Febrig liten gosse

Igår tog vi oss en härlig promenad in till föräldraträffen & babysimmet. När de va klart så tog vi oss en sväng förbi huset där hemma för att hämta posten.
Riktigt härligt väder var de ute, nu är det vår!

igår kväll så börja lilleman att bli så gnällig & så kändes han varm, så jag tog tempen då ja misstänkte att han hade feber. Mycke riktigt hade han ju de. 37,4 - Elis är en lågtempare runt 36,6 brukar han ha.
Så han fick en alvedonsupp & slockna på en gång. Sen sova han större delen av kvällen, han var helt utslagen. Men fick i mat & välling så de är ju bra. Men sen har han sovit.

Imorse vakna han glad som en solstråle. Lega och surra på i sängen & busat med sina gosedjur. :) Men idag va han snorig. Tog tempen imorse och då hade han 37,7.. Så en ny supp & han sover nu som en stock.
Hoppas detta går över fort för honom. Trots att han är febrig så är han så glad :) men inte lika pigg & alert som annars.

Vet inte om man skulle begett sig ut på en kort kort promenad, till huset för att hämta posten. Hade gärna gått en längre promenad.. men känns inte riktigt så lockande då lilleman är febrig o snorig.. Så de får bli en sväng till huset, inte längre!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte tänder på G då? Då kan ju barn få förkylningssymptom och bli gnälliga.

2011-03-10 @ 14:11:02
Postat av: evve

Det är nog mycket möjligt att de kan vara nå tänder på G. Han är ganska skarp under tandköttet.

2011-03-10 @ 15:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0