Vilken dag!

denna dag har varit hur rolig som helst.. :)

Det började med att vi klev upp kring halv ett.. eller ja väckte syrran då.. Ja hade redan vart vaken ett tag.. kollade ut o solen sken! Joo de är sant, solen sken! hur otroligt var inte de?
Så jag väckte henne o sa att nu åker vi till Kraja o solar lite. Sagt o gjort..
På kraja låg vi typ 1 timme? Sen gick ju solen så klart i moln o kom inte fram nå mer.. Så vi käka nå fika o under tiden när vi sitter o fikar så ser vi en pappa som springer järnet!! Vi fatta inte vad han pyssla med, men då ser vi en unge som typ far upp o ner i vattnet o viftar med handen.. han når inte botten.. Så pappan kommer dit o sliter (bokstavligen) upp pojken.. Pappan rädd o ungen gråtande.. usch vad hemskt!! Tur det gick bra iaf! Sen vågade inte den killen bada nå mera...
O under tiden när vi fikar... haha!!! Så min papperstallrik som ligger på bordet, får vinden tag i och iväg flyger den, rätt in i syrran ansikte.. haha!! kunde inte sluta skratta.. ingen av oss.. :D
Tänk om de vart nå ketchup eller så på tallriken.. haha!!!
När vi var klart så åkte vi till shell o hyrde oss 2 skräckfilmer.. "The unborn" Och "They Wait" riktigt bra filmer!
Osså såg vi på "Changeling" Också en bra film som ja redan sett tidigare! Men den går att se många gånger..

Osså kom vi på en geniala idén att vi skulle göra jordgubbar som va chokladdoppade, MUMS!
Och till saken hör att ja skulle slänga nå i soporna precis innan, o insåg att påsen var proppad. så när jag skulle knyta ihop den.. Vad tror ni händer?? Joo salladen som låg överst trilla ur eftersom ja var så klumpig o tappa greppet om handtaget på påsen.. Så all sallad trilla ut på golvet.. O de lät inte mysigt, precis som om någon spydde! INTE NICE!!!
men ojj vad ja o syrran skratta.. hahah!!!
Sen så är resten historia vad vi skrattat åt!! hihi.. har varit en helt sjuk underbar dag med Syrran!! Åhh vad jag älskar att ha henne hära! Med dig kan ja va mig själv ♥ Love U!!



Ne nu så ska vi fortsätta att se på tv.. o sen blir de sängen. för imorrn bär de av till Arvidsjaur där vi ska äta middag med morfar o alla. Kommer bli trevligt!

Tjingeling!

Älskar Min Markus!!
- You´re the meaning in my life, you´re the inspiration. You bring feeling to my life

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0