Det stämmer verkligen..

Just nu så Sitter jag och läser runt lite bland bloggarna som jag läser nästan dagligen, oftast när folk uppdaterat dom. Jag ser då många som börjar få slut inspiration eller ork att skriva i sin blogg lika ofta nu som förr.
Jag kan säga att jag också hamnat i det träsket eller vad man ska kalla de.
Jag har varken lust, ork eller inspirationen till att skriva i bloggen lika mycke nu som förr.
varför? Kanske har de blivit så att jag insett att jag behöver inte skriva varje dag och säga att : Dagen varit bra, jag har gått ut med soporna idag eller idag har jag tagit mig en låång sovmorgon..
Ni fattar kanske vad jag menar?
Jag känner att jag skrivit mycket "onödigt" vetande tidigare. Som jag inte behöver skriva nu. Sen så kanske de inte ens intresserar er bloggläsare, inte vill ni veta vad jag gjort varje dag eller så? när jag klev upp eller när jag snöt mig.. nää, men ni fattar poängen?
Det räcker med att jag uppdaterar när jag känner jag har något mer av värde att skriva om, eller något att berätta som hänt utöver de vanliga.. 
Fast dagar då ja bara vill svamla lär ju också komma.. Men kanske inte som förr? 

Nu kanske de blev för mycket svammel ?  

Sen så är de inte lika roligt då folk inte kommenterar heller. Är roligare få en liten kommentar om dagens inlägg var bra, eller de vill jag gärna veta om vad du gör och så vidare. kommentera bilder eller så. Sånt är kul!
Sånt längtar jag till varje gång jag går in på min blogg att se om jag fått någon kommentar. men nu är de ett tag sedan!  Skärpning;)

Ne usch vad jag tråkar ut er, sånt här skrämmer nog bara iväg er!
lämna en rad om vad ni vill jag ska blogga om, tack =)

Tack för kvällen igår, mycket trevligt sällskap, dock blev de sen middag! gott och trevligt! får göras om =) och då, Bea,  får din andra hälft se till att kunna vara med också :)


Svammel och åter svammel!

tjingeling

Älskar Min Markus!! Det är du som får mitt hjärta slå! ♥


Kommentarer
Postat av: Bea

Jo de ska ja försöka iaf :)

2009-09-12 @ 23:42:19
URL: http://bebbsan86.blogg.se/
Postat av: Bea

Du vet ibland kan man inte bestömma över dom hur mycke man än vill :P

2009-09-13 @ 10:45:21
URL: http://bebbsan86.blogg.se/
Postat av: Sofia

hehe men vardagliga saker är ju roliga att läsa med :) Det är ju det som är det roliga med att läsa bloggar o speciellt vänners bloggar, för de är de allra mest intressanta (tycker jag) =)

2009-09-13 @ 12:39:02
URL: http://stofilia.blogspot.com/
Postat av: Sofia

det är klart =) Ja just nu så är jag förkyld som bara den, men det går ju över så småningom! Men annars är det rätt så okej. Allt bra med dig då??

2009-09-14 @ 12:02:54
URL: http://stofilia.blogspot.com/
Postat av: Anna

Bra skrivet vännen, stämmer verkligen att de är roligare å läsa om de är någe speciellt. De vardagliga kan ju va kul ibland, men inte varje dag samma sak.. Kommentarerna är ju otroligt viktigt ;D Dock får man sånna allt för sällan så då ids man som inte skriva lika ofta heller för man får som aldrig respons för de =)

2009-09-14 @ 21:46:29
URL: http://annapanna.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0