Liberoklubb

Vi är ju med på en del olika "barn"sidor där man samlar ihop poäng och sedan får välja en premie/paket, vad man nu vill kalla det. Några sidor vi är med på är Liberoklubben - Där lägger man in koder från de libero produkter man köper och får då på de sättet poäng ,varje produkt ger olika poäng.
Sen är vi även med på Qnippos - där får man poäng genom att köpa nestlé barnmatsburkar. Sen man man samlat ihop ett visst antal poäng får man välja sig en sak.
Vet inte om de är någon mer sida vi är med på där man kan samla ihop poäng ;P Men dessa två iaf.

Jag tycker de är riktigt bra. Vi har lyckats skrapa ihop tillräckligt med poäng på båda sidorna för att kunna välja oss de vi vill ha.

På libero har vi nu beställt hem en badrock




på Qnippos har vi skrapat ihop tillräckligt för att få beställa oss en fotobok. Så när elis fyllt 1 år ska vi beställa den, och ha en bild ifrån varje månad typ.. :)
Sen har vi snart lyckats samla ihop till en fotoalmanacka.. Så den blir att beställa senare..

Tycker de är bra då dom har såna här grejjs så man får lite "valuta" för de produkter man köpt från dem. Man får ju som igen lite för dem, man kan typ säga att de blir som ett "Tack" för att man valt att köpa deras produkter och inte någon annans.. Det är iaf som jag ser det som! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0