Mysar dag

Jaa det är vad det får bli idag.. Måndagkväll så börja lilleman vara snorig.. Och under natten hade han det jobbigt, vaknade flera gånger och var jätte snorig,så då var de bara ta nässugen och ta ur lite. Sen kunde han sova en stund.. Men vaknade kort därefter så var det dags igen..
Blev en tidig morgon då han inte tyckte de var så härligt ligga och sova o va täppt och snorig.
Under gårdagen var de lite bättre, men inte var han allt för pigg.. Så vi höll oss bara hemma och tog de lugnt. Och lilleman sov en hel del under dagen..
Inatt var det samma procedur.. Nässugen då och då.. Evigt vaknande och jobbigt med snoret.. Plus att han nu hostar lite också.. Men ingen feber. Så vi tar en mysardag idag!

Vi har suttit och lekt lite i hans rum idag. Han har blivit så duktig lillkillen! :) Han har en snigel som man kan trä cirklar på, ni vet, ett sånt där ringtorn typ ? Och han är så duktig att trä på ringarna.
Och så har han en liten låda där man ska stoppa små klossar i locket, 4 olika hål formade som en stjärna, cirkel,fyrkant och triangel. Även de klarar han av så duktigt att få rätt =) Går så fort de han lär sig nu. bara från förra veckan då han knappt kunde de tills nu då han fixar de galant :)

Sedan så har han ju börjat gå såå mycket! 30 steg har jag räknat till som mest. Men han har gått från köket till hallen. osså från typ badrumsdörren och in till hans rum.. och de är mycket mer än vad han brukar göra.. och han börjar gå mer och mer för sig själv. helt otroligt ! :)

Ne nu ska vi mysa vidare här hemma.. och hoppas på att han Elis snart blir fri snorigheten och den lilla hostan han har!





Lilla tungvrickarn :P





♥ Älskar dig Lillvännen! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0