Renovering

Jaa inläggen lyser med sin frånvaro. Jag är in flera gånger på blogg appen för att göra en uppdatering. Men uppenbarligen blir de aldrig en uppdatering.

Just nu väntar vi på att få ett brev från sunderbyn om en operationstid för Elis, han ska få rör i öronen. Eftersom han har en hel del vätska i båda öronen. Och därför han aldrig vill utveckla sina ord så dom blir mer klara & rena.
Vi har kämpat med detta sen dec förra året sen han fick en öroninflammation.
Efter den inflammationen har han haft vätska i öronen hela tiden.
Fått vara upp på regelbundna återbesök för att se om vätskan velat försvinna. Men det har den aldrig gjort. Och sen ha han åkt på förkylningar som gjort att vätskan är kvar.

De sista besöket vi gjorde upp till vct här så sa läkaren att nu skickar han en remiss så öron i Piteå får göra en undersökning för han tyckte de varit för länge så här och sen kan dom inte göra så mycket mer här åt att han ha vätska i öronen.

Fick en tid i september till Piteå, men Elis ville inte riktigt samarbeta. Men dom dom fick ett test i öronen som visa att ena trumhinna inte svängde som den skulle och den andra gav ingen respons alls.
Resulterade i en remiss vidare till sunderbyn där vi nu varit i oktober. Gjorde en del tester, nu samarbeta Elis mycket bättre.
Han klara alla hörtester riktigt bra. Men få läkaren gjorde en titt i öronen så hann hon inte mer än in med redskapet i örat så sa hon : men oj vad de va vätska här!
Så hon sa direkt att här ska vi sätta in rör i öronen.
Därför väntar vi med spänning på att ett brev med en op.tid ska komma, för han skulle få en tid nu i höst!

Samtidigt som jag "längtar" så gör jag de inte. Då Elis ska sövas.. Usch..
Men jag längtar tills han kommer få höra bra!
Misstänker vi kommer få skavsår i öronen då han äntligen kommer få höra. För han surrar ju nog mycket som de är nu ;)

Nä nu ha ni fått en liten update, kommer väl förhoppningsvis fler snart ! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0