flygfän!

äckliga ryssflugor som tagit sig hit.. dom gör ingenting, dom bara är.. Men dom är så äckliga! och dessutom ska dom vara uppi en.. blä!
är inte bara 1 utav dom utan de är typ 30 st, kanske tilloch med fler, bara på våran gård, just precis där man själv befinner sig ska dom va. Dom är typ i samma storlek som en flygmyra.. Urk!

denna dag har inte alls bestått av så mycket. Jag och elis har bara varit inne och lekt i hans rum. Med "brum brum" - med hans bilar :)



lite uppdatering om vad Elis börjat att göra, lärt sig:

*under helgen i lycksele så började han göra lätet för hur man kör bil. och nu är de nästan det enda han gör då han leker med något. brum brum. Sötungen!
Frågar man han vad pappa jobbar med så sgäer han "brum brum" och tittar ut. Ibland.

*han klappar händerna - då man säger han är duktig så skrattar han och klappar. ibland då vi gör nånting så klappar han händerna. och om leksakerna rör sig eller så, då klappar han också händerna. då han sitter och ska äta så kan han klappar händerna mellan varje tugga - precis som " ojj vad duktig jag är!" :)

*vinkar åt allt och alla typ :)

*han kan även knäppa ihop händerna (som när man ber), de var hans mormor som lärde honom de.

*ber man honom ta ut nappen så gör han de

*Ikväll då jag sjöng blinka lilla stjärna & "blinka" med händerna, så började han också göra de. provade sjunga den senare under kvällen och då "blinka" han med händerna :)

*Elis har även börjat med att nu när han ska dricka ska han ju helst inte dricka ur mugg.. eller joo, men då ska man ha ett sugrör åt han.. vanliga pipen vill han helst inte ha.. :P fast roligast är ju att dricka direkt ur ett glas.. han är ju en stor kille nu.. hihi..

*Ord som börjat komma, "nam-nam", "mäh", "brum-brum"

* han har förstått leken titt-ut själv, så han tar ibland klädern eller blöja(en ny torr) då han ligger på skötbordet. Och lägger för ansiktet osså ska man fråga han vart elis tagit vägen. charmtroll! :)

* Då man klär på honom så "förstår" han vart armarna ska. Han trär själv igenom dem där dom ska. Och lika fascinerad är han varje gång händerna kommer fram ur ärmarna.


Nu har ni fått lite uppdatering igen om vad den lille börjat lära sig.. Det går såå fort då han lär sig nånting!
Nu är detta kanske "små"saker.. Men för oss är de inte så smått. allt han lär sig är stort. =) Allt i hans utveckling är fantastiskt!



egentligen hade jag ju tänkt ägna detta inlägg åt att lägga in bilder från då vi var i lycksele. Men de får bli imorgon..

joo idag var jag även in på vår klädes affär för att hitta nå till helgen.. Då man ska på dop och bröllop.. =)
Först ska man på dop för Lille Lukas.
Sen efter de så är de bröllop. Då är de dags för min bästa vän att gifta sig, Bea & Mange :) Dom kommer vara såå fina & de kommer bli så fint!

Jag hittade en klänning som jag gillade.. Provade den, men kände då jag stod där i provhytten med klänningen på mig.. att jag måste ju ha någon som kan säga om de ser bra ut eller om jag ser ut som värsta ballongen eller nå, om jag ens var fin i den!
Jag gillade som sagt den... då är nackdelen den att den är svart! Hur trist är inte de? Ha en svart klänning på sån där dag känns ju lite dyster?
ska dit en sväng imorgon med, får se om den är kvar. fanns bara 1 av den. Är den borta var de inte meningen!
Macke skulle kanske följa och se vad han tycker.. men.. vad kan karlar om de? ;)
Dom har väl som "regel" att säga man alltid är fin oavsett vad man har för kläder eller? ;P Hihi.. Nåja, detta ska nog lösa sig :)

Nej nu har jag svamlat nog för ikväll! hoppas jag inte tråkat ut er allt för mycket?

Nu ska jag dejta kudden! :)


De två som betyder mest! ♥ ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0