Ändring i planer..

fick förfrågan om att jobba inatt och imorgon natt.. Så tackade ja till det.. Blir fina pengar som kommer i maj , speciellt då man ska jobba hela påskhelgen ;) och dom är sååå välkomna! varje krona vi/jag kan få in är behövligt!

Elis låg och sov till ca 11.30. Sen har vi busat på & jag har samtidigt väntat att försäkringskassan skulle ringa upp så jag kunde anmäla om jobb & plocka bort lite mammadagar! När detta var gjort så såg jag att klockan var 12.30 och Elis var så himla skitig, lukta smått kräk(som vanligt) & hade gröt o majskrokar överallt = ÖVERALLT! ;P
i håret, hela ansiktet, händerna, kring öronen och fötterna.. Jaa man kan inte annat än dra på smilebanden åt denna gounge! :) Så eftersom det inget babysim blir av idag så beslutade jag att han fick bada i baljan här hemma. Det gör då att vi inte hann in till personalmötet idag.. Vi är just nu klara & orkar inte stressa iväg . Kommer ju fler möten som jag får försöka pricka in istället!
Och sen då jag ska jobba natt känner jag att då är jag hemma och bara tar de lugnt och myser med Elis. Och ska väl försöka sova lite då han tar & sover/vilar.

Jag har då lyckats plocka ihop lite grann här hemma.. men måste försöka städa ihop mer imorgon.. OM vi får besök åt helgen så vill jag inte det ska se ut som ett bombnedslag..
Jag fattar inte hur man kan dra fram så mycket saker på så kort tid? Man städar fint och så och nästa dag så är de lika stökigt igen.. Hur går de till? ibland tror jag vi har något spöke här hemma som stökar ner så fruktansvärt mycket om nätterna ;)

Nee nu ska ja plocka fram ingredienserna för matlagningen så de får stå framme och tina upp lite innan det är dags att tillagas..

Pappan i huset har förresten gått och blivit förkyld, nu när jag & Elis är på bättringsvägar.. Men detta är väl familjelivet, rundgång ;) När han nu blir frisk så blir jag och elis sjuk igen.. hehe.. nee men jag hoppas han slipper vara sjuk så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0