom från sängen00.00, så busa ja o macke med honom för att trötta ut honom..

Passade på att visa pappa hur duktig Elis var som masa sig fram på golvet nu =)
Macke filmade med mobilen så han fick med lite grann av då han tog sig fram.. Han är sååå duktig! Är så kul att se vilka framsteg han gör, för nu går de undan!
Vi tränar ju även på att han ska sitta själv, men större delen så lutar sig fram som en fällkniv typ.. Men nu börjar han sitta mer ordentligt.. Han rätar på ryggen , samtidigt som han balanserar med armarna rätt ut åt sidorna =) han är så söt då han gör så - men såå duktig ! =)

så kring 00.30 gjorde vi ett nytt försöka att sova, men denna gång fick han faktiskt komma över till oss och sova inatt =) och han slockna på en gång..

Och nu gör vi väl inte allt för mycket. Har dammsugat här hemma, är väl 2:a gången denna vecka jag dammsugar.. Blir ju så hemskt grusigt hemma nu.. Barnvagnen är ju en stor bov i detta.. Usch vad den drar in grus! Nåja =)
Sen har ja väl dammtorkat lite varstans här hemma också nu på morgonen & plockat ihop lite grann..

Sitter även och planerar lite för bröllop/dopet.. Men det går verkligen segt just nu!


Kommentarer
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Det kan ju vara så att han sover dåligt för att han utvecklas, ibland kommer dom ju i perioder då dom kan sova dåligt, och speciellt då dom håller på att lära sig något nytt. Så var då Harry, det höll på någon natt, men man blir trött av det :)

2011-04-07 @ 20:35:55
URL: http://annamadelenee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0