long long time....

Nu är det ett par dagar sedan jag bloggade.. måste faktiskt erkänna att det varit rätt så skönt att låta bloggandet vila nu under påsk ! :)
Sen har jag faktiskt inte haft tid att blogga... Har varit fullt upp.. Har jobbat 4 nätter nu.. gick av 4:e passet imorse och går på imorgon kväll igen..

Tisdag åkte jag och elis ut till Mullejaur & där sov jag till onsdag..På tisdag kvällen så tog jag och syrran en promenad i mörkret, 1 timme = 5km :) Haha syrran va gode söt, hon va så mörkrädd att hon va tvungen ha ficklampa med sig.. Och den gick hon och tände, släckte, tände & släckte.. Hela vägen ;P 
Innan vi vände tillbaka mot morfar, så höll vi på dö i hjärtinfarkt! Emelie hostade till och denna hostning resulterade i att hon skrämde en fågel som satt vid vägkanten ( den måste blivit minst lika rädd som oss!) Och både ja & emelie hoppa till så rädd vi blev då den flaxade iväg.. det går inte förklara hur de var i denna stund.. Men oj va rädda vi blev - jag var inte rädd från början!
 Onsdag for ut på sjön och pimpla och grilla och hade de bara skönt! Elis var så grymt söt i sina solbrillor och de nyköpta hörselkåporna moster Emelie köpt =)

Sötaste Killen i världen! ♥ 



Onsdag efter vi hade käkat middag så styrde jag kosan hem för att jobba natt..
Torsdag morgon då jag gick av, styrde jag kosan till Mullejaur för att vara där under dagen tillsammans med alla & sen klara jag inte av att vara utan våran lille skrutt 1 hel dag!!
Ut med skotern,pimpla, grilla & ha de skönt vid elden! hem igen.. sova.. Sen iväg att arbeta..
och så där har mina dagar sett ut ändå fram tills idag!

Visserligen så följde macke ut till mullejaur igår då jag jobbat klart och jag hade sovit 1½ timme..
Blev att pimpla,grilla & spela fotboll på isen. Grymt kul! Men grymt jobbigt i alla kläderna man hade på sig + att de var otroligt varmt ute igår då solen lyste på! Men oj vad kul!! :D haha!

Igår innan vi åkte hem igen, beslutade vi att lilleman fick stanna en natt till. så jag fick tillfälle att sova ut en stund idag.. Det var såå skönt att sova! Behövde verkligen de.. har sovit för lite dessa dagar, vilket jag fått sota för, men huvudvärk!
Nu har vi lilleman här hemma igen & det är skönt! huset har varit så tyst och tomt utan honom! Det är Elis som gör huset idag! Utan han vore detta hus ett trist grått hus. Åhh vad jag älskar Min lille pojk! Mammahjärtat har haft det jobbigt att vara utan honom så mycket! Detta är första gången jag är ifrån han så mycke.
Idag har jag verkligen myst med lilleman och krama & pussat upp honom ordentligt! Som jag saknar honom här hemma!

Tusen tack till Elis mormor, "morfar", moster, morbröder, gammelmorfar o de övriga för att ni ställt upp och hjälpt till med Elis dessa dagar! :D ni är guldvärda!

nu ska ja kila och mysa ner mig i soffan en stund till innan de är dags för att sova..
Imorgon kväll är det dags för ett nattpass.. 2 nätter till denna gång..

Tjing! Hoppas ni har/haft en riktigt härlig och bra påsk :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart vi ställer upp när ni behöver hjälp =) Å den lille gullungen är ju inga problem att ta hand om <3 Kram på er <3

2011-04-25 @ 08:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0