Lill hjärte mitt


 

- Beroende eller vad?

Ibland kan man ju verkligen börja fundera om man är beroende av internet? Eller iaf bloggen nu för min del.

Just nu så har jag 4 timmars ledighet innan jag börjar om att jobba. Så när jag kom hem från jobbet klockan 12 så tänkte jag skriva ett litet blogg inlägg. Nä men tror ni inte att de är nå fel på sidan?!
Jo så under 1 ½ timmes tid hinner jag brusa upp Lill Hjärte mitt.. Och det enbart för att jag inte tar mig in på bloggen..
Då är de väl ett tecken på beroende? =/

Har faktiskt gått riktigt bra att jobba idag. Allt har flytit på kanon bra. Känns skönt med tanke på att man varit förkyld i veckan. Men vi var som "illrar" idag.. =)
Nu är det bara kvällen som är kvar.. Sen så jobbar jag kväll även imorrn. Men då har jag ju sovmorgon =)

Inatt så kunde jag verkligen INTE somna.. Fattar inte vad som var med mig.. underligt.. Jag trilla o trilla.. Men hur jag än la mig och gjorde så hjälpte det inte.. Men uppenbarligen som somnade jag till sist.. Men vaknade då sen kl. 4.00 plingplong.. Pigg som en mört!! Är de möjligt tänkte jag?! Tydligen så var de ju de.. Bad Min käresta  - som jobba inatt o va vaken - komma med mitt nässpray. Sen när jag tagit lite av de så somnade jag om igen. Skönt!

Känner mig som ett flumm idag.. Haha.. Eller rättare sagt busig.. Skulle vilja hitta på nånting riktigt tokigt.. =) men dock jobbar man så de bli inge bus idag =P

Nä nu så har jag inget mera vettigt att dela med mig av.
Ni får väl lämna en kommentar om de är nånting som jag vill jag ska skriva om =P Kanske inte är så intressanta saker som händer i mitt liv.. Haha..

Skall göra mig lite middag och förbereda mig inför att börja om o jobba.

Skall bjuda på en liten flumm bild av mig.. HAHAHA!! =)



Älskar Dig Markus!





Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är så JÄVLA snygg! ;)

2009-01-14 @ 19:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0