14 steg..

Först så måste jag ju säga : SÅÅÅ kul att så många kommenterat min blogg! Härligt att få lite feedback om vad ni tycker om lösen och inte lösen.
Skulle de bli lösen i framtiden, så får ni ju naturligtvis min mailadress så ni kan skicka och få användarnamn och lösenord om ni då fortfarande är intresserade.
Men fortsätter ett tag till utan lösen & så ska jag fundera vidare på hur jag tänker göra. Fortsätt gärna lämna kommentarer om vem Du/Ni är som läser :)
Lämna gärna en kommentar om de är något ni tycker jag ska blogga mer/mindre om eller tips och så..


Sen till Rubriken.. Idag har våran lillekille tagit 14 steg!! Jag blir så varm i hjärtat då jag ser från dag till dag hur duktig han blir på att gå.. När han står vid möbler så släpper han taget och går till en annan möbel. Men nu har han även börjat släppa möblerna för att bara gå "rätt ut" i rummet.. Om ni förstår hur jag menar ? ;)
Jag tror inte han är långt ifrån att börja gå helt och hållet nu. Kanske går helt & hållet före sin 1-årsdag? Men det återstår att se..
För varje gång jag ser lilleman klara nya "mål" så blir jag alldeles tårögd typ.. Bara som idag då han tog 14 steg själv så ville jag bara fälla en tår, just för att han är så duktig, han håller på bli så stor våran grabb! Sen fastän vi lär han och övar saker med honom, så lär han sig så mkt själv samtidigt. Helt otroligt vad barn kan lära sig mycket själv ändå :) Mammahjärtat smälter ♥



Kommentarer
Postat av: Hanna

Ah okej :) Nej jag fick inget idag, men hon skulle ju ringa imorrn angående provsvaren och då skulle hon också meddela ifall jag fick nåt utskrivet typ ):

2011-09-13 @ 21:32:53
URL: http://http:/hdahlberg.blogg.se
Postat av: Hanna

:) *

2011-09-13 @ 21:33:05
URL: http://http:/hdahlberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0