sjukstugan..

igår efter lunchtid ungefär.. så gjorde elis världens krasch.. han kryper förfullt efter golvet som han brukar.. och vips så ser jag hur han stupar, han typ snubblar över sig själv i kryptagen.. han stöter i ansiktet och ger ifrån sig världens skrik.. tog upp pojken och skulle trösta honom.. då ser jag hur de bara rinner blod i munnen. så jag tar md honom in på toaletten och försöker torka så gott de går med papper för att se var de kommer ifrån, efter en stund såg jag var allt blod kom ifrån..
Han hade "bitit" av sig den här strängen man har under överläppen och tandköttet - vet ni var jag menar?
usch vad det gjorde ont i mammahjärtat att se lilleman gråta så där, samt hur han blödde ur munnen. :( Mammas lillhjärta! ♥
Så vi ringde upp till vct bara för att höra om vad vi ska göra & om de ens är att göra nå.
Sköterskan som macke pratade med sa att vi kunde komma in så hon fick kika iaf hur de såg ut. Men jag misstänkte att de görs inget, eftersom de är i munnen och de var inte så "hemskt". I munnen läker de ju bäst av alla ställen på kroppen ttyp..
Sköterskan sa att dom gör inget åt detta, att sy där är inte ens lönt. mer bök att försöka.. Och hon sa även att då han är så liten är läkningsprocessen ännu bättre.

Våran lillegrabb! han kraschar och har sig hela tiden. man hinner inte med i svängarna nu. Och man kan ju inte gå som en liten hök efter honom. Såklart vill jag ju inte se min lillegrabb få blåmärken efter att han stupar eller så!
Men vad ska man göra? =/



så här såg han ut en dag om näsan efter att han stött i sig i våran sängavel :/
tur han är en tålig kille! han gråter en kort stund och sen är de över.


Kommentarer
Postat av: Madeléne - Mamma till Harry ♥

Harry har också bitit av sig den där strängen när han ramlade från soffan och slog munnen i vardagsrumsbordet!! Inte mysigt!!

2011-07-20 @ 21:05:05
URL: http://annamadelenee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0