1-års kontroll

Då har man varit på 1-årskontroll med "lill"killen. 1 år.. helt sjukt! Dra i handbromsen nu!! Nu går tiden alldeles för fort.. Tyckte de var alldeles nyss han var så liten att man bara gick omkring och bar han i famnen. Så lite att han inget alls kunde göra. Men nu är han stora killen, går en hel del själv, river ut alla saker som finns, inte ska han bäras i onödan i famn eller mysa allt för mkt i onödan heller ;) Men jag försöker ta vara på alla mysstunder man får med honom, för en vacker dag kommer de då han aldrig vill mysa med mamma lr pappa längre ;P

BVC besöket gick bra. Lilleman har fått nå utslag kring munnen, jag trodde de va svinkoppor.. men de va de inte. Utan de va nå virus nu när han är snorig & hostig.. Men vi ska typ behandla dom på samma sätt.. Torka ut utslagen och försöka ha god hygien.. Utifall att man skulle sprida vidare de..
Så vi gör att vi kan för att torka ut dem nu.. Är ju så besvärligt ha utslagen kring munnen då han har tutte.. Gör ju inte att de blir mindre fuktigt. Så här försöks de vara nappfritt om dagarna, förutom då han är ledsen eller ska sova !
Sprutorna var INTE roliga att få! Först när dem stack kände han inget, men sen då jäklar.. Usch vad de skär i mammahjärtat! Men det gick ganska fort över efter dem satt plåster på låren.

Vikt: 10200 g
Längd : 76 cm
Huvudomfång : 48 cm

Så han har ju ändå vuxit en del sen sist :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0