Dreggelpojken våran!

Babysimmet gick riktigt bra. Och i vanlig ordning så älskar lilleman att bada.. Han plaska på lite mera idag än de tidigare gångerna. Han börjar nog bli van att vara i större "badkar".. än den lilla badbaljan vi har hemma som man känner kanterna på direkt man vevar på armen..
Även mamman tyckte de var ganska skönt att bada.. Men kan bara tillägga att varmbassängen här i arjeplog är inte ens i närheten så varm & skön den i Piteå är!

Idag gjord vi en kycklingsallad till middag & bjöd över svärmor o larry som matgäster :) Riktigt trevligt!
Äta kycklingsallad hemma blir en lite påminnelse om Elis ankomst.. Kycklingsallad var nämligen den "sista" måltiden(torsdag 23/9-10) vi/jag åt ordentligt (förutom pizzabiten på fredagen- som kom upp en kort stund efter) dagen innan vattnet hade gått.. Svårt förklara, men de blir som en lite flashback ;)

Anna kom förbi en sväng på kvällen & lämna nå kläder, fina - tack ! :)

Elis blir 4 månader på tisdag - helt sjukt vad tiden går fort! ♥
vi tjuvstarta lite med smakis för grabben. Eftersom han har lite krångel med magen så sa BM att vi kan ge honom lite katrinplommonpureé. Så ikväll fick han smaka lite grann :) Inga grimaser eller så alls, lite fundersam eftersom de är en ny konsistens för honom. Men jag tror han tyckte det var ganska gott, för efter en liten stund börja hon som attackera skeden ;) Ska slänga in lite foton imorgon - kan ju säga att de blev ju inte lite kladdigt :P

Förresten, hur mycket kan man ge till smakis? Nån tesked, mer eller mindre?  Och hur ofta? 1 gång om dagen mer eller mindre, varje dag eller ? någon gång i veckan ?


Ikväll så bjuder jag på en bild på Herr Dreggel

Man kan inte annat än bli kär!


Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

ja jag och marcus brukar oxå fundera på vad vi gjorde innan vincent kom :P de känns så naturligt att vincent alltid vart hos oss lixom så man glömmer bort va man fyllde tiden me innan :)

2011-01-20 @ 08:38:03
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0