påskliljor..

Nu så är påsken hära. Idag så är de Skärtorsdag.. Tänk om man kunde få vara ledig hela påsken o fått vara i någon stuga. Någonstans där jag verkligen skulle vilja vara just nu, det är hos min farmor o farfar. Dom är uppe i sin stuga i Rebnis.. Där är det så underbart härligt att vara. Det är precis som om man kommer till ett helt annat ställe. Finns ingen tv, nästan ingen mottagning på mobilen. Där mår man gott! Där får man vara själv! i lugn o ro. Känns som om att man inte behöver en massa måsten där, man behöver inte fundera, man bara ÄR! Det är så skönt!
men men, istället så jobbar man i helgen. Gör absolut ingenting. För de är pengar, o sen tror jag nog får vi mysigt i helgen på jobbet :)

O sen så närmar ju sig min ledighet också. På måndag, när kvällspasset är gjort. då åker jag ut till morfar! :)

O ikväll när man kommer hem från jobbet, så är man ensam hemma =( Älsklingen åker till sin mamma o hennes karl i en stuga.. Så de kommer bli väldigt ensamt hemma.. o jag som är mörkrädd o sen är jag inte "van" huset, alla små ljud som är.. vet att det inte är nånting. Men är man rädd så är man =/
Jajja.. kommer nog bra iallafall..
hoppas iaf att dom får fint väder i helgen. Är ju inte så roligt då man åker iväg så dära osså ska de vara skitväder.

Har suttit idag o samlat mig ork för att åka till ica o handla, (trodde man skulle behöva trängas med en massa norskar), men när jag kommer till Ica så är de ju nästan inget folk. Handlade i lugn o ro. Allt som allt tog de väl 10 minuter.. Det trodde jag inte! Trodde jag skulle få stå i kö minst en halvtimma.. Men bra det gick fort =)

nu funderar jag på om man ska ta o duscha håret, för de ser ut som ett hej kom o hjälp!
Sen kanske man skulle ha tagit o pyntat påskriset också? Eller så får de bli imorrn när man har slutat jobba.

Hade tänkt lägga in en bild på mina fina påskliljor - som fortfarande är vid liv! Otroligt ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0