Sweet Home Alabama

Osndag var sista dagen som som vi hade huset uthyrt.. Vi har då inte fått nå fler bokningar & nu börjar säsongen lida mot sitt slut. Så igår for vi hem till huset och började städa lite grann & tvätta upp sängkläder m.m.
Packa även ihop en hel del saker från de nuvarande boendet, så just nu har vi volvon full i packning.. Så ikväll då macke slutar jobbar så blir de att köra alla sakerna, spjälsäng, skötbord m.m till huset.. ! =)
Bort bra men hemma är bäst!

Jag har även jobbat två nätter.

Hmm.. Vad mer kan jag tala om..

Joo skrev väl tidigare om att vi varit till piteå för läkarbesök för lillemans mage/skiteri.. Och då kom läkaren fram till att vi skulle prova med mjölkproteinfri mat & välling.
Vi beställde hem vällingen till apoteket här i arjeplog, för de fanns inte hemma i piteå.. Och vi skulle då prova detta i 10 dagar för att se hur allt funka.. Men efter ca 1 vecka hade vi precis fått hem den vällingen som han skulle ha & inte hunnit börja använda den då läkaren ringde för återkoll..
Men då till hela saken, att dagen efter vi var på läkarebesöket, så började lilleman sköta magen 1-2 ggr om dagen. Skönt för honom!
Läkaren konstaterade då att vi inte behöver köra på med mjölkproteinfri mat, för han trodde att de vuxit till sig för Elis & därav varför han nu sköter magen som han ska.

Så vi hann inte ändra nånting i Elis kost, utan magen ordna till sig alldeles själv =)
Känns ju lite onödigt att man hann ta ut den "speciella" välling, på recept, så man kan ju inte lämna tillbaka.. tur att de inte var nå dyrt, men ändå.. Vad ska man göra med denna välling?

Om 2 veckor var de tänkt att Elis skulle få komma på sin 6 månaderskontroll & läkarbesök. Men just den dagen så har jag fått en remiss för att göra skiktröntgen i Piteå.. Så Elis kontoll blir framskjutet ca 2 veckor, då läkaren har tid igen.. I arjeplog har vi nämligen läkaren 2 ggr i månaden då han/hon kommer över till Bvc..
Var ju lite "otur" att jag fått just den dagen i Piteå då lilleman skulle på kontoll. För jag är ju som smått nyfiken på hur mkt han väger & hur lång han är =) Är som alltid lite spännande att se hur mycket han har vuxit mellan gångerna =)

Jaa, nu vet jag inte om detta inlägg blev nå intressant eller sammanhängde överhuvudtaget.. ;P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0