lille sjukling

Efter vaccinet idag så har Elis inte alls varit i topp.. Gnällig och trött och bara velat vara i famn. PÅ eftermiddagen så tyckte vi han började kännas varm så vi tog tempen och de visade sig han hade fått feber.. Dumma vaccin! Måste ju kommit från det eftersom han inte hade någon feber innan vi for på BVC?

Så ikväll har han fått vara en riktigt blöjpojke.. Inga kläder alls på sig.. Samt att han bara legat i sin saccosäck och myst.. helt uslagen grabb! Haft altandörren lite på glänt så att de skulle kyla lite grann.. Då mådde han riktigt gott.
För ett litet tag sen var han inte riktigt nöjd längre att ligga i saccosäcken eftersom de blir ju ganska varmt om ryggen.. Så då kom han till min famn & slocka på en gång. Så nu ligger han och sover så gott i sin säng! Är så otrevligt då dom är så små & får feber och snorig och allt vad som kan va..  då dem inte riktigt kan tala om vad som är på tok..
Men han har då fått i sig vätska och mat ändå under eftermiddagen & kvällen.
Utslagen kring munnen börjar torka ihop sakta men säkert nu - skönt!

pappan i huset är iväg på någon körning ikväll och borde väl inte vara så långt hemifrån nu.. Själv sitter jag och kikar på tv. just sett klart Idol & nu kikar jag på film-  P.S I love You! Ni som inte sett den, se den & ta fram näsdukarna.


Mys i saccon på födelsedagskvällen..




Lite dålig kvalité på bilden.. Men de få duga :)
Här provar vi den nya overallen som Elis fick i present. Han blev så fin! ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0