Gå på tå..

Nu var sista natten gjord för denna månad... har gått hur bra som helst att jobba..
For hem o la mig, Elis han sov så snällt. Runt 10 så ville han ha mat. så upp och ge honom & sen la vi oss en stund till. vi låg o små prata med varann o busa lite. Och så somnade vi båda om :) Sen kring 13 vaknade av att Elis låg och prata i högaskyn.. Han hade nå samtal med sin snuttefilt! Sötis!
Sen slumrade jag till en stund till och vaknade med ett ryck 14. Shit!! Vi ska ju på babysim idag kl.15.. Blev lite stress.. Upp o klä på sig. packa alla badsaker, starta bilen så den var varm. Äta lite mat & ge elis mat. Klä honom & klä sig själv.. Packa in oss i bilen och iväg.. Puh! Tog oss iväg kring 14.45. Så vi var i tid och hann byta om i lugn och ro :) Är så mysigt med babysim.. Och Elis börjar som "förstå" att man kan faktiskt röra sig lika mycket i bassängen som han gör hemma i badbaljan ;)

Efter badet gjorde vi lite ärenden på samhället & drog en sväng förbi hemma i huset för att se hur läget var där.. Var samma sak idag då jag stod vid postlådan.. Ska jag eller ska jag inte gå in?
Såg att kökslampan lyste men ingenting annat.. Men tänkte ähh va sjutton jag chansar.. Så jag knackade på innan jag låste upp. Hur Dumt kändes det inte att knacka på sin egna dörr?! myket dumt.
Gick in, men smög mig fram och gjorde en snabb överblick om soporna behövdes tas ut. Vek ihop den sista tvätten jag hade på tork & så passade jag på att bädda sängarna.. Vet inte om dom vi ha de bäddat. Men nu gjorde jag de iaf.. trodde någon skulle vara hemma då dörrarna till sovrummen var stängda.. men icket de.. men snacka konstigt att man håller på att smyga sig fram i sett eget hus.. haha..
Personen som sover i vårat sovrum måste vara en rökare! Stinker ingrodd rök.. Förmodligen från väskan och alla hans kläder som låg runt i kring.. jag hoppas verkligen inte dom röker inne, för vi skrev att de får dom inte göra..
tyckte inte känna någon "färsk" röklukt.. Utan de var bara denna ingrodda lukten.. Ni vet hur det luktar? Inte gott iallafall!
så när dom flyttar ut på lördag blir de att vädra på En gång!

Ska slänga in lite bilder på hur fint städat huset är.. Dock är de inte någon bra kvalité på korten då jag tagit dem med min mobil.. Men de får duga.. Tyvärr har jag inga "före" bilder.. Men ni som varit till oss vet ju hur de brukar kunna se ut ;)

Vårat sovrum


Vardagsrum


Vardagsrum - sett från fåtöljen


Barnrummet - Med de otroligt snygga överkastet sam jag gjort på högstadiet ;P Och den "sköna" sängen..haha..


Barnrummet - sett från sängen.. Orkade inte ta bort alla leksaker, så dem tryckte jag ihop så fint i ett hörn ;)


Entrén/Hallen


Resten av hallen sett från entrén


En del av köket..


Fjäskar lite för våra testare med frukt & after eight ;)



Ska ta nå kort på resten av huset sen , är tvättstugan, andra delen/kontoret & gästrummet.. Är som kul ha kvar bilder på hur fint man faktiskt haft det.. en gång i tiden ;) 

Detta var allt för mig.. tjing 


Kommentarer
Postat av: Sofia

Men så gulligt att lägga ut sådär, jag skulle bli jätte glad om jag hyrde ett hus och det var sån gästfrihet :D



Ni har det fint, i vanliga fall också, tycker jag! :)

2011-01-26 @ 22:31:03
URL: http://sofiaskriver.blogspot.com
Postat av: Myran

Vad fint ni har det! Vilken längtan man får efter hus, när man ser bilder :D

2011-02-03 @ 19:54:52
URL: http://zebramyran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0