uppåt...

Tänk att ett inlägg om en liten gnagare kan locka så många läsare på min blogg! ;) Statistiken skena gooode uppåt idag..

Men ingen som vet vad de är för sorts gnagare?


vi har då rensat och kastat en massa grejjs som vi hade under diskbänken nu ikväll. då vi gjorde en inspektion av allt där så såg vi att de var gnagarbajs lite överallt.. Så en hel del grejjer åkte i soporna!
men vi har då inte sett till någon fler.. så förhoppningsvis var de bara en liten rackare som tagit sig in.. men imorgon åker de iaf upp några fällor utifall att.





Elis har nu 8 tänder.. Den 8:e behagade att dyka upp under våran vistelse i Piteå:)

lilleman är ju i en riktigt rolig ålder just nu.. hehe.. han snappar upp allt man gör och så. Försöker som härmas ibland till visa grejjer man gör. Sen att han börjar som "förstå" mer nu vad man säger. det tycker jag är som kul! :) Och han är så himla klok, klokare än vad man tror!

han försöker även att äta själv med sked, ibland går de rätt bra & ibland går de mindre bra ;) men de är ju som de ska vara.. hehe..

Och under våran vistelse i Piteå så lärde han sig att snurra runt. Så ber man honom att snurra runt nu, så snurrar han för fullamuggar - Sötungen! :)

för kanske en vecka sedan så gjorde Lilleman en upptäckt om vad han som kille har... Snoppen! haha, så varje gång man ska byta blöja så är han dit med handen och känner efter vad som befinner sig där egentligen.. :P

jaa detta är verkligen en riktigt rolig ålder då han är 1 år! :)  men vissa stunder nog saknar man att han va en liiiten liiiten bebis som bara va i famn och inte gjorde nå hyss ;)




Kommentarer
Postat av: Bea

2011-12-07 @ 06:11:19
Postat av: Bea

Oj, blev en tom kommentar.



Du vet nu blir de nog fler uppdateringar när jag kan blogga från mobilen :-)



Skulle du vara vaken efter 9 så är de ju bara komma upp till BM när ja ska dit 9.40 får du lyssna på hjärtljuden ;)

2011-12-07 @ 06:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0