Vattkoppor

Natten var inte alls rolig för lilleman. Allt fler blåsor och prickar dök upp. Så han hade jätte problem att sova. Vred och vände sig. Grät & grät. Nöp sig i låren och höll upp benen..
Säkert i frustration av att det klia och han fattar som inte att man kan klia tillbaka. Visserligen är de bra han inte kliar tillbaka, för då spricker inte blåsorna.

Efter ett tags kämpande att få honom att somna om så gav vi upp.. Klockan var då 02.00. Gick och spolade upp ett svalare bad åt honom och satte ner honom.
Och som han njöt av de! Han satt väldigt länge och bara var.. Sen lekte han lite grann innan han blev less & ville upp.
Efter det detta somnade han om och sov till 8 tiden.

Dagarna går lättare för lilleman för då är det som att han har så mkt annat att tänka på..

Nu idag ringde upp på sjukan & sa hur natten varit för honom och att han haft besvärligt med kli & sömn. Och förklarade blåsorna och prickarna. Och de tyckte det lät som vattkoppor & dessutom går de tydligen vattkoppor på samhället nu ?
Samtalet resulterade i att han har fått tavegyl nu som vi provar om det hjälper något.

Längtar till på måndag då man kan köpa någon salva som ska hjälpa och lindra & samtidigt torka ut blåsorna.. Om jag läst rätt på internet finns det någon salva som heter så klurigt som : Vattkoppssalva!! Hoppas den finns & att den funkar!

Någon som provat den? Funkar den ?


Kommentarer
Postat av: Lisa L

Låter som vattkoppor, för höstblåsorna e som mest mera på händer och fötter. Men det e lika bra att dom göra bort d då dom e små om än det e jobbigt. Vi har också haft en stökig natt, lille gossen e jätte förkyld =/ mvh Lisa

2011-10-02 @ 09:55:20
URL: http://www.vackravitavingar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0