Vågar man verkligen?

Just nu så bara kryllar det av norrmän så det bara visslar om det. Är typ som en mystack. Oj oj..
Att gå o handla på Ica nu är ett projekt.. Nu ska man verkligen INTE ha bråttom när man ska in i affären, för då blir man tokig!
Men idag så hade jag inte alls bråttom. utan handlade i lugn o ro, medans jag kollade in hur norrmännen for runt i affären o hämta varor.. Det syns vilka som ska upp till fjäll o så :)
Nåja, bra för arjeplog att det handlas o har sig. Det behövs nog!
Så nu har jag plockat ihop lite saker hemma o väntar nu på att min karl ska komma hem så att han får börja med maten, Idag så är de han som lagar den :) Köttfärssås med Spagetti. Oj så gott! :)
Men man kan ju verkligen börja fundera på om man törs äta någon mat nu mera? nu är det ju banne mig glas i nästan allt.. Hur roligt känns det? Det är glasbitar i kyckling, det är i Falukorv, även i pålägg, sen så var det något mera men minns inte vad.. Törs man verkligen?? Ibland undrar jag vart världen håller på att ta vägen?
Är det någon som gjort detta med vilja eller är de nå som gått fel i fabrikerna?
Nåja, det är väl bara äta o se om man får en glasbit eller två i munnen.. det lär man ju märka!

Jag inhandlade även en liten påsklilja som jag tänkt se om jag klarar av att ha levandes över påsk. Eller om hon går den tråkiga vägen, de vissna blommornas död.. Men jag hoppas jag klara av att hålla den vid liv :D

Nu så är dag 3/9 gjord.. Önskar bara att dagarna kunde gå lite fortare. För jag håller på att längta ihjäl mig tills vi ska till Morfar!

Blev ingen promenad med Sandra o Flisan idag, Snön har bara vräkt ner. O oplogat är det ute. Så att dra en barnvagn då är nog inte allt för roligt!
Men vi hoppas på bättre väder imorrn, så vi kan plocka vårt påskris :) Är de sånt väder imorrn, då tror jag nog vi tar bilen ;)


Tjingeling!

Älskar min Markus!!




Här är artikeln som skrevs när vi var ut med våra boende på jobbet
http://www.pitea-tidningen.se/arjeplog/artikel.aspx?ArticleId=4551558


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0