Dålig uppdatering..

Jag är väldigt dålig på att uppdatera mig i bloggen.. Men jag har som sagt inte riktigt den tiden att blogga just nu.. Känns som om att jag heller ger den tiden på att vara ute o njuta i solen o göra annat, än att sitta o blogga..
Men blogga de kommer jag göra, men inte lika mycket bara :P

Igår så jobbade man till 12.. följde med thea till arvidsjaur där vi  käkade lunch på greya´s.. o sen gick vi på dollarstore o shoppa lite.. osså va vi in på lite andra affärer o sen åkte vi hem.. osså sov jag en stund på eftermiddagen, sen åkte vi till mackes mamma där jag färgade hennes hår o vi käkade jordgubbar m.grädde. oj så gott :)

Idag var man ledig, o thea ringde o väckte mig kring 11.. så då klev jag upp o gjorde mig klar.. Sen for ja, sandra o felicia på en kort promenad till samhället för att gå på café o fika.. Men kan inte rekommendera de kan jag säga.....
Men vi hade iaf trevligt :) Sen promenerade vi hem igen. Dock fick jag skavsår av mina nya foppa..suck!
När jag kom hem så hann ja va hemma en liten stund så for jag till pappa och hjälpte honom med att städa ur sitt garage, så nu är de gjort. For o hälsade på thea o danne en stund.. efter de så har jag vart hemma o tagit det lugnt.. Osså var sandra o tobbe förbi en sväng, för jag behövde akut hjälp med min bil.. Blir så arg på den fördömda jäkla nyckeln.. Men nu funkar de... :) Tack för hjälpen!

Sen blev vi hembjuden till svärmor för att käka jordgubbar ikväll med, så det gjorde vi. och efter det for jag till Ida för att hälsa på dom som va där o sen se hur hon fått de i Huset,  Mycket fint! :)
Så har suttit där en stund o surrat med dom. Synd bara att man ska upp o jobba imorrn, annars hade jag gärna varit med ikväll!

Ne nu så ska ja ta o göra mig klar för att lägga mig!

Godnatt

Tjingeling

Älskar Min Markus!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0