Michael Jackson

Nu spekuleras det varje dag om hur Michael Jackson dog o.s.v. Det är nog inget vi någonsin kommer att få veta vad som egentligen hände..
Senaste jag hörde om honom idag, var att några fans till honom sett att han levde fortfarande. Att han hade fejkat sin egen död, men vem gör något sådant?
Tänk så mycket spekulationer och rykten som hinner gå och passera flera gånger om och om.. varför blir det så?
Det är hemskt och tråkigt att han vandrat vidare från oss. För han kunde verkligen sjunga och han gjorde det bra.
Sitter just nu och kollar på en massa filmer och låtar med honom. Han var så fin förut, innan alla sina operationer. han förstörde bara sig själv ännu mera för varje operation. Tyvärr inget en enkel liten svensson kan göra någoting åt, är nog svårt att för nära människor till honom, få stopp på alla operationer.. ? han var vuxen och gjorde precis som han själv ville..
Just nu så sitter jag och lyssnar på "We are The World" Med honom.. Ojjj så bra!! Kan inte sluta lyssna. Är någon speciellt med denna låt.. Ska Slänga in klippet då han sjunger själv och även ett klipp där han sjunger med en massa andra artister.. Och kolla in de första klippet då det är han som sjunger, så fin han var då! Tänk om han hade slutat med alla operationer då.. Tänk om!

lyssna och njut av en som kunde sjunga




Här kommer samma låt, men nu är de bara han som sjunger och det är stillbilder med honom..
Men han sjunger så grymt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0